Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #420 on: August 22, 2014, 10:07:34 AM »
Hvala. Sem tudi tiste 3 pikopolonice povezala z neko zadevo.

Moj vedno pravi, da preveč sanjam, sama pa vidim v sanjah veliko večji pomen.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #421 on: August 22, 2014, 10:08:41 AM »
Hvala. Sem tudi tiste 3 pikopolonice povezala z neko zadevo.

Moj vedno pravi, da preveč sanjam, sama pa vidim v sanjah veliko večji pomen.

Odvisno če pravi, da sanjaš pri belem dnevu ali v sanjah  ;). Saj sanjamo vsi, samo pozabimo večinoma.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #422 on: August 22, 2014, 10:11:53 AM »
Ne ne, sanje ponoči. Pa mu vedno potem z navdušenjem povem - njegovo sestro sem sanjala nosečo pomoje ene 2x, pa je rekel, da sem zmešana. No, potem smo za novo leto res zvedeli, da je sestra noseča, samo ta druga od dvojčic.  :laugh:
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #423 on: August 22, 2014, 10:25:59 AM »
Sanjala belo podgano.
Podivjano, jezno. Eno oko je imela krvavo.
Silila je iz jaška ven, jaz pa sem tiščala prozorna vrata, da ji ne bi uspelo.
Čisto nora je bila. Zgrizla bi me, če bi me dosegla. Bila je skoraj tako močna kot jaz in s težavo sem jo zadrževala v jašku.
K sreči mi je uspelo.

Bejba...podganca simbolizira denar in bogastvo, deluje v podzemlju, je prefrigana, močna, inteligentna. Predstavlja dele naše podzavesti (vsi jih imamo), ki so skriti, ker se jih na nek način sramujemo oziroma mislimo, da bi nas ljudje zaradi tega izločili (nisem jz rekla, našla napisano  ;D). Ampak ok, vsaj bele barve je bila  ;). Gre za tvoje notranje moči, tvoje sposobnosti, ki jih le s težavo še zadržuješ v sebi, ker se "grizejo" na plano in od tebe terjajo soočenje. Da sprejmeš dele sebe, ki se jih sedaj še bojiš pokazati svetu.

Hvala, Rena.   :-* Ja, sem si podobno razložila tele sanje.
Bi mi res prav prišlo, da bi bolj opozorila nase. Da bi spustila zver v sebi z vajeti in vsake toliko malo ugriznila okrog sebe. Podtaknila komu šop svojih belih dlak v puding in pustila odtise svojih tac v pire krompirju. Brke bi prihranila za tiramisu, rep bi pa potegnila med špagete. Sprednja dva zoba bi vstavila v sladoled. Cvileč zvok svojega glasu bi posnela in ga vprogramirala v ekonom lonec.
Dober tek.   :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #424 on: August 22, 2014, 10:32:56 AM »

Bi mi res prav prišlo, da bi bolj opozorila nase. Da bi spustila zver v sebi z vajeti in vsake toliko malo ugriznila okrog sebe. Podtaknila komu šop svojih belih dlak v puding in pustila odtise svojih tac v pire krompirju. Brke bi prihranila za tiramisu, rep bi pa potegnila med špagete. Sprednja dva zoba bi vstavila v sladoled. Cvileč zvok svojega glasu bi posnela in ga vprogramirala v ekonom lonec.

Ahahaha, bab podivjan. Dej tole spusti ven - v ustvarjanje  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #425 on: August 22, 2014, 11:47:34 AM »

Ahahaha, bab podivjan. Dej tole spusti ven - v ustvarjanje  :laugh:

Že podivjano ustvarjam.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #426 on: August 25, 2014, 08:43:35 AM »
Meni se pa je danes sanjalo o zvezdnih utrinkov (kako lepo)
V neki zidanci na vrhu griča sredi mesta smo imeli piknik.
Zrla sem v zvezdnato nebo, utrinki pa so švigali. Bilo jih je nenormalno veliko, prek sto na minuto...
Kak fantastičen prizor  ;D
V samem začetku noči pa je padel en velik rdečo-žareč meteorit.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #427 on: August 25, 2014, 10:00:16 AM »
Zrla sem v zvezdnato nebo, utrinki pa so švigali. Bilo jih je nenormalno veliko, prek sto na minuto...

In kaj je bilo, ko je padel? Kam, na koga, na nikogar? Povzročil strah, občudovanje? Naredil škodo? .....

