Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170620 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #405 on: August 17, 2014, 11:31:11 AM »
Jaz pa sanjala srečno družino, ki jo na videz poznam. Globoko zatrapana mož in žena, trije otroci.
Gledala sem jih, kako uživajo.

Razlaga itak ni potrebna.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #406 on: August 17, 2014, 01:25:24 PM »
Pika, fantastično uro imaš.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #407 on: August 17, 2014, 01:46:50 PM »
Ujej  :o
Hvala, Saša.  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #408 on: August 18, 2014, 09:56:56 AM »
Uf... Sanjala sem da je prišla cameron diaz. K nam in smo šli s prijatelji v ljubljano.
Ne vem kako,ma mu je uspeli da sem jih izgubila,oni so odšli po svoje v neki guzvi,jaz sem ostala sama.
Sem si sposodila nek telefon,da sem poklicala fanta kje so,ma telefon ni delal.
Sem posodila drug telefon,ma se ni nihče javil.
In sem ostala sama. V podhodu ljubljanske železniške postaje,ko sem mislila iti domov,so ne napadli fantje,me zabadali z nožem v hrbet,pesa,trebuh... In tam sem obležala v mlaki krvi in nenehno ponavljala,samo ne v trebuh ker sem noseča,samo ne v trebuh...

Svasta!

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #409 on: August 18, 2014, 10:18:02 AM »
Jaz sem pa danes sanjala, da so mojo mati ustrelili.  :o

Pa da je bila noseča (ne more imeti več otrok) in da so jo ustrelili v hrbtenico, smo leteli na urgenco, sem potem po celi bolnici šla, da sem našla zdravnika, ki tako operira, ker jih baje ni bilo več v Lj, samo v Mb, potem sem se tam skregala z zdravniki na urgenci, ker so kar nekaj trobezljali in sploh ne povedali in pogledali tako, kot je treba. Moj zdravnik strokovnjak je čakal, je šla potem na rentgen in na pregled k drugemu zdravniku, so jo poslali na operacijo, mojega niti niso spustili zraven, dokler se nisva oba skregala ko nekaj. Potem so šele dovolili, da je moj zdravnik strokovnjak poleg.

Operacija je uspela, krogla je zgrešila vitalne dele, se je zataknila v medenici v nekem kanalu in je niti odstranili niso. No, potem je šel ta zdravnik domov z menoj, v mojo sobo.  :o Se je hotel imeti lepo, ane, pa hotel je seksati z menoj, pa sva samo striptiz odplesala sredi sobe (???) in se slekla. Ko sem zaslišala zvonec na domofonu, sem ga pa spodila od doma, vendar ga je oče že videl, ko je šel za vogal, in me je vprašal, kako to in da kaj je sedaj z mojim fantom.

Mislim, svašta. Ne bom pa pozabila, kako sem se borila, da so dali pravega strokovnjaka moji materi. Šalabajzerji eni.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #410 on: August 18, 2014, 10:24:58 AM »
Meni se pa očitno slabša.
Še pred pol ure sem razmišljala o svojih današnjih sanjah. Zdajle se jih pa ne morem spomnit.
To je že drugič v mojem življenju, da se ne spomnim sanj.  :blank:  :o ::) :D ;) :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #411 on: August 18, 2014, 10:26:24 AM »
Mogoče se pa navajam obračanja v prihodnost.  ::)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #412 on: August 19, 2014, 11:00:44 AM »
Danes so bile sanje kratke...

sanjala sem da smo bili na pogrebu nekega cloveka (ki ga sploh ne poznam). To je clovek ki je imel 25 otrok. hm... z našo Sanjalko!
Pogreb je bil cuden, ker je bilo vse poplavljeno in smo ga hoteli nekam pokopat, pa nismo vedeli kam, ker je bila povsod voda...

pa sem se zbudila...

