Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #105 on: October 05, 2012, 03:31:05 PM »
Jaz bi tudi eno vprašanje imela, če lahko...kako bo šla ena zadeva v poslu skozi??  Hvalaaaa :-*

Pri tej zadevi bodi pozorna samo na to, da se ne boš preveč omejila. Tudi, če kdaj kaj podobnega ni šlo skozi, ne pomeni, da zdaj tudi ne bo šlo. Imaš sposobnosti, na voljo vsa sredstva, samo pametno jih moraš uporabiti.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #106 on: October 05, 2012, 03:51:54 PM »
Pridna Maja, vse odgovorila.  :-* Jz sem norela ta teden od dela v službi, pa še napol bolana, no prehlajena. Za vikend samo počivam, počivam, počivam....  8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: October 05, 2012, 04:36:39 PM »
En pobož Rena in naberi si moči  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #108 on: October 05, 2012, 05:47:13 PM »
Hvala Tea  :-* :-* :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #109 on: October 05, 2012, 06:53:37 PM »
Jaz bi tudi eno vprašanje imela, če lahko...kako bo šla ena zadeva v poslu skozi??  Hvalaaaa :-*

Pri tej zadevi bodi pozorna samo na to, da se ne boš preveč omejila. Tudi, če kdaj kaj podobnega ni šlo skozi, ne pomeni, da zdaj tudi ne bo šlo. Imaš sposobnosti, na voljo vsa sredstva, samo pametno jih moraš uporabiti.

Hvala Maja...res je :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: October 05, 2012, 10:22:11 PM »
Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?

Ali boš sprejela ali ne, je tvoja odločitev. Jaz pa bom pogledala, kaj ti lahko ta ponudba prinese.

To, za kar se odločaš, je zate povsem nekaj novega. Po eni strani bi se rada podala na pot, po drugi pa se bojiš, da se bo to, kar imaš sedaj, če sprejmeš novo, podrlo in uničilo. Nič ne veš, kaj  te čaka, če se odločiš za sprejetje ali zavrnitev.

Če gledam celotno sliko ... Te trga na dvoje. Sama se ne znaš ali ne upaš odločit, ker se bojiš posledic, zato tudi sprašuješ za nasvet.

Zanimive karte so padle. Norec, 7 čaš, 4 čaše, Trdnjava in 4 diski. Ker se konča s 4 diski, bi lahko rekla, da boš zavrnila, ker se bojiš novega oz. nočeš, da se kaj premakne v novo smer. Si pa zelo želiš (Norec). Pa 4 čaše, kjer se ti nekaj ponuja pa nočeš sprejeti zaradi tistega, kar imaš trenutno in si s tem bolj ali manj zadovoljna.

Rena, bi prosila tebe za kakšno dodatno interpretacijo. Meni se tu ne pokaže izida, ampak samo hannah-ino notranje počutje medtem, ko se odloča in opcije. Ni pa jasnega da ali ne - kot sem napisala v uvodnem stavku in že kdaj prej pri kakšnem vpogledu - tarot pri vprašanjih, kako se odločiti, ne da jasnega odgovora, ker je človeški faktor tu bistvenega pomena.

Res je, karte "nočejo" vedno odgovoriti DA ali NE. Raje pokažejo v katero smer naj oseba razmišlja... Hannah se je sicer že nekako odločila, ampak vseeno mi je bilo v izziv povezati te karte. Mogoče bo v pomoč.  :-*