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #428 on: August 25, 2014, 10:00:26 AM »
Danes sanjala stanovanje, kjer opravljam svojo dejavnost psihološke astrologije (terapije), bilo je sicer drugje, na drugi lokaciji in drugačno kot je v resnici, ampak v sanjah je bilo pač takšno.
Šla sem notri s kolegico, ki dela tukaj kot tajnica, da mi je odklenila vrata, jaz pa sem šla zalit rože, kot bi bila to moja naloga, zalivanje in skrb za rože. Sem jih zalila tako zelo, da so bile polne vode, me je malo skrbelo,da sem jih zalila preveč, ampak sem takoj pomislila, da ne, da je tako prav, saj bodo rože itak takoj popivnale odvečno vodo, ker se jih zaliva samo 1x tedensko. Bila sem pomirjena, da sem naredila prav.
Stanovanje je bilo v najvišjem nadstropju, belo, pohištvo popolnoma belo, stene bele, skratka čista belina.
Z mano je bil tudi moj dragi (se je znašel tam kar sredi sanj, v samem začetku sem v stanovanje vstopila sama s kolegico in stanovanje je bilo takrat prazno, notri ni bilo ljudi) in si je z mano ogledoval prostore, kar naenkrat je bilo več prostorov kot takrat, ko sem stopila v stanovanje in v vsakem prostoru je nekdo opravljal svojo dejavnost (vse dejavnosti so bile duhovne narave) in v enem prostoru je sedel moj mentor, samo sedel je in nas opazoval, bilo je čutiti njegovo avtoriteto, ampak tisto pravo, mehko, varno,toplo očetovsko avtoriteto...
Mislila sem si, da bi lahko živela v takem stanovanju, bilo mi je res vešč, toda ko sem pogledala skozi okno sem videla, da smo locirani v centru lj. in gledamo na glavno križišče med šiško in centrom, mi smo bili v centru. Pomislila sem, da to mi pa ni všeč, saj bi stalno poslušala ta hrup križišča in slišala bi tudi veliko siren (rešilni avtomobili, policijski), tega si pa res ne želim poslušati vsak dan, to bi me preveč obremenjevalo, bilo bi preveč stresno zame.
Nakar vidim, da gre skozi to križišče ženska, visoka ženska in dva otroka, bilo me je strah, da jo bodo povozili avtomobili, vednar je niso, nihče v tem času ni peljal skozi križišče, čeprav bi morali peljati, saj so imeli zeleno luč..
Zazdelo se mi je, da je ta ženska pokojna žena mojega dragega, skrbelo me je zanjo, vendar je k sreči varno prišla skozi križišče.
Ko sem se odmaknila od okna in šla proti izhodu stanovanja, sem ugotovila, da mojega dragega ni več ob meni, bilo mi je čudno kam je šel in sem ga šla iskat, če je v kateri izmed sob. Nikjer ga ni bilo, zato sem šla še enkrat pogledat, če sem slučajno kaj spregledala in takrat v eni izmed sob vidim pod omaro stopala njegovih nog in poleg še dva para nog (občutek, da so bile to noge njegove sestrične in ne vem več še koga), bil je skrit oz. vsi trije so bili skriti za omaro, ni mi bilo jasno zakaj...?
Naprej se ne spomnim več....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #429 on: August 25, 2014, 10:29:42 AM »

In kaj je bilo, ko je padel? Kam, na koga, na nikogar? Povzročil strah, občudovanje? Naredil škodo? .....

Padel je daleč stran v praznino. Nikogar ni ogrožal. Občutek je bil:" Vaaaaaav, kako lep - kaj takega še nisem videla"
Nič strahu samo občudovanje...občutek sreče, da sem videla nekaj tako lepega.
V bistvu je ta meteorit pritegnil mojo pozornost, da sem kasneje pogledala v nebo  ;D in videla nešteto prelepih utrinkov.
Aja, še to...ko sem zrla v te prelepe utrinke, sem zaprla oči in si nekaj zaželela (še zdaj vem kaj ;D) in potem sem rekla moji punčki, da naj si nekaj zaželi tudi ona  :laugh:
Res lepo...tako lepo, da sem ta prelep občutek, čutila tudi ko sem se zbudila.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #430 on: August 25, 2014, 07:39:44 PM »
Uf... Sanjala sem da je prišla cameron diaz. K nam in smo šli s prijatelji v ljubljano.
Ne vem kako,ma mu je uspeli da sem jih izgubila,oni so odšli po svoje v neki guzvi,jaz sem ostala sama.
Sem si sposodila nek telefon,da sem poklicala fanta kje so,ma telefon ni delal.
Sem posodila drug telefon,ma se ni nihče javil.
In sem ostala sama. V podhodu ljubljanske železniške postaje,ko sem mislila iti domov,so ne napadli fantje,me zabadali z nožem v hrbet,pesa,trebuh... In tam sem obležala v mlaki krvi in nenehno ponavljala,samo ne v trebuh ker sem noseča,samo ne v trebuh...

Svasta!

