Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hočem imeti na računu vsak mesec določeno cifro - lahko tud keš na roke hahaha ( cifro mam v mislih, da ne bo kdo rekel, da previsoko ciljam ). Ampak tolk hočem, pika. Kako bo dnar prišel me ne briga, hočem tolk To je to. Kratko in jedrnato
Eccola.Nena, oh ja. Draga, pa saj ti veš, da takrat, ko rabiš, dobiš. Čutim neke skrbi v ozadju, pa vendar so te popolnoma odveč. Si sposobna duša, ki ve, kdaj lahko pričakuje kaj. Skrbi pusti za seboj, ker je pred teboj skrinja zakladov, ki ti je na voljo, ko boš to potrebovala.
Glede na to, da itak samo delam, bi bilo fino če bi delala za en konkreten denar. Al pa če mi iz neba prileti vsak mesec, nima veze.V glavnem sem zraven, pa upam, da nisem več nevidna
Quote from: sasa on July 30, 2014, 11:20:46 AMEccola.Nena, oh ja. Draga, pa saj ti veš, da takrat, ko rabiš, dobiš. Čutim neke skrbi v ozadju, pa vendar so te popolnoma odveč. Si sposobna duša, ki ve, kdaj lahko pričakuje kaj. Skrbi pusti za seboj, ker je pred teboj skrinja zakladov, ki ti je na voljo, ko boš to potrebovala.Hvala Saša.. Res je vedno nekako dobim, ko potrebujem...je pa bilo obilo pozitive, prijetnih ljudi, mladine in čudovite narave okoli mene zdaj 4 dni...bila sem obilno preskrbljena in hvaležna sem za to...
Jaz pa kar konkretno prosim za 5000 eurov sponzorskih sredstev za sejem (in seveda tudi žanjem) v tujini, ki bo v začetku leta 2015. Hvala!
Žarek, ne gre se za to, da ni šlo skozi. Če pridobiš neko sporočilo, potem je to z razlogom, da se zadeva porihta, da lahko raziščeš, kaj je narobe, da potem pride obilje k tebi. Lahko, da si tudi sam pri sebi blokiran, da ni učinka, nikakor pa to ne pomeni, da ni delovalo ali kaj podobnega.Vesolje vedno dela v sinhronosti, vedno so vsi deležni nečesa. In to, da razmišljaš, da obilja pri tebi ni in da to ni delovalo, bo samo še bolj spodbodlo, da boš dobival tak občutek. Treba je tudi popaziti na svoje misli.