Author Topic: Projekt-manifestacija IV  (Read 78762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Projekt-manifestacija IV
« Reply #195 on: August 06, 2014, 07:12:52 AM »
Sasa,

celo noč sem tuhtala kje bi lahko bila ta služba, ki si jo ti videla ampak res nič ni na vidiku. Preštudirala sem vse možne varijante ampak nič.  :blank:
Če bi se res kaj kazalo tako kot praviš potem bi zagrabila jasno, da bi tako pa ni nič.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #196 on: August 06, 2014, 09:06:18 AM »
Točno tako se mi je nakazovalo, kot da ne vidiš oziroma se obračaš stran. Da ni dovolj dobro zate.
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #197 on: August 06, 2014, 10:40:57 AM »
Saša, a sem lahko še  mal radovedna?
A nova služba pade z neba, al se moram trudit  :laugh:
Nevem če je to sploh možno videti ali začutiti, ker si niti ne morem in neznam
predstavljat kako dobivaš ta sporočila  ;D
 :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #198 on: August 06, 2014, 11:09:07 AM »
Jaz sem imela občutek kot da boš morala še malce pomigati za to. Ko si bila v tistem nizkem štartu. Saj pomisli, tekač mora tudi se malce pomatrati, da steče in prispe na cilj.  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #199 on: August 06, 2014, 11:16:26 AM »
Saša, a sem lahko še  mal radovedna?
A nova služba pade z neba, al se moram trudit  :laugh:
Nevem če je to sploh možno videti ali začutiti, ker si niti ne morem in neznam
predstavljat kako dobivaš ta sporočila  ;D

Lahko se na pol pretrgaš, ampak če ni prostega delovnega mesta ali pa ne boš začela na svoje, službe ne bo. Kruta resnica.
Videti in čutiti - ali pa bolj najti pravi razpis ali poznanstvo. Da bi te kar nekdo poklical in te povabil ... Se bolj splača loto napisat.  :laugh:
Čista resnica.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: August 06, 2014, 11:18:15 AM »
Ja, se strinjam z Majo. Vseeno je potrebno sam delat na tem, gledati razpise, se prijavljati, itd itd.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: August 06, 2014, 11:22:46 AM »
Ja, ampak verjetnost, da dobiš tako, je mogoče 0,00000001.
Vsi, ki smo brezposelni, vsakodnevno brskamo po razpisih in vemo, da je to tako ... Ne izteče se v dobro vseh, zato pa je preko 130k brezposelnih. Pa tu ne gre za en mimo kader ... Bolje se je kar sprijaznit, da smo brez kot upat, da bomo kaj dobili. Gre manj energije.

In ženske smo zelo ogrožena skupina.
« Last Edit: August 06, 2014, 11:29:37 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #202 on: August 06, 2014, 11:36:08 AM »
Jaz sem sicer obe moji redni službi dobila, ko sem se prijavila na razpis, ki sem ga videla na internetu.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #203 on: August 06, 2014, 11:40:37 AM »
Poglej danes, kakšna je ponudba.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #204 on: August 06, 2014, 11:48:42 AM »
Pa potem je odvisno, od kod si. Mene v LJ niso povabili še nikoli na razgovor. Pa previsoka izobrazba za večino razpisanih del, čeprav je nihče ne doplača ... Zrinejo nas tehniki, gimnazijski maturantje, poklicne mature ...
Sploh se pa meni, karkoli dobim, ali izmuzne ali pa je verjetnost, da ne bo denarja.

