Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142637 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #315 on: September 27, 2014, 08:57:24 PM »
Haha bom kar tiho  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #316 on: September 27, 2014, 09:00:11 PM »
Sem pa Andresu že predlagala, da bi potem, ko bi vsi imeli doma urejene zadeve in bi delali na dvigu Alfe, odprli tudi novo sobo, kjer bi si delile vtise. Morebiti bi potem občasno naredili še kakšno merjenje in bi lahko skozi preglednico ugotavljale napredek. Meni je zelo pomagalo, da sem imela vsake toliko potrditev svojega dela, ko sem lezla gor.
Vam bo zdaj lažje, ker nas je veliko na forumu in si bomo v podporo

Absolutno. V bistvu komaj cakam da zacnem "delat".
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #317 on: September 27, 2014, 09:40:21 PM »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #318 on: September 27, 2014, 09:57:25 PM »
Jaz ne pričakujem batin....se pa veselim novih izzivov  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #319 on: September 27, 2014, 10:05:12 PM »

:D

No sej lahko povem da bodo vedle kako natancen si. V glavnem tamala mi je dan pred tvojim merjenjem zbolela, sem jo obdrzala doma. Tako sva tisti dan ko si cistil bili doma. Zjutraj pomijem posodo, obema zajtrk nardim, jo preoblecem itd in ga zjutraj prosim ce lahko ostane z njo da peljem sina v solo. In me zacne nadirat kar tko za brezveze naj se ze spokava. Recem OK sej greva pocaki da dam cevlje gor. In spet kolk si neurejena, umazana sploh ne ves kje so cevlji. No pol je pa meni pocil film da je hinavec glede na to da itak ne pospravlja, da njegove stvari lezijo po tleh in ker se kar ni nehal najedat je dobil en po en cevelj v glavo. Tko da batin nisem fasala jaz, jih je on na neki nacin. Ponavadi ne znorim takole, ampak sem bila v tistem trenutku sita najedanja. :/

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #320 on: September 27, 2014, 10:08:40 PM »
Uauuu Nena, ta je bila pa čistilna  ;D. Jz pa sem enkrat, še čisto na začetku, ko je bil skoz na tapeti dnar pa dnar, njemu najprej vrgla hranilno knjižico...na koncu pa še debelo knjigo, ki sem jo brala. Sam sva zgleda takrat metanje predmetov popucala  :P

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #321 on: September 27, 2014, 10:12:55 PM »
Mene tudi zanima tole andres. A se lahko še js pridruzim?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: September 27, 2014, 10:19:27 PM »
Uauuu Nena, ta je bila pa čistilna  ;D. Jz pa sem enkrat, še čisto na začetku, ko je bil skoz na tapeti dnar pa dnar, njemu najprej vrgla hranilno knjižico...na koncu pa še debelo knjigo, ki sem jo brala. Sam sva zgleda takrat metanje predmetov popucala  :P

A vi danes malo cudno vidite moje poste? Prej me je Pika zamenjala s Teo ti me z Neno :)

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #323 on: September 27, 2014, 10:22:46 PM »
Moj se do mene ravna res ljubeznivo, zato upam, da še ni izgubljeni primer. Mu je pa edino čudno to, da se na daljavo lahko dela. Oziroma sumljivo. Upam, da bo sprejel alfo.

Povej mu da je čas relativen, torej tudi prostor. Za premikanje iz prostora v prostor potrebujemo čas, toda ker smo vsi tu je enako kot če bi bilo čiščenje delano na mestu samem.  Prostora za fizični premik se tako ne potrebuje. Saj smo že pisali o Stargate. ;)

Andres

Hm, pa res. Bom mu tako povedala.  ;D
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #324 on: September 27, 2014, 10:25:19 PM »
Sem pa Andresu že predlagala, da bi potem, ko bi vsi imeli doma urejene zadeve in bi delali na dvigu Alfe, odprli tudi novo sobo, kjer bi si delile vtise. Morebiti bi potem občasno naredili še kakšno merjenje in bi lahko skozi preglednico ugotavljale napredek. Meni je zelo pomagalo, da sem imela vsake toliko potrditev svojega dela, ko sem lezla gor.
Vam bo zdaj lažje, ker nas je veliko na forumu in si bomo v podporo

Absolutno. V bistvu komaj cakam da zacnem "delat".

Jaz tudi. Zanima me, kako bo vse skupaj potem zgledalo, ko se bo kakšna točka vzpostavila.

Ne čutim, da bi bil čisto izgubljeni primer, imam pa močno podporo s strani tasta in tašče, zato ne bom sama "delala". Vsaj nečesa.

Tea, sem takoj za, da se odpre nova sobana ter da se vsake toliko časa meri.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #325 on: September 27, 2014, 10:35:09 PM »
Zanimivosti iz naših krajev:
Mož je privolil v čiščenje. Brez razmišljanja.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #326 on: September 27, 2014, 10:37:51 PM »

A vi danes malo cudno vidite moje poste? Prej me je Pika zamenjala s Teo ti me z Neno :)

To pa tud meni ni blo čist jasno  :o
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #327 on: September 28, 2014, 04:42:30 AM »
Zanimivosti iz naših krajev:
Mož je privolil v čiščenje. Brez razmišljanja.

To me pa zelo preseneča.  Bržkone razlog tiči drugje kot pri domnevi, da je tvoj mož taka velika beta.  Bom preveril.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #328 on: September 28, 2014, 04:52:47 AM »
Mene tudi zanima tole andres. A se lahko še js pridruzim?

Na kateri post se pa to nanaša?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #329 on: September 28, 2014, 05:33:15 AM »

:D

No sej lahko povem da bodo vedle kako natancen si. V glavnem tamala mi je dan pred tvojim merjenjem zbolela, sem jo obdrzala doma. Tako sva tisti dan ko si cistil bili doma. Zjutraj pomijem posodo, obema zajtrk nardim, jo preoblecem itd in ga zjutraj prosim ce lahko ostane z njo da peljem sina v solo. In me zacne nadirat kar tko za brezveze naj se ze spokava. Recem OK sej greva pocaki da dam cevlje gor. In spet kolk si neurejena, umazana sploh ne ves kje so cevlji. No pol je pa meni pocil film da je hinavec glede na to da itak ne pospravlja, da njegove stvari lezijo po tleh in ker se kar ni nehal najedat je dobil en po en cevelj v glavo. Tko da batin nisem fasala jaz, jih je on na neki nacin. Ponavadi ne znorim takole, ampak sem bila v tistem trenutku sita najedanja. :/

Moje sanje so bile v tem kontestu ampak ne čisto tako kot si opisala ti.  Bil je moški, star od 33-35 let s kratko majco, malo umazano ali pa take sivkaste barve.  Neobrit.  Okolica ni bila velika kot diskoteka temveč je bil to mali prostor. Tisto zaradi batin pa ne vem kdo jih je dobil po nosu.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858