Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #450 on: September 04, 2014, 12:07:31 PM »
Jaz sem pa danes sanjala misi,...
da smo nastavili dve pasti za misi, eno zraven druge, in vedno so bile polne. pa smo ujete misi odnesli, ponovno nastavili, ponovno ujete. In tako kar nekajkrat.  In ko smo prisli pogledat enkrat, je bilo poleg tistih misi se ogromno drugih zivih misi ki so hodile naokoli in vohljale ujete miske, in jedle hrano tam okoli itd...

pa sem se zbudila. Misi? Aja ne niso bile bele misi :D Cisto navadne sive in rjave miske.  ::)

Miška je plašna, povsod vohlja naokoli, se pogosto ujame v past. Torej notranji strahec, zaradi katerega se vrtiš v krogu, vedno znova vračaš v to "past". Menda je pa miška tudi seksualni simbol  ;D

8), zelo dobra razlaga ;)
Me pa zanima Vidka kaj tebi predstavljajo miši, v resničnem življenju kako jih doživljaš te živalice?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #451 on: September 04, 2014, 03:52:45 PM »
Tretji dan zapored sanjam, da vozim avtobus.
Prvi dan-vozila avtobus...podrobnosti se ne spomnim
Drugi dan-bila je nesreča dveh vlakov, hvalabogu nič ranjenih,
so pa potrebovali prevoz. Mi oče pokaže avtobus in reče-saj zmoreš! In jaz sem jih peljala z avtobusum-so se vsi čudili, da sem upala vozit avtobus. Eni so celo ploskali. Počutila sem se hrabro.
Danes-avtobus, brez šoferja in z nekaj potniki čaka...pa sem se vsedla za volan in peljala.
Ful so mi bili hvaležni. Jaz pa spet hrabra in zadovoljna z občutkom, da to sploh ni tako teško.

In po treh dneh mi je dalo misliti, da mi avtobus najbrž želi nekaj sporočit.?!
Rena, se že veselim tvojega komentara

Avto-kako vozimo svoje življenje
Avtobus-kako vozimo življenje več ljudi (neke družbe, skupine, nekih ljudi, ki so na isti poti...)

Hvala Sanjalka.
Ker je šlo v  vseh primerih za neko reševanje, bi potem takem rekla, da sem oseba, ki pač ne stoji križem rok, ampk ko pride
do nekih težav (problemov, zastojev,...) jih probam rešit.
Vaaaav, ampak res....

Ti rešuješ cel kolektiv (avtobus) ;)
Kateri kolektiv, katero družbo rešuješ?

...sodelavce!? ker (pre)večkrat opravim , kar drugi raje potisnejo vstran!
ne prenesem "pometanja pod preprogo"!
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #452 on: September 05, 2014, 11:36:44 AM »
Sanjala sem, da sem po nesreči predčasno izstopila iz vlaka in nisem uspela skočit nazaj gor.
Do cilja je bilo samo še nekaj minut vožnje.
Nadaljevala sem peš, po razdrapani poti, mimo železniških delavcev, ki so delali progo. Z ogromnim kovčkom sem se spotikala ob kamne, ob množico teh moških, ki so me debelo gledali.
Bila sem obupana.
Zbudila sem se, preden sem prispela na cilj.
Zelo zgovorne sanje.  :blank:

Potem sem zaspala nazaj. Prebijala sem se po nekih mostiščnih poteh nad jezerci, tudi moji študenti so bili prisotni. Pa neke jame, zahteven teren, težko se je bilo premikat.  Nekaj sem iskala, nečemu sem sledila. Namenjena sem bila po odgovore na vprašanja, vrtelo se je seveda okoli bivšega.
Neka punca, kratki lasje, gosti, rdeči, mi je dala neko zmedeno informacijo, ki je ne znam dešifrirat.
Potem se je pojavil bivši izpred 15 let in mi predal sporočilo mojega tega bivšega:
"Zameril ti je tvojo ranljivost," je izustil z globokim in bobnečim glasom.
Nekaj sem ga napadala nazaj, da to je tako, kot bi jaz tebi zamerila rjave lase. Da ni logike...
No mogoče pa je...

