OK pa še eno pitanje, sej Tejka ne bo jezna če vprašam, a ne da ne
Sem gledala njene meritve in njen tamal je zelo alfa, pa je rečeno, da je treba take otroke pazit, da ne zapadejo pod mobing. Naš Taj reagira zelo podobno kot od Tejke tamal, se pač umakne, v šoli je dostikrat tarča da ga tepejo.
Kako takemu otroku pomagat??
Takemu otroku je treba pomagat skozi šolo. Iti je treba tja in povedat, da otrok je brihten, zna, zakaj je potemtaekm tarča. Tole s tepsti v šoli je meni čisto tuje.. V mojem okolju se vse to prijavi in policija pride ter starše pokličejo. Mislim, da so bili v šoli v desetih letih trije pretepi..
Andres
Ne vem kako je danes v šolah, moj sin je že odrasel. Je pa skoraj vsak dan prijokal, ker so ga tepli na avtobusu in pri čakanju nanj. Prijokal je s šipkom za majco na hrbtu ves rdeč. Pa s krvavim nosem. Bil je prvi razred.
Dokler mi enkrat ni bilo dovolj pa sem mulca iz 7 razreda pričakala in ga dobro naklofala, pa rekla, naj še očeta pošlje, da bom še njemu kakšno primazala.
No, pol je blo pa mir.
Tole sicer ne propagiram, danes bi gotovo kako drugače uredila, ampak takrat je bila pač to moja rešitev.