Author Topic: Saturn 3. del  (Read 82056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 3. del
« Reply #180 on: February 13, 2013, 11:33:30 PM »
Da se prizemljiš, moraš uporabit in začutit tisto, kar te veže z Zemljo, s tlemi. In to je tvoje fizično telo. Meditativne tehnike te vlečejo gor, v oblake, v nestvarnost. Telo te vleče dol. Tvoje fizično telo je težko, stvarno, resnično. Sestavljeno iz mesa in kosti. Občuti gravitacijo planeta. Uporabi to surovo moč. Premikaj se, začuti mišice, naj se krčijo, raztezajo, naj pečejo. Začuti utrip srca, tako močno ga poženi, da ti bo utripalo celo telo, ti odmevalo v glavi. Poženi kri po žilah. Predihaj zrak skozi svoja pljuča, zadihaj se, da ga boš lovila.
Težko fizično delo! Krepi telo in duha, razjasni misli, daje zavedanje moči, sposobnosti spreminjanja. Delo je hkrati najboljša meditacija. Človek je ustvarjen, da dela in če dela, se počuti dobro. Kot se riba dobro počuti v vodi, krt pod zemljo, ptica v zraku ... Vsak organizem živi najbolje tam, za kar je ustvarjen. In za to ima vse potrebno že na sebi.
Pojdi ven in teci, odkidaj ves sneg v bližini ... Pojdi v naravo in premetavaj skale ... Če ne greš ven, se vrzi na tla, delaj sklece, skači, počepaj, dviguj se na podboju vrat, karkoli ...
In kmalu boš dobila občutek, da si tu, da imaš življenje v svojih rokah in da lahko gore premikaš.
To res deluje.
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #181 on: February 14, 2013, 04:10:00 PM »
Da se prizemljiš, moraš uporabit in začutit tisto, kar te veže z Zemljo, s tlemi. In to je tvoje fizično telo. Meditativne tehnike te vlečejo gor, v oblake, v nestvarnost. Telo te vleče dol. Tvoje fizično telo je težko, stvarno, resnično. Sestavljeno iz mesa in kosti. Občuti gravitacijo planeta. Uporabi to surovo moč. Premikaj se, začuti mišice, naj se krčijo, raztezajo, naj pečejo. Začuti utrip srca, tako močno ga poženi, da ti bo utripalo celo telo, ti odmevalo v glavi. Poženi kri po žilah. Predihaj zrak skozi svoja pljuča, zadihaj se, da ga boš lovila.
Težko fizično delo! Krepi telo in duha, razjasni misli, daje zavedanje moči, sposobnosti spreminjanja. Delo je hkrati najboljša meditacija. Človek je ustvarjen, da dela in če dela, se počuti dobro. Kot se riba dobro počuti v vodi, krt pod zemljo, ptica v zraku ... Vsak organizem živi najbolje tam, za kar je ustvarjen. In za to ima vse potrebno že na sebi.
Pojdi ven in teci, odkidaj ves sneg v bližini ... Pojdi v naravo in premetavaj skale ... Če ne greš ven, se vrzi na tla, delaj sklece, skači, počepaj, dviguj se na podboju vrat, karkoli ...
In kmalu boš dobila občutek, da si tu, da imaš življenje v svojih rokah in da lahko gore premikaš.
To res deluje.
Da.
Res je.
Way to go, dude.
Wahre Worte.
Sam ne bi mogel bolje povedat.
;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #182 on: February 14, 2013, 04:45:42 PM »
Jp, tudi jaz se strinjam, zelo dobro povedano, Maja.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #183 on: February 14, 2013, 05:56:33 PM »

je potrjeno tudi z angelskimi urami oddaje sporočil, lp
seveda tudi jaz potjujem zapisano.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #184 on: February 14, 2013, 10:01:54 PM »
To res deluje.

Najlepša hvala, Maja.Fajn si napisala..

Rekreacija v gozdu vsaj 3 x na teden je obvezna pri meni, drugače sem itak adijo, ker imam višek energije...telovadba, gibanje, to je del mojega življenja...
Ampak zdaj je tako čuden čas.

Ujeta sem v razmišljanju...in ne znam se rešit...  ???
Težave imam pri sprejemanju sebe in okolice...

To  naj bi bila znaka neprizemljenosti.... med drugim.

