NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nebo pošilja odgovore in blagoslove na naš fizični svet v obliki znamenj, zaupajmo v znake, ki jih dobimo Kar vidimo ali slišimo trikrat ali več, knjige, filmi ipd., ki jih omenja več ljudi, oblaki v obliki angelov, metuljev...
Nebo pošilja odgovore in blagoslove na naš fizični svet v obliki znamenj, zaupajmo v znake, ki jih dobimo Kar vidimo ali slišimo trikrat ali več, knjige, filmi ipd., ki jih omenja več ljudi, oblaki v obliki angelov, metuljev...[/quoteLepo, Rena.Hvala!
Quote from: Rena on September 14, 2012, 05:56:51 AMDraga Tea, no upam, da je sporočilo zdravljenja "pozdravilo" tvojo situacijo Današnje sporočilo pa nas bo še naprej - zdravilo Malček sumim, da ste z mano vred "kasirale" to, da sem se včeraj (ni sile, da bi se odrekla) najedla pohanih marel. Z dobro solato, še s fižolo dodano . Potem pa želodec bolel in bilo žal Zdravja polni! Angel "who heals", nadangel Rafael sporoča, da živimo čim bolj zdravo, jemo zdravo, več sveže hrane, več organske hrane, čim manj kemičnih dodatkov, pijemo več vode...Na mestu.Včeraj sem se nažrla cele škatle Domačice, pol vreče Munchmallowa in cel dan sem jedla salamo in čokolado. Kavo si cukram do nasičene raztopine, vode ne pijem nič. Eno samo zdravje.Hvala, Rena!
Draga Tea, no upam, da je sporočilo zdravljenja "pozdravilo" tvojo situacijo Današnje sporočilo pa nas bo še naprej - zdravilo Malček sumim, da ste z mano vred "kasirale" to, da sem se včeraj (ni sile, da bi se odrekla) najedla pohanih marel. Z dobro solato, še s fižolo dodano . Potem pa želodec bolel in bilo žal Zdravja polni! Angel "who heals", nadangel Rafael sporoča, da živimo čim bolj zdravo, jemo zdravo, več sveže hrane, več organske hrane, čim manj kemičnih dodatkov, pijemo več vode...
IZAIJA - Pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki. Pazim na vas, vas vodim in vas ščitim med temi spremembami.
Quote from: Pika on September 14, 2012, 07:51:34 AMQuote from: Rena on September 14, 2012, 05:56:51 AMDraga Tea, no upam, da je sporočilo zdravljenja "pozdravilo" tvojo situacijo Današnje sporočilo pa nas bo še naprej - zdravilo Malček sumim, da ste z mano vred "kasirale" to, da sem se včeraj (ni sile, da bi se odrekla) najedla pohanih marel. Z dobro solato, še s fižolo dodano . Potem pa želodec bolel in bilo žal Zdravja polni! Angel "who heals", nadangel Rafael sporoča, da živimo čim bolj zdravo, jemo zdravo, več sveže hrane, več organske hrane, čim manj kemičnih dodatkov, pijemo več vode...Na mestu.Včeraj sem se nažrla cele škatle Domačice, pol vreče Munchmallowa in cel dan sem jedla salamo in čokolado. Kavo si cukram do nasičene raztopine, vode ne pijem nič. Eno samo zdravje.Hvala, Rena! Pika, kaj medve skupaj živiva? Jaz se tudi s tem nažiram. Ampak počasi zmanjšujem, ker lezem narazen
ANGEL VESELJA"Nekaj osupljivega in čarobnega se vam bo zgodilo."