Sanjalka. Pri tebi je pa tako, videla sem te kot predavateljico, govornico. Tisto, kar pa se ti poraja po glavi, nek projekt, ga pa izpelji! Obvezno! Ker te v tem projektu čaka zelo veliko uspeha. To ti je res namenjeno. Vidi se ti, da imaš težko obdobje, kot da te stvari prizadanejo, pa jih potem daš nekako čez, AMPAK v ozadju ti to še vedno ostane. Skušaj to malce predelati.
No, sem vas še vse obdala z obiljem. Bilo je lepo.
O, sem vesela tvojega videnja. Ja, kot predavateljico, govornico, to si res želim. Imam nek projekt v glavi, na katerem delam in je povezan s psihološko astrologijo, bom poročala, ko bo dokončan. Imam pa tudi projekt nakupa stanovanja za sina (skupinski projekt), upam, da nam uspe.
Ja, težko obdobje sem dala že čez (to je že nazaj nekaj let in sem ga tudi predelovala več let),vendar kot si napisala, na trenutke ugotovim, da imam nekaj nepredelanega še vedno v ozadju, nisem tega še čisto prečistila in predihala. Upam, da mi kdaj uspe pogledati na to obdobje res brez občutkov krivde in žalosti in zamere...da mi uspe odpustiti sami sebi, da vržem to že enkrat s svojih ramen...Kot si rekla, nekako sem to že naredila, vendar v ozadju je še nekaj ostalo.
Hvala Saša