« Last Edit: February 14, 2013, 10:05:37 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #185 on: February 15, 2013, 07:09:12 AM »
Lisa, mislim, da samo čutiš posledice težav, s katerimi se ubadaš, in ne gre za bolezen po imenu "neprizemljenost".
Neprizemljen je po mojem lahko bolj nekdo, ki nonstop živi samo v oblakih in ne dojema resničnega življenja in njegovih izzivov, ti pa realnost še kako dobro čutiš.

Soočanje s krizami je čisto zemeljska stvar in neprijetno stanje itak povzroča nesprejemanje - okolice, ker ni po tvoji meri in sebe, ker je nelagodno biti zaskrbljen.
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #186 on: February 15, 2013, 09:44:29 AM »
Ujeta sem v razmišljanju...in ne znam se rešit...  ???
Težave imam pri sprejemanju sebe in okolice...

To  naj bi bila znaka neprizemljenosti.... med drugim.

V primeru ujetosti v razmišljanju potrebuješ zunanji impulz, da te spravi v drugo razmišljanje.

Če bi vsi sprejeli vsakršen "drek" in bili zadovoljni z vsem, potem bi standardi še hitreje padali. In vsi bi bili večno srečno zaplankani. Z nesprejemanjem se človek premakne, da napravi nekaj sprejemljivo.
« Last Edit: February 15, 2013, 11:54:48 AM by Jernej »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #187 on: February 15, 2013, 09:51:05 AM »
No, to sem zadnjič razmišljala ... Naj bi bilo sprejemanje sebe neka huda vrlina. NOT. Potem bi sprejeli vso šlamparijo in pomanjkljivosti. Človek je zrel, duhoven, karkoli, ko opazi svojo pomanjkljivost in jo spremeni na bolje. Torej se prava vrlina imenuje ne "sprejemanje", ampak npr. "spoznavanje", "priznavanje" ali pa "streznitev".  :laugh:
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #188 on: February 17, 2013, 08:11:14 PM »
Zanimivo in všečno razmišljanje... J & M. Se strinjam !

« Last Edit: February 17, 2013, 08:16:26 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #189 on: February 20, 2013, 06:46:21 PM »
Maja, se podpisem pod tvoje razmisljanje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: April 16, 2013, 08:03:10 AM »
No, to sem zadnjič razmišljala ... Naj bi bilo sprejemanje sebe neka huda vrlina. NOT. Potem bi sprejeli vso šlamparijo in pomanjkljivosti. Človek je zrel, duhoven, karkoli, ko opazi svojo pomanjkljivost in jo spremeni na bolje. Torej se prava vrlina imenuje ne "sprejemanje", ampak npr. "spoznavanje", "priznavanje" ali pa "streznitev".  :laugh:

Točno na tole temo sem "meditirala" zadnjič na neki seansi.
Toliko stvari se trudim spremenit oz. izboljšat pri sebi.
In v bistvu me znervirajo ljudje, ki pasivno zgolj "sprejemajo", no to je že moj problem, ki ga moram tudi prerast.  :laugh: Ja no tudi pasivnost drugih oz. njihove "pomanjkljivosti" (seveda relativno) me zdrma, da sebe premaknem.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: April 16, 2013, 08:10:37 AM »
No ampak v bistvu sem se želela Saturna lotit.
Sem "slučajno" videla nekaj kart, vse z natalnim Saturnom v 4. hiši. Nihče od teh ljudi se ne želi ločit, čeprav zakon ni ok in je v bistvu zelo slab in nič niso srečni in zadovoljni. Zakon je tam in to tako je in pika in bo do konca življenja in nič ne bo tega spremenilo.
Saj vem, en aspekt itak ni dovolj... ampak mi je v oči padlo...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: April 16, 2013, 08:13:47 AM »
To res deluje.

Super.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #193 on: April 17, 2013, 09:16:15 AM »
Sem "slučajno" videla nekaj kart, vse z natalnim Saturnom v 4. hiši. Nihče od teh ljudi se ne želi ločit, čeprav zakon ni ok in je v bistvu zelo slab in nič niso srečni in zadovoljni. Zakon je tam in to tako je in pika in bo do konca življenja in nič ne bo tega spremenilo.

Jaz imam natalnega Saturna v 4. hiši in sem srečno ločena :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: April 17, 2013, 09:33:58 AM »

kdo ima Saturna v 4?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif