Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #555 on: January 02, 2015, 07:03:17 PM »
Dvakrat so se mi v dokaj kratkem času pojavile sanje, da me je nekdo ustrelil. Strelca nikoli nisem poznala, prišel je blizu mene, me večkrat ustrelil, ležala sem na tleh, vedela, da sem ustreljena, ampak nisem bila mrtva. Pomislila sem, da me bo ubil, če bo še streljal, a nikoli ni.

Transformacija, prenovitev, nova močnejša Maja....

Po moje tudi. Tako je življenje v družbi takšno, da nas večina ne podpira v naših načrtih, hotenjih in pogosto kasiramo majčkene strele, s katerimi po koščkih in koščkih umirajo naše sanje, načrti, misli, ideje. Vendar, puščice drugih ljudi niso dokončne (zato tudi ne strelja naprej). Poskusijo, na nas pa je, da se nato poberemo, obnovimo, vztrajamo pri svojih namenih in se še ojačamo. Tisti "predahec", ko pademo dol, ko se ustavimo, je pa morda koristen. Ko se ustavimo, presodimo, ali gremo naprej ali pa misel res ni bila najbolj primerna in uresničljiva.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #556 on: January 02, 2015, 07:42:51 PM »
Jaz pa danes sanjala svojega bivšega moža, skoraj nikoli ga ne sanjam oz. se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje.
Sanjala sem, da je prišel k meni v stanovanje in mi rekel, da bo sedaj kar tukaj ostal, da se je skregal s svojo partnerko in da je to stanovanje itak tudi njegovo (kar v resnici ni). In ga vprašam zakaj sta se skregala, pa pravi, da jo je udaril, ona je kričala in da so sosedje poklicali policijo. Pomislila sem, da je pravzaprav agresiven, da je verjetno tak bil že od nekdaj, le da mene nikoli ni udaril, čeprav sem včasih imela občutek, da bi lahko naredil tudi to. Prešinilo me je kako se ga bom sedaj znebila iz stanovanja, saj nima kam iti...Potem je odšel in prišel nazaj ter mi prinesel dva para čevljev, eni so bili živo rdeči in drugi mislim da temno modri. Ogledovala sem si tiste živo rdeče, bili so mi na prvi pogled všeč, takšni elegantni, nato pogledam peto in vidim, da je polna peta,sicer visoka, vendar polna peta, ne maram polnih pet. Pomislila sem,da mi moj sedanji partner nikoli ne bi kupil takšnih čevljev s polno peto, ampak bi kupil čevlje z visoko elegantno peto in sem se zavedala kako me bivši mož pravzaprav sploh ne pozna.Zraven teh rdečih čevljev je prinesel še par enako rdečih iz enakega usnja rokavic, bile so lepe, ampak itak mi čevlji niso bili všeč. Skratka v sanjah sem dojela, da sem srečna, da imam sedanjega partnerja, da me veliko bolj dobro pozna, da ve kaj mi je všeč, da moj bivši je povrh agresiven, saj je udaril svojo partnerko in da sem srečna, da nisem več z njim. To sem razmišljala v sanjah. Skrbelo me je edino še to, kako ga bom spravila ven iz stanovanja, saj ni imel svojega stanovanja....