Nekaj ni v redu s celotno situacijo, nekaj sem zajebala do daske.
Drugače me ne bi tako mučilo. Ne tako dolgo in na tak način in brez premora.
Sploh prve sanje imajo zelo močno simboliko glede tega. Je sploh potreben komentar?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #453 on: September 22, 2014, 08:36:30 AM »
Sanjala sem, da sem bila s svojo hčero nekje (ne vem kje) in sva skupaj stopili skozi neka vrata (nekam sva bili namenjeni) in ko sva tako odprli vrata, nisem bila prepričana, če je to prava pot, če naju bo ta pot pripeljala tja kamor sva namenjeni.
Zato sem se obrnila in vprašala moškega, ki je bil tam v bližini (opazila sem ga že prej) ali je ta pot prava, naju bo pripeljala tja kamor sva namenjeni. Res se ne spomnim točno kam sva bili sploh namenjeni, zanimivo je bilo tudi to, da ni bilo nobenih ljudi tam okoli, samo ta moški je bil.
No in dejal nama je, da je to prava pot, naj kar greva skozi ta vrata in bova prišli točno tja kamor sva namenjeni.
In sva šli, hodili sva po stopnicah dol, kot bi šli v neko podzemno garažo, skratka v neke spodnje prostore, jaz sem hodila bosa, sem prav videla kako hodiva po stopnicah dol in sem bosa, sem se vprašala kako to,da sem bosa, da sedaj bom imela pa noge umazane, prašne...Vendar nisem imela umazanih nog, niso bile nič prašne, kot bi bile stopnice popolnoma čiste, čeprav so zgledale prašne. Skratka moje noge se na teh stopnicah niso umazale, čeprav bi se pravzaprav morale. In tako hodiva in prideva spet do nekih vrat in levo in desno tudi vrata, spet sem se zmedla skozi katera vrata morava iti pa sedaj. Sem za trenutek razmišljala, če bi se vrnili nazaj in še enkrat povprašali tistega moškega kje točno morava iti, pa sem si rekla, ne ne bom hodila nazaj, bova šli kar lepo naravnost skozi vrata, ki stojijo pred nama, ne bova šli ne levo ne desno. Tako sva šli še skozi nekaj vrat, vedno sem se odločila za tista vrata, ki so bila pred nama, se pravi sva hodili stalno naravnost. In na koncu sva prispeli skozi zadnja vrata na prosto, bila sem vesela saj sem videla,, da sva prišli na pravo mesto.
Vendar je istočasno sledilo začudenje zakaj sva pravzaprav šli skozi te podzemne prostore in skozi toliko vrat, saj če bi šli zunaj po svetlem, bi naredili samo ovinek in bi bili na istem mestu, kot da bi morali iti samo okrog nekega bloka (stavbe) in bi prišli na isto mesto.
No sem si mislila, saj sedaj je vseeno, sva šli pač skozi podzemlje, pomembno je, da sva prišli na cilj, na pravo mesto in da sem se v teh pdozemnih prostorih vedno odločila odpreti prava vrata...

Rena, Renčica zlata, naša razlagalka sanj,
kaj ti tvoja intuicija pravi o zgodbi tej,
kako bo razložila sanje te?