Povezava teh kart se tudi meni razkriva kot mešanica notranjih občutij. Ta ponudba bi vsekakor prinesla zelo velike spremembe. Norec pomeni lahko začetek novega ciklusa življenja, lahko pa to, da bi morala za to ponudbo biti pogumna, spontana, zagrabiti priložnost in stopiti na to pot brez stare prtljage, z novim pristopom in zaupanjem,da ti je namenjeno dobro. 7 čaš pomeni tveganje. V 6 čašah vidiš vsebino, v 7. pa je vsebina skrita. Upaš bit "norec" v smislu nekalkuliranja in se odločiti za čašo, za katero ne moreš biti ziher, kaj je v njej? Vse se lahko spremeni, pretrese tvoje življenje in ga postavi na nove temelje (trdnjava). Tega pa ne bo, če se ne boš pripravljena ničemur odreči. S 4 novci se čisto "zapreš", novec na temenski čakri  in novec pod nogami (čakre na stopalih). Meja med nebom in zemljo, vmesnik, da se lahko zapreš in ne oddajaš ter ne prejemaš. Odpreti se pretoku energij, v tem primeru, ker so to novci, je poudarek na denarni energiji, vsekakor pa tudi energijah drugih področij - recimo čustev, odnosov ipd.

Hvala, Rena!  ;)

Da poročam: tole je prineslo kar fajn spremembo. Dosti dobrega in hkrati tudi "slabega". Bo zahtevalo veliko dela na sebi. Je kot nek nov začetek v starem okolju. In daje mi močan občutek, da sem živa. vem, sliši se čudno  :laugh:

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #111 on: October 06, 2012, 03:39:40 PM »
 :D
Tako, pa sem si tudi jaz prejšni mesec nabavila tarot karte  :P
Tako željo sem dobila da jih imam, da sem si jih mogla nabavit...in zdaj jih imam...z priročnikom "Tarot za današnji čas"
Zdaj pa kolk mi čas dopušča, berem in berem, se učim...pa si delam vpoglede in pol čakam na rezultate  ;D  ;D  ;D
Ma moram rečt, da so res zanimive...ful so me potegnile noter.
Zdaj sem še itak preveč na začetku, da bi vas karkoli spraševala,
ko se pa mi bo kje zataknilo  :o, pa se obrnem na vas. 
Ajd...lep sončen wiken vsem
 :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #112 on: October 06, 2012, 07:16:31 PM »
Roberta, me veseli, da si se odločila za nakup tarota.
Uživaj na poti življenja, ki jo prikazuje ta čudovit pripomoček.

Kar začni z vpogledi. Zase, za bližnje. Opazuj svoja občutja ob podobah, spoštuj ga, ampak vzemi kot igro.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #113 on: October 06, 2012, 07:21:25 PM »
Pridna Maja, vse odgovorila.  :-* Jz sem norela ta teden od dela v službi, pa še napol bolana, no prehlajena. Za vikend samo počivam, počivam, počivam....  8)

Upam, da si že bolje. Oz. da si že povsem zdrava!

Evo, jaz pa za vikend norim. Malo od dela, malo od česa drugega ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #114 on: October 06, 2012, 07:26:01 PM »
Krasno Roberta, upam, da boš uživala in vsekakor bom (bova) pomagali, če boš želela.

Hvala Maja, nisem še čisto, ampak bo. Tudi tebi želim, da se ti umiri  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #115 on: October 06, 2012, 07:27:13 PM »
Jaz sem ga pa za darilo dobila od ene ful fajn super bejbe :-* še študiram in kadar se igram vedno prav namečem... preddvsem drugim, zase znam čisto narobe interpretirat ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #116 on: October 06, 2012, 07:28:31 PM »
Jaz sem ga pa za darilo dobila od ene ful fajn super bejbe :-* še študiram in kadar se igram vedno prav namečem... preddvsem drugim, zase znam čisto narobe interpretirat ;D

Jp. Zase jz nikoli ne pogledam.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: October 06, 2012, 07:46:38 PM »
Jst tut mečem za druge, vedno pade prav. Včasih me kar šokira  :o
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #118 on: October 07, 2012, 04:52:56 PM »
Lahko katera pogleda, če je oseba, ki jo imam v mislih tista oseba, ki je prej nisem videla... En malček sem zmedena. Po eni strani mislim da ja, po drugi pa sem v dvomih.
Glava mi pravi, da kar je bilo je bilo in je zgodba zaključena, želja je pa, da temu ne bi bilo tako... Eh, smotana sem
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #119 on: October 07, 2012, 04:58:37 PM »
Punci, bom na hitro pokukala med pavzo zdaj ... Če bom sama ...
9ZK 656