Občutek, ki se mi poraja, ko berem tvoje sanje, je, da je pravzaprav bivši mož še vedno s tabo. Na nek način. Torej v tvojem stanovanju - v tvojem umu, v tvojem mentalnem stanju. Čevlji so tisti, ki nam omogočajo hojo po poti življenja. Zaščitijo nas in omogočajo, da bolj suvereno, varno stopamo po tej poti. Sužnji so bili bosi in z osvoboditvijo so simbolično pridobili pravico do svobode. Želiš si svobode, svobode od vezi, ki te še vedno veže, ni še čisto prerezana. A le kdaj zaznamo jezo? Lahko zaznamo karkoli, kar ni v nas? Naša zaznava je naša projekcija. Jezna si na moža, na to, da se niti toliko ne potrudi, da bi vedel, kaj ti je všeč, celo bojiš se ga, če se v njem nemara ne skriva nasilna nota. V sanjah mislim. Kaj pa v resnici? Ali zaznavaš jezo, ki je v resnici ne bi potrebovala zaznavati? Mislim, takrat, ko bi prišla do točke, ko bi ti bilo čisto vseeno. Kajti, vsakdo hodi v svojih čevljih, ti v svojih, mož v svojih. Ali je potrebno se ozirati na to, v kakšnih on hodi? Rdeča barva je barva ognja, jeze, strasti. Kot taka je tudi simbol ognja, sonca, torej simbolizira tudi yang. Um! Modrih čevljev nisi podrobneje pregledala, a le pojdi do svoje notranje modrosti in ji prisluhni, kako boš hodila s tistimi čevlji po tisti poti. Rokavice - zaščita. Se želiš zaščitit ali te jezi, da moraš z njim ravnati v rokavicah. Se trudit, da ravnaš v tem odnosu z rokavicami, z intelektom (rdeča barva). Resnično, kako ga boš spravila iz stanovanja?  ;) :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #557 on: January 02, 2015, 07:50:41 PM »
Danes sem imela res cudne sanje :blank:
Sem sanjala, da je noc in na nebu ogromna polna luna, ki se je z nenormalno veliko hitrostjo pomikala po nebu navzgor in prav s tako veliko hitrostjo je tudi sla navzdol. Sem se prav ustrasila kaj se to dogaja, saj je bilo res videti nenormalno, vedela sem, da nekaj ni ok. Pomislila sem pa ja ne bo izginila luna, saj mora priti se nazaj, tak je naravni cikel, da ko luna pade, se potem spet dvigne...
Drugi del sanj-se vedno gledam v noc in na nebu ni vec lune, ampak vidim nlp :o Bila sem sokirana in obenem fascinirana, da kaj takega vidim na svoje oci. Klicala sem partnerja naj pride pogledat, stekla sem ponj in ko se vrneva, je nlp ze pristal in zunaj so bili nezemljani, bilo jih je mislim da 6, ali pa 5 ali 7, ne vem tocno. No in vsa vzhicena govorim mojemu poglej, poglej in on meni kaj, kaj naj pogledam. Ja, poglej, kako ne vidis, tam pri kozolcu, tja poglej, nisem mu povedala kaj vidim, sem hotela, da sam vidi. Ampak on ni videl in dojela sem, da to vidim samo jaz, on ne, da v resnici tega ne vidi. Zgrozila sem se ob misli, kaj ce tega v resnici sploh ni in se meni "meša"... Sem se v grozi ob tej misli zbudila.... :-\

Luna. Naša nočna prijateljica. Da nismo v popolni temi, je z nami ona, ki nam to temo osvetljuje. Naše nezavedno, naša čustva. Oja, ni lahko z našimi čustvi, ki skačejo gor in dol  :D. Na srečo je z nami vedenje, da kakor gre gor, tako gre tudi dol. In s tem zaupanjem, da se na koncu vse postavi na svoje mesto, lahko premagamo - strah.

Čaka te nov, neznan svet. Samo ti ga lahko vidiš, s svojimi očmi, zaznaš s svojimi občutki. Ne boj se tega. Ne boj se raziskovati novih svetov. In kljub temu, da v svoj svet lahko vidiš samo sama, si zaupaj. Je pa vedno ob tebi nekdo, ki ga lahko pokličeš in te bo prijel za roko.  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #558 on: January 02, 2015, 08:03:57 PM »
Uff, meni se je pa sanjalo, da sem zadela na lotu. Ne spomnim se kombinacije številk, niti denarja nisem imela v rokah, spomnim se le listka, ki sem ga imela v rokah in da je bil glavni dobitek. Spomnim se tudi občutkov vznemirjenja in ugodja. Kaj to pomeni, ne vem, a bi mogoče mogla it vplačat loto, ali pa da ne pomenijo takšne sanje ravno nasprotno... bo mogoče Sanjalka bolje vedela.

Če se ne spomniš kombinacije številk, dobitek odeeee ;).

Na dobrem predavanju, na katerem sem bila, je bilo govora o tem, da lahko loto prinese le kratkotrajno srečo. Namreč, v sebi imamo različna čustvena stanja, s katerimi podzavestno kličemo izkušnje, ki nam ta stanja samo še utrjujejo. Tako oseba, z notranjim stanjem, na primer, ne morem bit bogat, tudi velik loto dobitek kmalu zapravi. Premisli o teh sanjah raje v smislu, kaj lahko narediš, da začneš nase "vleči denar". Manifestiraj, kot da dobitek že imaš. Manifestiraj, koliko, kakšen občutek sreče, ugodja, vznemirjenja te spremlja...Manifestiraj, da ga kot oseba zaslužiš in verjameš, da ga lahko dobiš....  8) :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #559 on: January 02, 2015, 08:06:57 PM »
Danes sem sanjal Portirja in še ena je bila zraven. Sem točno vedel katera, pa sem do jutra pozabil. V glavnem, hoteli smo se kartati s tarot kartami. Ne spomnim se več, kdo je zmagal. ;D

