Author Topic: Projekt-manifestacija IV  (Read 78867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Projekt-manifestacija IV
« Reply #180 on: August 05, 2014, 01:33:55 PM »
Hvala Saša. :* Bom imela debato z malčico, verjetno je res nujno potrebna...

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #181 on: August 05, 2014, 01:38:04 PM »

Sanjalka. Pri tebi je pa tako, videla sem te kot predavateljico, govornico. Tisto, kar pa se ti poraja po glavi, nek projekt, ga pa izpelji! Obvezno! Ker te v tem projektu čaka zelo veliko uspeha. To ti je res namenjeno. Vidi se ti, da imaš težko obdobje, kot da te stvari prizadanejo, pa jih potem daš nekako čez, AMPAK v ozadju ti to še vedno ostane. Skušaj to malce predelati.

No, sem vas še vse obdala z obiljem. Bilo je lepo.

O, sem vesela tvojega videnja. Ja, kot predavateljico, govornico, to si res želim. Imam nek projekt v glavi, na katerem delam in je povezan s psihološko astrologijo, bom poročala, ko bo dokončan. Imam pa tudi projekt nakupa stanovanja za sina (skupinski projekt), upam, da nam uspe.
Ja, težko obdobje sem dala že čez (to je že nazaj nekaj let in sem ga tudi predelovala več let),vendar kot si napisala, na trenutke ugotovim, da imam nekaj nepredelanega še vedno v ozadju, nisem tega še čisto prečistila in predihala. Upam, da mi kdaj uspe pogledati na to obdobje res brez občutkov krivde in žalosti in zamere...da mi uspe odpustiti sami sebi, da vržem to že enkrat s svojih ramen...Kot si rekla, nekako sem to že naredila, vendar v ozadju je še nekaj ostalo.

Hvala Saša :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #182 on: August 05, 2014, 01:50:28 PM »

Azaleja. Tebe pa služba kot da že čaka, samo ti je ne sprejmeš. Kot da bi na nek način vsakič našla nek izgovor, zakaj pa to ni dobro. Zagrabi tisto, kar se ti ponuja. Zdravje - poišči razloge v sebi, so psihičnega izvora. Na sploh sem dobila občutek, da je zelo veliko povezano s tvojo glavo, mislimi, psiho.

:o jooj  kje kje .... res nič ne opazim niti se mi nič ne ponuja ....  :blank:

Za zdravje pa drži tako kot si napisala.

Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #183 on: August 05, 2014, 02:08:41 PM »

Pika. Tebe zelo žene kreativnost. In Vesolje ti sporoča, da lahko tudi žalost ustvarja kreativnosti. Ti prek tega ustvarjanja izživljaš vse tisto, kar si ne upaš navzven. Kot da bi v ustvarjanje dala vso svojo dušo. Ampak, prevečkrat ostajaš v neke filmu, preveč časa pustiš, da te določen občutek drži v krempljih. To ne pomeni sedaj, da ne smeš žalovati, to samo pomeni, da prej izpusti ta občutek, da te ne bo popolnoma ohromil, iz njega pa potegni najbolje, kar lahko.

Draga Saša, najlepša hvala!!  :-*
Ja, je res. Žene me kreativnost. Sicer v žalosti ne naredim nič, me blokira. Je pa res, da mi kreativnost predstavlja izživitev marsičesa oz. je moj način komunikacije s svetom.
Žalovanje... je res, da me hromi. V bistvu je tako, da odkar sem se zapletla s tistim tipom, nisem ustvarila ničesar več.  To se mi še ni zgodilo. Ne zaradi dedca.  ::)
Zdaj gre na bolje.

A sponzorskih 5 jurjev se pa ni nakazovalo?  :P

Hvala ti!  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #184 on: August 05, 2014, 02:51:54 PM »
Joj, saj res, Pika, to sem pozabila napisat (me je ravno takrat šef motil pri nedelu :laugh: ), kazalo se mi je, kot da ali ne boš vsega zbrala ali pa boš tik pred zdajci, sem te pa videla na sejmu in to kar lepo uspešno.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: August 05, 2014, 02:52:59 PM »

Ja, zelo. Kar pogovori se z njo, sem sicer hotela jaz, ampak mislim, da je to tvoje delo, bo več učinka, bolj bo zdravilno zate.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #186 on: August 05, 2014, 02:53:25 PM »

Sanjalka. Pri tebi je pa tako, videla sem te kot predavateljico, govornico. Tisto, kar pa se ti poraja po glavi, nek projekt, ga pa izpelji! Obvezno! Ker te v tem projektu čaka zelo veliko uspeha. To ti je res namenjeno. Vidi se ti, da imaš težko obdobje, kot da te stvari prizadanejo, pa jih potem daš nekako čez, AMPAK v ozadju ti to še vedno ostane. Skušaj to malce predelati.