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #454 on: September 22, 2014, 09:25:21 AM »
O boh, vmes je tudi Pika sanjala, čisto sem spregledala  8)

Se bo Rena v sanje potopila, kmalu, ko se lahko bo malo odključila  ;) ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #455 on: September 22, 2014, 09:31:31 AM »
O boh, vmes je tudi Pika sanjala, čisto sem spregledala  8)

Se bo Rena v sanje potopila, kmalu, ko se lahko bo malo odključila  ;) ;D

:laugh:

Super, Rena. Hvala.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #456 on: September 22, 2014, 09:35:39 AM »
uf, kakšne sanje sem jaz danes imela.  :-X

Moram se jih točno spomnit, vem pa, da je bilo nekaj v smislu, da mi je nekdo rekel, da sem veliko sposobna, da imam neko moč, a la duhovno, energetsko, v tem smislu, da samo čaka, da pride na plano oz bolje rečeno, da jo pričnem uporabljat!

Kako so mi te besede ostale v glavi....
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #457 on: September 22, 2014, 09:54:10 AM »

Moram se jih točno spomnit, vem pa, da je bilo nekaj v smislu, da mi je nekdo rekel, da sem veliko sposobna, da imam neko moč, a la duhovno, energetsko, v tem smislu, da samo čaka, da pride na plano oz bolje rečeno, da jo pričnem uporabljat!

To ti je tvoj notranji jaz prišepnil...ker imaš, kot vsi mi, vse informacije že v sebi  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #458 on: September 22, 2014, 09:57:17 AM »

To ti je tvoj notranji jaz prišepnil...ker imaš, kot vsi mi, vse informacije že v sebi  :-*

Hvala, Rena.

:-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #459 on: September 22, 2014, 10:24:35 AM »

Res je 8)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #460 on: September 22, 2014, 10:26:32 AM »
Včasih res preveč dvomim sama vase.

Toliko vprašanj imam v glavi, da ne znam razložit. Potem se pa odmaknem od vsega, pa se spet najdem, pa spet odmaknem... Kot začaran krog.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #461 on: September 22, 2014, 10:27:32 AM »
Včasih res preveč dvomim sama vase.

Toliko vprašanj imam v glavi, da ne znam razložit. Potem se pa odmaknem od vsega, pa se spet najdem, pa spet odmaknem... Kot začaran krog.

Vidiš...to si nekam zapiši... Zaupam vase in svoji intuiciji  :-* :-* :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #462 on: September 22, 2014, 10:28:42 AM »
Hvala, Rena.

:-* :-* :-*

Bom definitivno.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #463 on: September 28, 2014, 12:14:31 PM »
Sanjalo se mi je o pokojnem tastu.
Zbudila sem se sredi noči in ga zagledala ležečega v postelji poleg mene, na mestu mojega moža. Bil je mrtev. Ampak je odprl oči, me pogledal in se mi nasmehnil. Tako živa slika. Barvna. V bolj vijoličnih odtenkih. Žive oči.
Nekaj mi je skušal povedati. Potem je zaprl oči.

Še zdaj ne vem, ali sem ga videla budna ali speča.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #464 on: October 12, 2014, 10:12:36 AM »
Kakšne sanje danes!  :o

Doma sem šla na WC in opazila, da mi iz genitalij nekaj gleda ... Bila je majhna ročica in takoj mi je bilo jasno, da rojevam (prvič v življenju sem imela take sanje!). Ustrašila sem se, zgrozila in vedela sem, da moram to spravit iz sebe. Kar na školjki sem močno potisnila in iz mene je, povsem brez bolečin, padel cca. 15-20 cm velik mrtev zarodek. Upala sem, da ni živ, niti ga nisem hotela gledat. No, ni bil živ. Potegnila sem vodo in se odločila, da ne bom nikomur povedala, oz. da mami ne bom povedala, da se ne bo ustrašila zame, možu pa bom, če bi se kaj zakompliciralo in bi me moral peljat v bolnišnico. Stene so bile krvave, zato sem jih začela brisat, da se ne bi opazilo ... Medtem sem se zbudila.

Kaj za vraga je šlo pa tole iz mene? :o
Lepo prosim za kakšen komentar.
« Last Edit: October 12, 2014, 10:26:24 AM by Maja »
9ZK 656