Author Topic: Projekt-manifestacija IV  (Read 78776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Projekt-manifestacija IV
« Reply #165 on: August 05, 2014, 07:10:41 AM »
Se pridružujem. In sicer za poslovni projekt, da bo dokončan do točno določenega dneva v tem mesecu, in za redni mesečni dohodek (vsota določena).

Se zahvaljujem vnaprej. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #166 on: August 05, 2014, 08:11:14 AM »
Jaz pa za novo službo, zdravje in za redni priliv na moj račun.
Hvala!

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #167 on: August 05, 2014, 09:10:34 AM »
Počasi nas pa nekaj bo.  ;D

Se pravi štart danes ob 11h, čez slabi 2 urci.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #168 on: August 05, 2014, 09:11:53 AM »
Počasi nas pa nekaj bo.  ;D

Se pravi štart danes ob 11h, čez slabi 2 urci.

Saša prosim še mene dodaj.
Odprta sem za velik pritok denarja na moj trr in v mojo denarnico.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #169 on: August 05, 2014, 09:14:51 AM »
Prosim še za zadosten priliv eurov za nakup stanovanja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #170 on: August 05, 2014, 09:16:37 AM »
Bomo zrihtali.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: August 05, 2014, 09:23:54 AM »
Jaz pa kar konkretno prosim za 5000 eurov sponzorskih sredstev za sejem (in seveda tudi žanjem) v tujini, ki bo v začetku leta 2015.  :D
Hvala!  :-*

Bi dodala še uspešno realizacijo projekta, na katerem delam. Hvala!  :-*

Prosim še za obilo smeha. Hvala!  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: August 05, 2014, 11:47:34 AM »
Evo me.  ;D

Maja, večni naš skeptik. Tebi se prav vidi, da te včasih glava vodi v večji skepticizem kot sicer. Vse postavljaš pod vprašaj. Amapk življenje je sestavljeno tako iz zemeljskih stvari kot tudi izvenzemeljskih. Verjameš, da je nekaj več, pa vendar si večni skeptik. To te včasih malce nese, ampak nič ne de, pač taka si. Včasih bi bilo pa morda fino, da bi vseeno malce dopustila možnosti, da se ves razplete tako, kot se mora. Tebi je namenjeno biti obdana z ljudem, namenjeno ti je, da nekako služiš ljudem. S tem ko si obdana z ljudmi, lahko opzauješ njih, njihoov ravnanje, tako preučuješ sebe in psiho ljudi na splošno, kar ti bo pomagalo čez kakšna 3 leta, ko se ti bo ponudila priložnost, ki je sploh ne pričakuješ. Takrat boš šla svojemu življenjskemu namenu naproti. Do takrat pa bo zate poskrbljeno, čeprav morda ne bo ravno brez preprek. Ampak ti si si izbrala tako življenje, polno preizkušenj, ker si zelo močna oseba.

Jane, hehe, tvoja cifra.  ;D Morda ne bo ravno točno ta cifra, ki si si jo zapisala, ne bo pa dosti nižja. Nekako se mi je prikazovala enota 3, ne vem pa, s čim točno je povezana. Ali z nepričakovanim prilivom, mesečnim prilivom, ne vem, je pa povezano v tej enoti. Tebe včasih malce preveč vodi jeza. V smislu, da si včasih tako jezna na nekoga, da te to stane tudi kakšnega priliva. Umiri to svojo jezo in se prepusti.

Tea. Hehe, tebi se pa vidi, da si nekako navajena skromno živet. Vedno si v takem živela in si nekako skorajda pripravljena na to, da boš cleo življenje tako tudi živela. Ne bi bilo tako slabo, da bi se malce poigrala s svojo notranjostjo ter si dovolila verjeti v izobilje vsega. Nekdo bo poskrbel zate, jaz sem imela občutek, kot da bo kakšen vnuk, ne vem sicer, kako je to povezano, ampak ok, boš pa na stara leta res lepo uživala.

Tejka. Ti si sedaj malce manj nevidna, kot da bi bil trup trden, udje pa še vedno malce nagnjeni k nevidnosti.  :laugh: Ko sem šla raziskovati dlje, sem prišla do tega, da je tvoje stanje nekako povezano z otroštvom. Naletela sem na malo deklico, ki ji je bilo nekaj odvzeto, morda celo oče takrat, in takrat je ta mala deklica rekla, pa saj bom vedno vse zgubila. Vse mi bodo odvzeli. Če tako pomisliš, dejansko si celo življenje v tem filmu. Pogovori se s to deklico, pomiri jo, pootlaži jo. Obvezno. Nekako čez 3 mesece bo prišla priložnost zate. Takrat se ti bo začelo odvijati in odpirati.

Nena, hehe, ti si pa zelo lepo sprejela obilje. Odprta si za vse, da ti pride naproti.  ;)

Pika. Tebe zelo žene kreativnost. In Vesolje ti sporoča, da lahko tudi žalost ustvarja kreativnosti. Ti prek tega ustvarjanja izživljaš vse tisto, kar si ne upaš navzven. Kot da bi v ustvarjanje dala vso svojo dušo. Ampak, prevečkrat ostajaš v neke filmu, preveč časa pustiš, da te določen občutek drži v krempljih. To ne pomeni sedaj, da ne smeš žalovati, to samo pomeni, da prej izpusti ta občutek, da te ne bo popolnoma ohromil, iz njega pa potegni najbolje, kar lahko.