Sem bila jaz?  ;D Kartali s tarot ali tarok kartami? Ker s tarot kartami težko, da bi kdorkoli zmagal. Ampak zdaj vsaj vem, od kod Andres črpa svoja sporočila. Iz tarot kart  :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #560 on: January 02, 2015, 08:14:30 PM »
Že nekaj časa iščem pomen mojih sanj in nikakor ne najdem, mogoče bo kdo od vas kaj več vedel. Velikokrat sem že sanjala oz sploh nevem opisat tega, da mi nekdo govori ali kaže točno vsebino knjige, kaj naj napišem, imam že 3 celotne kolekcije različnih modnih oblek,....2 filmska scenarija....3 knjige....sploh mi ni jasno kaj je to, zelo žive sanje...
A bi kdo vedu kam "odplavam"med spanjem?

Ne razumem. Te tri kolekcije oblačil, filmska scenarija in tri knjige si si potem v resnici, v budnem stanju, narisala, zapisala, po navdihu iz sanj? Ali v sanjah sanjaš, da napišeš, narišeš vse to? Odplavaš pa lahko v astral, torej projekcija našega fizičnega telesa, lahko v sanjah potuje po finosnovnem svetu. Svetu naših misli, naše kolektivne zavesti. Lahko pa sanjaš lucidne sanje, v katerih si sama narekuješ svoje ideje, zamisli, ki se jih, osvobojena omejujočih prepričanj, v sanjskem svetu dovoliš v polnem zamahu.

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #561 on: January 02, 2015, 08:21:46 PM »
Že nekaj časa iščem pomen mojih sanj in nikakor ne najdem, mogoče bo kdo od vas kaj več vedel. Velikokrat sem že sanjala oz sploh nevem opisat tega, da mi nekdo govori ali kaže točno vsebino knjige, kaj naj napišem, imam že 3 celotne kolekcije različnih modnih oblek,....2 filmska scenarija....3 knjige....sploh mi ni jasno kaj je to, zelo žive sanje...
A bi kdo vedu kam "odplavam"med spanjem?

Ne razumem. Te tri kolekcije oblačil, filmska scenarija in tri knjige si si potem v resnici, v budnem stanju, narisala, zapisala, po navdihu iz sanj? Ali v sanjah sanjaš, da napišeš, narišeš vse to? Odplavaš pa lahko v astral, torej projekcija našega fizičnega telesa, lahko v sanjah potuje po finosnovnem svetu. Svetu naših misli, naše kolektivne zavesti. Lahko pa sanjaš lucidne sanje, v katerih si sama narekuješ svoje ideje, zamisli, ki se jih, osvobojena omejujočih prepričanj, v sanjskem svetu dovoliš v polnem zamahu.

Ne da sanjam, ampak kot bi mi kdo narekoval, pokazal točno to kaj naj napišem, naredim, kako naj bi oblačila izgledala, poročne obleke, filmi....

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #562 on: January 02, 2015, 08:29:47 PM »

Ne da sanjam, ampak kot bi mi kdo narekoval, pokazal točno to kaj naj napišem, naredim, kako naj bi oblačila izgledala, poročne obleke, filmi....

Kaj pa so tvoje želje v resničnem življenju? Imaš ustvarjalno žilico? Ali živiš "scenarij" svojega življenja po svoji volji ali kot ti ga narekujejo drugi? Kakšna bi bila "zgodba" tvojega življenja, če bi si jo sama napisala?

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #563 on: January 02, 2015, 08:36:25 PM »

Kaj pa so tvoje želje v resničnem življenju? Imaš ustvarjalno žilico? Ali živiš "scenarij" svojega življenja po svoji volji ali kot ti ga narekujejo drugi? Kakšna bi bila "zgodba" tvojega življenja, če bi si jo sama napisala?