O, sem vesela tvojega videnja. Ja, kot predavateljico, govornico, to si res želim. Imam nek projekt v glavi, na katerem delam in je povezan s psihološko astrologijo, bom poročala, ko bo dokončan. Imam pa tudi projekt nakupa stanovanja za sina (skupinski projekt), upam, da nam uspe.
Ja, težko obdobje sem dala že čez (to je že nazaj nekaj let in sem ga tudi predelovala več let),vendar kot si napisala, na trenutke ugotovim, da imam nekaj nepredelanega še vedno v ozadju, nisem tega še čisto prečistila in predihala. Upam, da mi kdaj uspe pogledati na to obdobje res brez občutkov krivde in žalosti in zamere...da mi uspe odpustiti sami sebi, da vržem to že enkrat s svojih ramen...Kot si rekla, nekako sem to že naredila, vendar v ozadju je še nekaj ostalo.

Hvala Saša :-*

Ni kaj. Kar poročaj, ko bo projekt končan.  ;D

:-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: August 05, 2014, 02:59:56 PM »
Joj, saj res, Pika, to sem pozabila napisat (me je ravno takrat šef motil pri nedelu :laugh: ), kazalo se mi je, kot da ali ne boš vsega zbrala ali pa boš tik pred zdajci, sem te pa videla na sejmu in to kar lepo uspešno.

Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!  ;D

Zelo zadovoljna s prebranim.  ;)
Še kaj napiši o tem sejmu.  :D Bom cvetela? Bom brstela? Bom blestela? Bom žarela? Se bom lepo imela?

Hvala!  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #188 on: August 05, 2014, 03:24:27 PM »

Gloria, nekje v pol leta se ti bo začelo premikati glede nove službe. Pri tebi sem dobila občutek, kot da stojiš na mestu najprej, sem imela občutek, kot da nekako čakaš, da ti pride nekaj naproti. Sedaj ne vem, ali kaj delaš aktivno v tej smeri ali ne. Sem pa potem videla kot da si v nizkem štartu in stečeš novi službi naproti.

:o
Saša neverjetna si !  :-*  hvala ti...
res je kot si napisala...naredila sem (najbrž) vse kar je bilo v moji moči glede "željenega premika", in zdejle čakam.
Čakam, dejansko čakam, če kaj stopi nasproti  :laugh:. Tu kje sem, ali kjerkoli drugje.
Želim spremembe in verjamem da bojo prišle!
Ful sem ti hvaležna za tole Saša  :-*
hvala ti  :-*

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #189 on: August 05, 2014, 05:46:47 PM »
Evo me.  ;D

Nena, hehe, ti si pa zelo lepo sprejela obilje. Odprta si za vse, da ti pride naproti.  ;)

Kratko ali sladko...hvala Saša  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #190 on: August 05, 2014, 08:13:56 PM »
Saša, tole je pa za doktorat dobra interpretacija, čestitke  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #191 on: August 05, 2014, 09:49:49 PM »

Ja, zelo. Kar pogovori se z njo, sem sicer hotela jaz, ampak mislim, da je to tvoje delo, bo več učinka, bolj bo zdravilno zate.

Sploh ne pridem do nje? :/ Svašta
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #192 on: August 05, 2014, 09:53:32 PM »

Sploh ne pridem do nje? :/ Svašta

Kakšne ure :o
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #193 on: August 06, 2014, 12:45:50 AM »
Tejka,

ne sekiraj se, Ko bo pripravljena, boš lahko prišla do nje, ne pa obupat.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #194 on: August 06, 2014, 12:46:30 AM »
Saša, tole je pa za doktorat dobra interpretacija, čestitke  :-*

Hvala.  :-*

Napišem samo tisto, kar mi je predano.
9ZK 674