Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #390 on: September 30, 2014, 01:21:29 PM »
V Merkurju mi pa vedno telefon neki crkuje.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #391 on: September 30, 2014, 04:30:19 PM »

Že zadnjič sem dal eno pesem za poslušat, danes pač v mp3 obliki. Tisti, ki že imate alfa točko jo poslušajte iz nje.    Priporočljivo je, da ne poslušate s slušalkami na Ipod ampak na zvočnike.  Lepo do konca naštelajte in to je to.

Tisti ki še ne veste kje je vaša alfa točka  pojdite na mest kjer se otroci najrajši igrajo in ravno tako poslušajte.   Če boste imeli to pesem for nekajkrat zapored vsak dan se v zelo hitrem času lahko pojavijo spremembe. Morda vam potrka na vrata potrebni sosed ali bo to dobra novica iz urada, od prijatelja. Nekaj pač. 

Pesem lahko prevzamete tule  www.nenavadno.com/WonderfulAfricaChillOutMusic.mp3

Andres

Tako lepa glasba, da me je kar streslo po vsem telesu, ko sem jo poslušala.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #392 on: September 30, 2014, 04:49:20 PM »
Res je lepa  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Opal

• Mojster
« Reply #393 on: September 30, 2014, 05:04:06 PM »
Lepa pesem. Globoka. Zdravilna.
Torej ob večkratnem poslušanju se dogodijo spremembe.  Sosed potrka, da imam prenaglas.  :laugh:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #394 on: September 30, 2014, 05:29:49 PM »
Lepa pesem. Globoka. Zdravilna.
Torej ob večkratnem poslušanju se dogodijo spremembe.  Sosed potrka, da imam prenaglas.  :laugh:

hahahaha Betič  :)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #395 on: September 30, 2014, 05:30:02 PM »
OK pa še eno pitanje, sej Tejka ne bo jezna če vprašam, a ne da ne  ;) Sem gledala njene meritve in njen tamal je zelo alfa, pa je rečeno, da je treba take otroke pazit, da ne zapadejo pod mobing. Naš Taj reagira zelo podobno kot od Tejke tamal, se pač umakne, v šoli je dostikrat tarča da ga tepejo.
Kako takemu otroku pomagat??

Takemu otroku je treba pomagat skozi šolo. Iti je treba tja in povedat, da otrok je brihten, zna, zakaj je potemtaekm tarča.   Tole s tepsti v šoli je meni čisto tuje..  V mojem okolju se vse to prijavi in policija pride ter starše pokličejo. Mislim, da so bili v šoli v desetih letih trije pretepi..

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #396 on: September 30, 2014, 05:35:06 PM »
OK pa še eno pitanje, sej Tejka ne bo jezna če vprašam, a ne da ne  ;) Sem gledala njene meritve in njen tamal je zelo alfa, pa je rečeno, da je treba take otroke pazit, da ne zapadejo pod mobing. Naš Taj reagira zelo podobno kot od Tejke tamal, se pač umakne, v šoli je dostikrat tarča da ga tepejo.

Takemu otroku je treba pomagat skozi šolo. Iti je treba tja in povedat, da otrok je brihten, zna, zakaj je potemtaekm tarča.   Tole s tepsti v šoli je meni čisto tuje..  V mojem okolju se vse to prijavi in policija pride ter starše pokličejo. Mislim, da so bili v šoli v desetih letih trije pretepi..

Andres

Ne vem kako je danes v šolah, moj sin je že odrasel. Je pa skoraj vsak dan prijokal, ker so ga tepli na avtobusu in pri čakanju nanj. Prijokal je s šipkom za majco na hrbtu ves rdeč. Pa s krvavim nosem. Bil je prvi razred.
Dokler mi enkrat ni bilo dovolj pa sem mulca iz 7 razreda pričakala in ga dobro naklofala, pa rekla, naj še očeta pošlje, da bom še njemu kakšno primazala.
No, pol je blo pa mir.

Tole sicer ne propagiram, danes bi gotovo kako drugače uredila, ampak takrat je bila pač to moja rešitev.

