PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on July 31, 2014, 10:27:51 AMSaša, najlepša hvala. Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar. Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.Saj pravim, da naj te ne dajejo skrbi, ker si preskrbljena.
Saša, najlepša hvala. Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar. Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.
Quote from: sasa on July 31, 2014, 10:33:19 AMQuote from: Pika on July 31, 2014, 10:27:51 AMSaša, najlepša hvala. Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar. Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.Saj pravim, da naj te ne dajejo skrbi, ker si preskrbljena. Imam še 120 eur, s katerimi moram preživeti do septembra. Dobra novica je pa ta, da imam poln tank.
Quote from: Pika on July 31, 2014, 10:42:06 AMQuote from: sasa on July 31, 2014, 10:33:19 AMQuote from: Pika on July 31, 2014, 10:27:51 AMSaša, najlepša hvala. Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar. Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.Saj pravim, da naj te ne dajejo skrbi, ker si preskrbljena. Imam še 120 eur, s katerimi moram preživeti do septembra. Dobra novica je pa ta, da imam poln tank.Si na boljšem ko jaz, trenutno jih imam 30 Ampak bo že. Vedno je blo.
Če imaš diesla, ti lahko šenkam pol tanka.
Meni je dal mož 20 € hahaha a to tud šteje