Jaz sem pa danes sanjala, da so mojo mati ustrelili.

Pa da je bila noseča (ne more imeti več otrok) in da so jo ustrelili v hrbtenico, smo leteli na urgenco, sem potem po celi bolnici šla, da sem našla zdravnika, ki tako operira, ker jih baje ni bilo več v Lj, samo v Mb, potem sem se tam skregala z zdravniki na urgenci, ker so kar nekaj trobezljali in sploh ne povedali in pogledali tako, kot je treba. Moj zdravnik strokovnjak je čakal, je šla potem na rentgen in na pregled k drugemu zdravniku, so jo poslali na operacijo, mojega niti niso spustili zraven, dokler se nisva oba skregala ko nekaj. Potem so šele dovolili, da je moj zdravnik strokovnjak poleg.
Operacija je uspela, krogla je zgrešila vitalne dele, se je zataknila v medenici v nekem kanalu in je niti odstranili niso. No, potem je šel ta zdravnik domov z menoj, v mojo sobo.

Se je hotel imeti lepo, ane, pa hotel je seksati z menoj, pa sva samo striptiz odplesala sredi sobe (???) in se slekla. Ko sem zaslišala zvonec na domofonu, sem ga pa spodila od doma, vendar ga je oče že videl, ko je šel za vogal, in me je vprašal, kako to in da kaj je sedaj z mojim fantom.
Mislim, svašta. Ne bom pa pozabila, kako sem se borila, da so dali pravega strokovnjaka moji materi. Šalabajzerji eni.