Zato brezveze računat na kaj, si toliko bolj prijetno presenečen, če se res kdaj kaj userje.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #205 on: August 06, 2014, 03:04:43 PM »
Hvala Saša  :-*
Želela sem slišat tvoje občutke...
Želela sem vedet, če je še potrebno kaj dregnit, ali se bo pojavila priložnost iz preteklih prošenj.
Nisem pa izključila niti  možnosti, da dejansko kaj prileti iz lufta - tako nepričakovano.
Vsekakor se strinjam z vsem napisanim Maja. Res je, kar praviš...
Tudi sama sem šla skozi brezposelnost.
Dandanes šteje mislim da samo še V.I.P ...žal! In mogoče tudi sama malo ciljam na to  ::)
In presneto prav imaš, da je pomembno kje živiš.
No ok, najboljše bi itak bilo pakirat, pa v tujino - to je dejstvo.
Najboljše bi bilo res loto zadet  :laugh:
Sanje vsakega od nas....žal pa moji planeti ne stojijo na teh točkah, tako da bo treba delat!
Delat in upat na boljše čase - za vse nas!
Objem vsem

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #206 on: August 06, 2014, 10:25:02 PM »

Tea. Hehe, tebi se pa vidi, da si nekako navajena skromno živet. Vedno si v takem živela in si nekako skorajda pripravljena na to, da boš cleo življenje tako tudi živela. Ne bi bilo tako slabo, da bi se malce poigrala s svojo notranjostjo ter si dovolila verjeti v izobilje vsega. Nekdo bo poskrbel zate, jaz sem imela občutek, kot da bo kakšen vnuk, ne vem sicer, kako je to povezano, ampak ok, boš pa na stara leta res lepo uživala.

Saša hvala od srca  :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #207 on: August 06, 2014, 11:16:21 PM »

Jane, hehe, tvoja cifra.  ;D Morda ne bo ravno točno ta cifra, ki si si jo zapisala, ne bo pa dosti nižja. Nekako se mi je prikazovala enota 3, ne vem pa, s čim točno je povezana. Ali z nepričakovanim prilivom, mesečnim prilivom, ne vem, je pa povezano v tej enoti. Tebe včasih malce preveč vodi jeza. V smislu, da si včasih tako jezna na nekoga, da te to stane tudi kakšnega priliva. Umiri to svojo jezo in se prepusti.

Enota tri mi je čist jasna, ker je to tisto kar sem ti danes povedala, da se lahko zgodi. Torej če se bo se bo glih nekako v jeseni/začetek zime. Tako da če se to res zgodi, bo res zelo blizu cifre ki jo hočem haha. Aja jeza - jezna sama nase, ker mi ne rata vsega narest.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #208 on: August 07, 2014, 07:52:06 AM »

Tea. Hehe, tebi se pa vidi, da si nekako navajena skromno živet. Vedno si v takem živela in si nekako skorajda pripravljena na to, da boš cleo življenje tako tudi živela. Ne bi bilo tako slabo, da bi se malce poigrala s svojo notranjostjo ter si dovolila verjeti v izobilje vsega. Nekdo bo poskrbel zate, jaz sem imela občutek, kot da bo kakšen vnuk, ne vem sicer, kako je to povezano, ampak ok, boš pa na stara leta res lepo uživala.

Saša hvala od srca  :-*

Saša še enkrat hvala, zdajle je primernejša ura zame, da še kaj pokomentiram. Ja, maš kar prav. Na tem delam ... In evo zdaj sem si naložila da verjamem v izobilje vsega.
Hvala hvala hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: August 07, 2014, 09:23:05 AM »

Jane, hehe, tvoja cifra.  ;D Morda ne bo ravno točno ta cifra, ki si si jo zapisala, ne bo pa dosti nižja. Nekako se mi je prikazovala enota 3, ne vem pa, s čim točno je povezana. Ali z nepričakovanim prilivom, mesečnim prilivom, ne vem, je pa povezano v tej enoti. Tebe včasih malce preveč vodi jeza. V smislu, da si včasih tako jezna na nekoga, da te to stane tudi kakšnega priliva. Umiri to svojo jezo in se prepusti.

Enota tri mi je čist jasna, ker je to tisto kar sem ti danes povedala, da se lahko zgodi. Torej če se bo se bo glih nekako v jeseni/začetek zime. Tako da če se to res zgodi, bo res zelo blizu cifre ki jo hočem haha. Aja jeza - jezna sama nase, ker mi ne rata vsega narest.

A veš da sem že včeraj razmišljala, da je povezano s to enoto 3.  ;D

Kakorkoli, me veseli, da se lepo odvija.
9ZK 674