Uf Vidka, kakšne sanje. Cameron bi lahko pomenila simboliko, kako je konec nekega obdobja, ko si bila bolj sebi prepuščena oziroma bila doma, sedaj se boš odprla navzven, v svet (slavna igralka znana v svetu) in bila tam aktivno udeležena. Te je pa tega še strah, zato potrebuješ prijatelje, oporo... stik z njimi (telefon). Nož prav tako lahko simbolizira nekaj odrezati in otrok nove projekte. Zato toliko bolj mislim, da se sanje nanašajo na tvoje "novo" v življenju in strah pred novim. Mogoče, ker so tako "nasilne" sanje, odrezat kakšen notranji vzorec, prepričanje, ki se ga boš stežka znebila in bo res potreben radikalen pristop. Ta prepričanja so morda, glede na sanje, strahovi, občutek ujetosti, nemoči...

Aja, pa tudi razmisli, kaj lahko storiš sama, če premagaš svoje strahove, pa boš lahko to storila ne glede na ali brez podpore drugih.

Rena točno tako kot si napisala! Res se pocasi vse spreminja, imam obcutek da se koncuje obdobje introvertiranosti, in po dolgem casu sem se ponovno spet zacela odpirati prijateljem, spet zacela s stvarmi ki so mi drage itd.
Imas prav, morala sem iti cez to, da sem odrezala ta notranji vzorec, da me je nenehno strah tega da bom sama, da bom sama sebi prepuscena, da sem "brez prijateljev", da me nimajo radi ljudje, da me bodo vsi zapustili itd... Kot da bi bila v obdobju, ko sem bila revica za vse in vsakogar.
In zdaj so se zacele dejansko stvari obracati na bolje.

Danes so bile sanje kratke...

sanjala sem da smo bili na pogrebu nekega cloveka (ki ga sploh ne poznam). To je clovek ki je imel 25 otrok. hm... z našo Sanjalko!
Pogreb je bil cuden, ker je bilo vse poplavljeno in smo ga hoteli nekam pokopat, pa nismo vedeli kam, ker je bila povsod voda...

pa sem se zbudila...

Sanjalka sorry, ma jaz ne vem od kod si se ti znasla v teh sanjah.  :-X

Vidiš, nisem še prebrala teh sanj, ko sem razlagala prejšnje. Pogreb...zaključiti nekaj starega. Otroci: novo življenje, novi projekti. Voda - predelovanje čustev (tudi prej odrezati nekaj...). Sanjalka pa, hmmm, ne vem. Povezava z njenimi odgovori v psihološki astrologiji? Lažje poiskati način, kako iz te situacije ven in počistiti staro ter začeti z novim?

Tocnoooo, lej sploh nisem vedela kam naj umestim otroke in pogreb. Ok, pogreb se nekako da je potrebno nekaj zakljuciti, ampak otroke pa res ne. Novi projekti ja, sem se vpisala na nov studij zdaj v septembru! Novi projekti v sluzbi, ko upam da se potrdijo dokoncno in uredijo vsi papirji za novo sluzbo.
Projekt tudi nosecnost, ko s fantom hodiva k zdravniku da se stvari tudi tu poskusajo kam premakniti.

BRAVO! IN hvala lepa! Srcek si! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #431 on: August 25, 2014, 07:47:41 PM »
Super Vidka, me veseli, če sem ti odstrla kakšen nov okenček  :-*

In vidim, da ste spet napletli nove sanjske zgodbe... Naj čakajo še na moje navdihe  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #432 on: August 29, 2014, 07:07:59 AM »
Danes sem sanjala, da me zasleduje en človek, ki je bil zelo nevaren in so ga enkrat že zaprli, mu posekali roke, ampak je ušel. Lovil me je po nekem gozdnatem hribu in nisem se mu mogla skrit. Hotela sem, da ga spet dobijo, da ne bo česa storil meni ali komu drugemu. Znašel se je pred mano in me hotel opečt z neko vročo kovinsko palico. Potem se je pojavila policija, to, isto palico sem vzela jaz in opekla njega. Kri je kar vrela z njega, ampak umret pa ni hotel.

Ko v sanjah mesarim, gre za neko prelomnico.  :-X
« Last Edit: August 31, 2014, 06:17:24 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #433 on: August 31, 2014, 06:49:22 PM »

Glorija, ob tvojih sanjah imam občutek, da osebnostno napreduješ, da čutiš, da se pred tabo odpira vesolje. Zvezde ti kot lučke svetijo na tej poti. Vino (zidanica) naj bo simbol težnje k svoji notranji resnici. Pri iskanju resnice posegaj po "neformalnih oblikah", torej "hrana" je potrebna, a ne le v tradicionalni obliki in na stalnem mestu, ampak v naravi, na drugačne, spontane, neobvezne načine...   Pogumno stopaj po novi poti (punčka - novi projekti, a tudi skupaj in za svojo družino) in iskreno, smelo prisluhni svojim željam. :-*
« Last Edit: August 31, 2014, 06:51:42 PM by Rena »

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #434 on: August 31, 2014, 07:40:36 PM »
Iiiiii Rena, kako lepo. Hvala ti  :-*
Sem v četrtek videla zvezdni utrinek v živo...
Zaželela isto kot v sanjah  :D
SOLAR RETURN 2022 /2023