Sanjalka sorry, ma jaz ne vem od kod si se ti znasla v teh sanjah.  :-X

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #413 on: August 22, 2014, 09:16:06 AM »
Sanjala belo podgano.
Podivjano, jezno. Eno oko je imela krvavo.
Silila je iz jaška ven, jaz pa sem tiščala prozorna vrata, da ji ne bi uspelo.
Čisto nora je bila. Zgrizla bi me, če bi me dosegla. Bila je skoraj tako močna kot jaz in s težavo sem jo zadrževala v jašku.
K sreči mi je uspelo.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #414 on: August 22, 2014, 09:39:11 AM »
Uf... Sanjala sem da je prišla cameron diaz. K nam in smo šli s prijatelji v ljubljano.
Ne vem kako,ma mu je uspeli da sem jih izgubila,oni so odšli po svoje v neki guzvi,jaz sem ostala sama.
Sem si sposodila nek telefon,da sem poklicala fanta kje so,ma telefon ni delal.
Sem posodila drug telefon,ma se ni nihče javil.
In sem ostala sama. V podhodu ljubljanske železniške postaje,ko sem mislila iti domov,so ne napadli fantje,me zabadali z nožem v hrbet,pesa,trebuh... In tam sem obležala v mlaki krvi in nenehno ponavljala,samo ne v trebuh ker sem noseča,samo ne v trebuh...

Svasta!

Uf Vidka, kakšne sanje. Cameron bi lahko pomenila simboliko, kako je konec nekega obdobja, ko si bila bolj sebi prepuščena oziroma bila doma, sedaj se boš odprla navzven, v svet (slavna igralka znana v svetu) in bila tam aktivno udeležena. Te je pa tega še strah, zato potrebuješ prijatelje, oporo... stik z njimi (telefon). Nož prav tako lahko simbolizira nekaj odrezati in otrok nove projekte. Zato toliko bolj mislim, da se sanje nanašajo na tvoje "novo" v življenju in strah pred novim. Mogoče, ker so tako "nasilne" sanje, odrezat kakšen notranji vzorec, prepričanje, ki se ga boš stežka znebila in bo res potreben radikalen pristop. Ta prepričanja so morda, glede na sanje, strahovi, občutek ujetosti, nemoči...

Aja, pa tudi razmisli, kaj lahko storiš sama, če premagaš svoje strahove, pa boš lahko to storila ne glede na ali brez podpore drugih.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #415 on: August 22, 2014, 09:53:58 AM »
Jaz sem pa danes sanjala, da so mojo mati ustrelili.  :o

Pa da je bila noseča (ne more imeti več otrok) in da so jo ustrelili v hrbtenico, smo leteli na urgenco, sem potem po celi bolnici šla, da sem našla zdravnika, ki tako operira, ker jih baje ni bilo več v Lj, samo v Mb, potem sem se tam skregala z zdravniki na urgenci, ker so kar nekaj trobezljali in sploh ne povedali in pogledali tako, kot je treba. Moj zdravnik strokovnjak je čakal, je šla potem na rentgen in na pregled k drugemu zdravniku, so jo poslali na operacijo, mojega niti niso spustili zraven, dokler se nisva oba skregala ko nekaj. Potem so šele dovolili, da je moj zdravnik strokovnjak poleg.

Operacija je uspela, krogla je zgrešila vitalne dele, se je zataknila v medenici v nekem kanalu in je niti odstranili niso. No, potem je šel ta zdravnik domov z menoj, v mojo sobo.  :o Se je hotel imeti lepo, ane, pa hotel je seksati z menoj, pa sva samo striptiz odplesala sredi sobe (???) in se slekla. Ko sem zaslišala zvonec na domofonu, sem ga pa spodila od doma, vendar ga je oče že videl, ko je šel za vogal, in me je vprašal, kako to in da kaj je sedaj z mojim fantom.

Mislim, svašta. Ne bom pa pozabila, kako sem se borila, da so dali pravega strokovnjaka moji materi. Šalabajzerji eni.

Cel filmski scenarij  ;) ;D

Mogoče pod vplivom tega, kar si napisala o svojem zadnjem obdobju, te sanje pripišem tvoji predelavi in zdravljenju celotne situacije. Pištola je menda: "najzloglasnejši falični simbol, ki simbolizira psihološke in seksualne napetosti" ( 8) ). No, takole bi rekla:

Mati je simbol materinske ljubezni, pa tudi tvojega obdobja, ko se odločaš postat mamica. In seveda predeluješ, da je za to potrebno zdravljenje ali morda operacija, in v sanjah iščeš najboljšega zdravnika oz. zdravnika vrednega zaupanja. Potrebuješ občutek, da bo do tebe imel odnos kot osebe, ne samo kot neke številke. Seksualnost v tem obdobju ni samo to, kajti je tudi dejanje, s katerim je povezana ponovna zanositev, zato tudi takšni simboli o psihološki in seksualni napetosti. Tudi vloga očeta je vloga predelovanja pomena moške vloge, tako v tvojem otroštvu, kot obdobju, ki prihaja. Ples je znak življenjske radosti, energije, torej se v tebi verjetno prepleta razmišljanje o vseh elementih tega obdobja (materinstvo, mati, oče, mož, zdravljenje..). Si s plesom sproščala, zdravila svoje stanje, odvrgla s sebe vse odvečno? Ne boj se, da te bodo presojali, če se razgališ in pokažeš svetu, kdo si in kaj v sebi razmišljaš.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #416 on: August 22, 2014, 09:56:43 AM »
Danes so bile sanje kratke...

sanjala sem da smo bili na pogrebu nekega cloveka (ki ga sploh ne poznam). To je clovek ki je imel 25 otrok. hm... z našo Sanjalko!
Pogreb je bil cuden, ker je bilo vse poplavljeno in smo ga hoteli nekam pokopat, pa nismo vedeli kam, ker je bila povsod voda...

pa sem se zbudila...

Sanjalka sorry, ma jaz ne vem od kod si se ti znasla v teh sanjah.  :-X

Vidiš, nisem še prebrala teh sanj, ko sem razlagala prejšnje. Pogreb...zaključiti nekaj starega. Otroci: novo življenje, novi projekti. Voda - predelovanje čustev (tudi prej odrezati nekaj...). Sanjalka pa, hmmm, ne vem. Povezava z njenimi odgovori v psihološki astrologiji? Lažje poiskati način, kako iz te situacije ven in počistiti staro ter začeti z novim?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #417 on: August 22, 2014, 10:00:41 AM »
Rena, hvala za razlago. Si zelo lepo vse opisala. Bom morala še enkrat vse prebrat, predno se mi bo vse uleglo.

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #418 on: August 22, 2014, 10:02:20 AM »
Sanjala belo podgano.
Podivjano, jezno. Eno oko je imela krvavo.
Silila je iz jaška ven, jaz pa sem tiščala prozorna vrata, da ji ne bi uspelo.
Čisto nora je bila. Zgrizla bi me, če bi me dosegla. Bila je skoraj tako močna kot jaz in s težavo sem jo zadrževala v jašku.
K sreči mi je uspelo.

Bejba...podganca simbolizira denar in bogastvo, deluje v podzemlju, je prefrigana, močna, inteligentna. Predstavlja dele naše podzavesti (vsi jih imamo), ki so skriti, ker se jih na nek način sramujemo oziroma mislimo, da bi nas ljudje zaradi tega izločili (nisem jz rekla, našla napisano  ;D). Ampak ok, vsaj bele barve je bila  ;). Gre za tvoje notranje moči, tvoje sposobnosti, ki jih le s težavo še zadržuješ v sebi, ker se "grizejo" na plano in od tebe terjajo soočenje. Da sprejmeš dele sebe, ki se jih sedaj še bojiš pokazati svetu.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #419 on: August 22, 2014, 10:04:45 AM »
Rena, hvala za razlago. Si zelo lepo vse opisala. Bom morala še enkrat vse prebrat, predno se mi bo vse uleglo.

:-* :-* :-*

Le dej.. boš verjetno našla pomene, ki sem jih jaz lahko samo nakazala... Drugače pa sem si pomagala še s karto in zate - Presoja. Ja, bo se uredilo in situacija je na nek način zaključena in si pripravljena na novo življenje.  :-* :-* :-*