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #397 on: September 30, 2014, 05:43:19 PM »
Mulci se znajdejo... Šola ima pristojnost samo na šolskem območju, izven meja pristojnosti ni in tam počakajo...  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #398 on: September 30, 2014, 06:53:24 PM »

Andres

Ne vem kako je danes v šolah, moj sin je že odrasel. Je pa skoraj vsak dan prijokal, ker so ga tepli na avtobusu in pri čakanju nanj. Prijokal je s šipkom za majco na hrbtu ves rdeč. Pa s krvavim nosem. Bil je prvi razred.
Dokler mi enkrat ni bilo dovolj pa sem mulca iz 7 razreda pričakala in ga dobro naklofala, pa rekla, naj še očeta pošlje, da bom še njemu kakšno primazala.
No, pol je blo pa mir.

Tole sicer ne propagiram, danes bi gotovo kako drugače uredila, ampak takrat je bila pač to moja rešitev.

Nekako tako ja. Lansko leto sem recimo ujela dva mulca, ki sta za blokom davila. Halooo mulci stari 6 let!!! Takrat sem v momentu obema eno pritegnila. Pa je bil mir, dokler zdej ni moj mulc v šoli in tam ga lahko gnjavita zunaj na igrišču ko so v popoldanskem varstvu in jih noben ne gleda. Sem ga vpisala na aikido, da bi dobil malo samozavesti, bolj zato da se bo znal sam branit. Ampak je danes rekel, da ne bi več tja hodil, da gre raje k tabornikom. Sploh ne vem kaj naj, a naj jih grem vsak dan kloftat??
Pa itak OK sej se zmeniš z učiteljico dokler so še tako mali, samo kaj pa potem ko gre to v višji razred? To te počakajo na ulici, zvečer ko se vračaš iz kakega treninga.

Kak pameten nasvet?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #399 on: September 30, 2014, 07:00:10 PM »
Žal sama pri temu nisem bila preveč uspešna...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #400 on: September 30, 2014, 09:36:45 PM »
Joooj...jaz sem bila vedno outsider in sem še danes...s tem sem se sprijaznila in mi je ok tako...kot otrok me nihče ni štekal. Če sem hotela imet prijateljice sem se morala njim popolnoma prilagodit, ko pa sem privič rekla NE, so me imele za največjo egoistko, čeprav sem jim prej vse v rit vtaknila. Zdaj me to ne gane.., ko sem bila pa mlajša, me pa je, ker sem hotel pripadati..Vedno me je bolelo, zakaj ne spadam zraven in ne sovpadam z vrstniki, danes mi je pa to BZ...vsi smo unikat in posebi in na tem delam... :o
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #401 on: October 01, 2014, 07:26:19 AM »
Danes sem imela zanimive sanje.

Namreč, sanjala sem, da je znanstveno se dokazalo, da je vadba na alfa žarkih veliko bolj učinkovita kot vadba v beta žarkih. Da se z manj napora doseže hitrejše rezultate.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #402 on: October 01, 2014, 07:49:15 AM »
Jaz, odkar sem ponovno začela po poškodbah in opremila utežarno v novih prostorih, so rezultati res boljši.
Ampak bi uspeh pripisala novemu režimu in veliko višjemu vnosu.  ;D
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #403 on: October 01, 2014, 07:49:38 AM »
Joooj...jaz sem bila vedno outsider in sem še danes...s tem sem se sprijaznila in mi je ok tako...kot otrok me nihče ni štekal. Če sem hotela imet prijateljice sem se morala njim popolnoma prilagodit, ko pa sem privič rekla NE, so me imele za največjo egoistko, čeprav sem jim prej vse v rit vtaknila. Zdaj me to ne gane.., ko sem bila pa mlajša, me pa je, ker sem hotel pripadati..Vedno me je bolelo, zakaj ne spadam zraven in ne sovpadam z vrstniki, danes mi je pa to BZ...vsi smo unikat in posebi in na tem delam... :o

znano  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #404 on: October 01, 2014, 08:30:20 AM »
Danes sem imela zanimive sanje.

Namreč, sanjala sem, da je znanstveno se dokazalo, da je vadba na alfa žarkih veliko bolj učinkovita kot vadba v beta žarkih. Da se z manj napora doseže hitrejše rezultate.

Ne vem za rezultate, je pa sigurno varna glede poškodb
www.Astro-Star.net