Hm...dobro vprasanje, nisem se nikoli s tem ubadala. Želim si postati zdravilka, so pa moje želje kot najstnica bile da bi knjigo napisala. V srednjo šolo sem si želela iti za modnega kreatorja. Za filme pa pojma nimam s čim je povezano

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #564 on: January 02, 2015, 08:42:07 PM »

Hm...dobro vprasanje, nisem se nikoli s tem ubadala. Želim si postati zdravilka, so pa moje želje kot najstnica bile da bi knjigo napisala. V srednjo šolo sem si želela iti za modnega kreatorja. Za filme pa pojma nimam s čim je povezano

Se pravi, da je v tebi ustvarjalna žilica? Da si želiš napisat knjigo, lahko tudi scenarij, želiš si risati, ustvarjati kreacije...? Vsi imamo v sebi več naših notranjih delov. Morda ti tvoj notranji del, ki želi ustvarjat, v sanjah prigovarja, da ga poslušaj. Mogoče ti ponoči šepne tvoj osebni ali kakšen drug angel, da prisluhni svojemu notranjemu ustvarjalnemu delu, ki se želi izraziti...

Lahko vprašam, kakšno je pa delo, ki ga opravljaš? Odgovor je lahko okviren.

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #565 on: January 02, 2015, 08:50:51 PM »

Se pravi, da je v tebi ustvarjalna žilica? Da si želiš napisat knjigo, lahko tudi scenarij, želiš si risati, ustvarjati kreacije...? Vsi imamo v sebi več naših notranjih delov. Morda ti tvoj notranji del, ki želi ustvarjat, v sanjah prigovarja, da ga poslušaj. Mogoče ti ponoči šepne tvoj osebni ali kakšen drug angel, da prisluhni svojemu notranjemu ustvarjalnemu delu, ki se želi izraziti...

Lahko vprašam, kakšno je pa delo, ki ga opravljaš? Odgovor je lahko okviren.

Uff risem fuuuul rada. To sem od vedno.
Pred porodniško sem delala 4leta v tusmobilu

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #566 on: January 02, 2015, 08:54:28 PM »

Potem pa...go for it...upam, da najdeš kakšen delček dneva tudi čas za svojo ustvarjalnost. In jo uresničiš tukaj in zdaj, tako kot v sanjah  :-*

In kasneje kdaj seveda še v delu, ki bo bolj po tvoji duši  :D

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #567 on: January 02, 2015, 08:59:56 PM »

Potem pa...go for it...upam, da najdeš kakšen delček dneva tudi čas za svojo ustvarjalnost. In jo uresničiš tukaj in zdaj, tako kot v sanjah  :-*

In kasneje kdaj seveda še v delu, ki bo bolj po tvoji duši  :D

Ko bi bilo tako enostavno kot zveni :D
Hvala :* nisem si predstavljala da je tako močen ta moj del, vedno sem mislila da sem pač bolj zmedena, ker nevem kaj bi v življenju počela
« Last Edit: January 02, 2015, 09:05:36 PM by butterfly »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #568 on: January 02, 2015, 09:05:32 PM »

Ko bi bilo tako enostavno kot zveni :D
Hvala :* nisem si predstavljala da je tako močen ta moj del
Vem, da ni enostavno. A kot si spoznala, je to del tvoje osebnosti, ki se tudi želi izražati in išče poti do tvoje zavesti  ;D
Saj bo...malo po malo se daleč pride  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #569 on: January 03, 2015, 07:09:39 AM »
Dvakrat so se mi v dokaj kratkem času pojavile sanje, da me je nekdo ustrelil. Strelca nikoli nisem poznala, prišel je blizu mene, me večkrat ustrelil, ležala sem na tleh, vedela, da sem ustreljena, ampak nisem bila mrtva. Pomislila sem, da me bo ubil, če bo še streljal, a nikoli ni.

Transformacija, prenovitev, nova močnejša Maja....

Po moje tudi. Tako je življenje v družbi takšno, da nas večina ne podpira v naših načrtih, hotenjih in pogosto kasiramo majčkene strele, s katerimi po koščkih in koščkih umirajo naše sanje, načrti, misli, ideje. Vendar, puščice drugih ljudi niso dokončne (zato tudi ne strelja naprej). Poskusijo, na nas pa je, da se nato poberemo, obnovimo, vztrajamo pri svojih namenih in se še ojačamo. Tisti "predahec", ko pademo dol, ko se ustavimo, je pa morda koristen. Ko se ustavimo, presodimo, ali gremo naprej ali pa misel res ni bila najbolj primerna in uresničljiva.

Rena, hvala za komentar. Gledala sem datum, kdaj sem to sanjala. Zdaj se sanje namreč ne pojavljajo več ... Mislim, da jih lahko povežem z odločanjem o nečem, o čemer sem tehtala takrat ...
9ZK 656