Gloria, nekje v pol leta se ti bo začelo premikati glede nove službe. Pri tebi sem dobila občutek, kot da stojiš na mestu najprej, sem imela občutek, kot da nekako čakaš, da ti pride nekaj naproti. Sedaj ne vem, ali kaj delaš aktivno v tej smeri ali ne. Sem pa potem videla kot da si v nizkem štartu in stečeš novi službi naproti.

Rena, tevi se pa vidi, da si zelo veliko delala na sebi, da si se premaknila naprej ne samo znotraj sebe, temveč na vseh področjih. kot da greš sedaj iz tistega hudega ven. Nadaljuj s tem, ker bo na koncu ves trud poplačan. V roku 3 mesecev boš povsem nepričakovano dobila nek priliv, usposabljanje pa bo tudi odplačano.

Žarek. Hm, ne bi si upala trdit, da bo točno na tisti dan dokončan projekt, vendar pa bo to na dolgi rok še boljše zate, kot da bi se ravno zaradi tega pojavilo nekaj novega.

Azaleja. Tebe pa služba kot da že čaka, samo ti je ne sprejmeš. Kot da bi na nek način vsakič našla nek izgovor, zakaj pa to ni dobro. Zagrabi tisto, kar se ti ponuja. Zdravje - poišči razloge v sebi, so psihičnega izvora. Na sploh sem dobila občutek, da je zelo veliko povezano s tvojo glavo, mislimi, psiho.

Sanjalka. Pri tebi je pa tako, videla sem te kot predavateljico, govornico. Tisto, kar pa se ti poraja po glavi, nek projekt, ga pa izpelji! Obvezno! Ker te v tem projektu čaka zelo veliko uspeha. To ti je res namenjeno. Vidi se ti, da imaš težko obdobje, kot da te stvari prizadanejo, pa jih potem daš nekako čez, AMPAK v ozadju ti to še vedno ostane. Skušaj to malce predelati.

No, sem vas še vse obdala z obiljem. Bilo je lepo.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #173 on: August 05, 2014, 12:07:59 PM »
Hvala.

Seveda sem skeptik.  8) Že po naravi, potem pa moj način krepijo še izkušnje. Saj vidiš, kako je pri meni ... Že imam, pa se še vedno zalomi in propade.
Huh, tri leta. Iskreno upam, da bo prej. Saj manjkalo mi ne bi nič, samo ni pa to življenje. Ne upaš si kupit nič, ne upaš se peljat itd. Vse, kar ni osnovno preživetje, odpade. Za mladega, izobraženega, razgledanega, ambicioznega človeka je to težko. Nisem tip osebka, ki bi samo sedel doma. Imam interese, rada bi se razvijala, napredovala ...
Dve leti še lahko preguram, če bom racionalna s sredstvi, ampak to ni življenje ...
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #174 on: August 05, 2014, 12:14:26 PM »
Žarek. Hm, ne bi si upala trdit, da bo točno na tisti dan dokončan projekt, vendar pa bo to na dolgi rok še boljše zate, kot da bi se ravno zaradi tega pojavilo nekaj novega.

Super, Saša! Zastopim tvoj odgovor in se ti zahvaljujem. :)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #175 on: August 05, 2014, 12:30:24 PM »
Hvala.

Seveda sem skeptik.  8) Že po naravi, potem pa moj način krepijo še izkušnje. Saj vidiš, kako je pri meni ... Že imam, pa se še vedno zalomi in propade.
Huh, tri leta. Iskreno upam, da bo prej. Saj manjkalo mi ne bi nič, samo ni pa to življenje. Ne upaš si kupit nič, ne upaš se peljat itd. Vse, kar ni osnovno preživetje, odpade. Za mladega, izobraženega, razgledanega, ambicioznega človeka je to težko. Nisem tip osebka, ki bi samo sedel doma. Imam interese, rada bi se razvijala, napredovala ...
Dve leti še lahko preguram, če bom racionalna s sredstvi, ampak to ni življenje ...

Ne ne, narobe si zastopila ali pa jaz narobe napisala. Kakorkoli, čez 3 leta se ti bo odprla življenjska priložnost, kar pa ne pomeni, da ne boš imela do takrat službe. Bo, ampak bodo morda malce boji v nekem smislu. Ne bo lagano sportski. Kot da se boš borila tudi za denar, za delo, tko, v tem smislu, ne boš pa imela 3 leta sušo.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #176 on: August 05, 2014, 12:31:32 PM »
To se sliši veliko bolje.  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #177 on: August 05, 2014, 12:31:47 PM »

Super, Saša! Zastopim tvoj odgovor in se ti zahvaljujem. :)

Ni kaj.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: August 05, 2014, 12:32:51 PM »
To se sliši veliko bolje.  ;D

;)  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #179 on: August 05, 2014, 12:38:52 PM »
O Sašika, kako lepoooo. Cmok cmok in iskrena hvala  :-* Jes, jes in še enkrat jes  :laugh: