Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #60 on: September 26, 2012, 01:47:41 AM »
Imam podobno vprašanje. Razmerje.
Zbegana in zdi se mi, da se mi kar meša.  ???
Hvala za vpogled in nasvet.

Hmmm, je tu sploh kaj narobe? Meni se ne zdi. Razmerje je tako, kot je bilo včeraj, prejšnji teden in prejšnji mesec ... Vse OK.  ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: September 26, 2012, 08:05:16 AM »

Hmmm, je tu sploh kaj narobe? Meni se ne zdi. Razmerje je tako, kot je bilo včeraj, prejšnji teden in prejšnji mesec ... Vse OK.  ;)

Zanimivo. Sicer ja, se strinjam. Vse "ok" in nič drugače, kot je bilo.
Ampak sem na tem, da ga prekinem. Ker mislim, da mi bo prineslo precej bolečine na dolgi rok in da zna pri meni poleg vsega lepega in (pre)krasnega... bolečina prevagat.
Če boš utegnila, bi te prosila še za ta vpogled... kaj mi prinese oz. je "boljše" zame:
- prekinitev
- nadaljevanje

Hvala!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: September 26, 2012, 09:24:19 AM »

Ampak sem na tem, da ga prekinem. Ker mislim, da mi bo prineslo precej bolečine na dolgi rok in da zna pri meni poleg vsega lepega in (pre)krasnega... bolečina prevagat.
Če boš utegnila, bi te prosila še za ta vpogled... kaj mi prinese oz. je "boljše" zame:
- prekinitev
- nadaljevanje

Samo moj preblisk:
prekinitev odnosa z možem in nadaljevanje svoje poti, kakršnekoli že...
Ali pa na novo začrtati odnos z možem, brez iskanja izhodov.
In naj za prekinitev ne bo razlog drug moški, ampak tvoja trdna notranja odločitev.
Govorim iz svojih izkušenj ;)
Pa srečno :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: September 26, 2012, 09:56:04 AM »

- prekinitev
- nadaljevanje

Samo moj preblisk:
In naj za prekinitev ne bo razlog drug moški, ampak tvoja trdna notranja odločitev.

Hvala, Sanjalka!  :-*
Gre za prekinitev razmerja z loverjem. Na trenutke boli, kljub temu, da je krasno. Tako da vprašanje se nanaša na to temo.
(Moža pa itak zapuščam že celo večnost.)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #64 on: September 26, 2012, 10:14:38 AM »
Nekaj me *bega* glede partnerja čeprav on trdi, da temu ni tako.
Kaj bi o tej situaciji sporočile karte?

Sem na hitro obrnila ...

Tebe je nekaj zmotilo. Lahko, da se je to pojavilo v neki družbi, zaradi neke tretje osebe ali pa so ti tvoji dvomi nastali iz neke povsem nedolžne situacije. Zadnja karta je karta Ljubimcev, zato ne bi rekla, da bi lahko tole vplivalo na vaju negativno.

Drži, da me je nekaj zmotilo in to je povezano z tretjo osebo in mojimi dvomi, no in tu partner trdi, da si vse domišljam. Mogoče nisem pravilno zastavila vprašanja. Hotela sem pač izvedeti ali bi karte nakazale, da oseba laže ali, da stoji za svojimi besedami?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: September 26, 2012, 10:24:25 AM »

- prekinitev
- nadaljevanje

Samo moj preblisk:

Gre za prekinitev razmerja z loverjem. Na trenutke boli, kljub temu, da je krasno. Tako da vprašanje se nanaša na to temo.

Ja, saj vem,da si spraševala za loverja. Samo moj preblisk je bil, da lover ni problem. Ti moraš najprej razčsititi odnos z možem in potem dalje. Potem bo tudi odnos z loverjem lahko stekel ali pač ne, vsekakor se bo razčsitilo. Vse ostalo je samo metanje peska v oči, ki je lahko zelo lepo, ampak ni resnično, to je pač ukradeno in to je vedno lepo, realnost je potem vse kaj drugega.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: September 26, 2012, 11:38:19 AM »

- prekinitev
- nadaljevanje

Samo moj preblisk:

Ja, saj vem,da si spraševala za loverja. Samo moj preblisk je bil, da lover ni problem. Ti moraš najprej razčsititi odnos z možem in potem dalje. Potem bo tudi odnos z loverjem lahko stekel ali pač ne, vsekakor se bo razčsitilo. Vse ostalo je samo metanje peska v oči, ki je lahko zelo lepo, ampak ni resnično, to je pač ukradeno in to je vedno lepo, realnost je potem vse kaj drugega.

Hvala, Sanjalka.
To je že vse res. Samo tukaj je malo bolj "kompleksno". Ti bom odgovorila na privat.

Offline Serena

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #67 on: September 27, 2012, 06:23:07 PM »
Tudi jaz lepo prosim, če lahko katera pogleda - gre za odnos s prijateljem - ki pa me je zelo prizadel, zdaj se sicer trudiva odnos zakrpati, vendar je težko. Ali nama bo uspelo spraviti odnos vsaj na tak nivo, kakršen je bil? :(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #68 on: September 30, 2012, 02:59:44 PM »
Drage moje, jutri bom pogledala v karte vsem, ki čakate na odgovor. Žal ta teden doma nisem mogla prit do računalnika.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #69 on: September 30, 2012, 05:05:21 PM »
Pa bom še jaz malo vskočila. Tudi jaz nisem imela časa, zadnje čase sem imela res veliko dela.

Drži, da me je nekaj zmotilo in to je povezano z tretjo osebo in mojimi dvomi, no in tu partner trdi, da si vse domišljam. Mogoče nisem pravilno zastavila vprašanja. Hotela sem pač izvedeti ali bi karte nakazale, da oseba laže ali, da stoji za svojimi besedami?

Azeleja, se ne bi zanesla na svoj notranji čut? V kartah vidim, da je v ozadju res neko dogajanje, no, bolj na čustvenem področju. Kot da je trenutno na točki, ko je dosedanji izziv že osvojen, sedaj pa je mogoče na pragu rutine. Se bo kaj spremenilo, bodo tu nova znanja, novi izzivi ali tako naprej? Išče neke odgovore pri sebi, potrebuje čas zase, ozira se nazaj in sprejema "ocene". Kaže tudi na neko negotovost, neodločnost, ne ve točno, kako od tu dalje.. Mogoče pa bi se raje poskusila iskreno pogovoriti, kaj se dogaja?

Vse dobro  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #70 on: September 30, 2012, 05:23:15 PM »
Tudi jaz lepo prosim, če lahko katera pogleda - gre za odnos s prijateljem - ki pa me je zelo prizadel, zdaj se sicer trudiva odnos zakrpati, vendar je težko. Ali nama bo uspelo spraviti odnos vsaj na tak nivo, kakršen je bil? :(

Jejhata, sta se pa res prizadela  >:( Karte ne kažejo najbolje, a karte so vedno odslikava današnjega stanja. Na primer, če danes vprašamo, če bomo uspeli zgraditi novo hišo, bodo karte rekle ne. Če vprašamo čez nekaj časa, pa smo vmes dobili novo službo, loto zadetek ipd., karte odgovorijo glede na novo situacijo. Zato bi rekla, glej, poskusita, bodita potrpežljiva, odkrita in ostalo bo to, kar bo vredno, da ostane.

Sicer pa karte, vaju kot oseb,  kažejo, da si oba želita ponovnega začetka, oba imasta ase. Bistvo problema pa je, da sta še razočarana, izgubljena, prizadeta. Počutila se bosta še nekaj časa tako, da se bosta včasih že kar vprašala, če ima to še smisel. Trenutno vama je to preveč, morala bi si dati malček dihati, se odmakniti toliko, da malce razmislita, analirata. Izid je kraljica čaš, ki je precej negotova, nerealna, po eni razlagi. In ker se je že zgodilo, da sva z neko osebo analizirali, da je ta kraljica lahko tudi: materinska, pomeni ljubezen in dajanje, pa tudi senzitivna oseba, ki zaradi tega lahko pade tudi v razočaranje. Zato, menim da je  v vajinih rokah, koliko bosta iskrena, da ne bo izid tale kraljica, katere prestol pluje po vodi in ga nič ne zmore preveč sama usmerjati. Kot jo tokovi neso. Mogoče ta karta izraža, kaj naj ne bo. Vso srečo.  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: October 01, 2012, 08:58:03 AM »
Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #72 on: October 01, 2012, 10:36:40 AM »
Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?

Ali boš sprejela ali ne, je tvoja odločitev. Jaz pa bom pogledala, kaj ti lahko ta ponudba prinese.

To, za kar se odločaš, je zate povsem nekaj novega. Po eni strani bi se rada podala na pot, po drugi pa se bojiš, da se bo to, kar imaš sedaj, če sprejmeš novo, podrlo in uničilo. Nič ne veš, kaj  te čaka, če se odločiš za sprejetje ali zavrnitev.

Če gledam celotno sliko ... Te trga na dvoje. Sama se ne znaš ali ne upaš odločit, ker se bojiš posledic, zato tudi sprašuješ za nasvet.

Zanimive karte so padle. Norec, 7 čaš, 4 čaše, Trdnjava in 4 diski. Ker se konča s 4 diski, bi lahko rekla, da boš zavrnila, ker se bojiš novega oz. nočeš, da se kaj premakne v novo smer. Si pa zelo želiš (Norec). Pa 4 čaše, kjer se ti nekaj ponuja pa nočeš sprejeti zaradi tistega, kar imaš trenutno in si s tem bolj ali manj zadovoljna.

Rena, bi prosila tebe za kakšno dodatno interpretacijo. Meni se tu ne pokaže izida, ampak samo hannah-ino notranje počutje medtem, ko se odloča in opcije. Ni pa jasnega da ali ne - kot sem napisala v uvodnem stavku in že kdaj prej pri kakšnem vpogledu - tarot pri vprašanjih, kako se odločiti, ne da jasnega odgovora, ker je človeški faktor tu bistvenega pomena.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #73 on: October 01, 2012, 10:43:11 AM »
Maja, če boš pri voilji, bi prosim pogledala, kaj pravijo karte za moževo novo delo, na katerega se odpravlja? Lepa hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #74 on: October 01, 2012, 10:53:35 AM »
Maja, če boš pri voilji, bi prosim pogledala, kaj pravijo karte za moževo novo delo, na katerega se odpravlja? Lepa hvala  :-*

Seveda.  ;)

Njegovi občutki so mešani. Od občutka čudovite priložnosti, ki ga je tudi najprej začutil, pa do tistega, ko se podaja na pot z nekimi zadržki, s strahom, s skrbmi, kaj bo, hkrati pa ne ve, kaj pričakovati.
Področje, ki se ga loteva, dobro pozna in obvlada. Na pot se v glavnem podaja s preudarnostjo, modrostjo, z zaupanjem v svoje znanje. Ta občutek je mnogo močnejši kot tisti negativni, ki sem jih omenila prej. Zadnja karta je 6 palic. Zmaga in uspeh.  ;)
9ZK 656