Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo 14.del  (Read 140524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Angelske karte - osebno sporočilo 14.del
« Reply #255 on: March 13, 2014, 01:38:35 PM »
Pika, ali te lahko še jaz prosim, se pa vprašanje tiče moje ožje družine,  :-*

Cvetka, bom z veseljem, ko se vrnem. Ker moram po hčerko v šolo in v Ljubljano jo mahneva.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #256 on: March 13, 2014, 01:51:26 PM »
Lahko mi prilepiš ene vodnike. Mogoče bolje, da v bolj ustrezno temo (Angelska sporočila bodo najbrž "zelo killed", torej OK.) ... Ker pa me ne bremeni nič konkretnega, bi vprašala za splošno usmeritev trenutno v življenju. Hvala ti. 

Maja, evo vodniki zate.  ;)

Zanimivo...

- Invention. "Ko dobiš limone, si naredi limonado."
Hvaležna bodi za vse blagoslove, vse pluse, ki jih imaš v življenju. Vodniki ti pomagajo, da vse situacije obrneš tako, da bodo tebi v prid. To ne pomeni, da zanikaš bolečino, temveč jo uporabi kot vzpodbudo, da se premakneš na višji nivo. Mislim, da to tudi že počneš. Karta je lahko tudi potrditev, da delaš pravilno.

- Boredom. Zanimivo. Ravno si rekla, da ti nikoli ni dolgčas. Torej - spet potrditev. Njihovo glavno sporočilo: "Give more, and your emptiness will subside." Itak daješ ogromno. Tako da... to je očitno dober način in prava pot zate. Da daješ. Te pa prijazno pozivajo k temu, da je v življenju več, kot trenutno izražaš, in te pozivajo, da se spomniš svojega dušnega namena, "obveze" in prispevanju k soljudem. Ogromno lahko daš. Tvoj občutek praznine je reakcija na neizražen talent, kreativnost, ljubezni v srcu, skratka vsega, po čemer hrepeni tvoja duša.
Mislim, da se vsega tega dobro zavedaš in imaš podporo in moč, da vse to udejanjiš.

- Imagination. Tvoj notranji otrok se želi nahraniti. Igraj se. Čas je za kreativnost. Preveč si okupirana z odgovornostmi in z drugimi.
Torej - zdrava mera vsega je potrebna. Sanjaj, bodi igriva in ustvarjaj!!

Vodniki ti torej zelo glasno in jasno dajejo vedeti, da imaš vso podporo in pomoč pri temu, da se pomikaš k svojemu namenu. Ki ti je očitno tudi zelo jasen.

:-*

Hvala, Pika, zlatka si!

Hehe, včeraj sem nekje prebrala isti stavek o limonadi ...  ;)
Ja, za menoj je obdobje, ko sem bila izredno omejena. Lahko bi bila nesrečna, ampak sem izkoristila za stvari, ki jih sicer ne bi nikoli počela. Ustvarjam iz dolgčasa, zapolnjujem navidezno praznino. Res mi ni nikoli dolgčas - moj um je najboljša igračka. Če že nimam lulčka, da bi z njim risala po pesku ...  :laugh:
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #257 on: March 13, 2014, 04:29:08 PM »
Pikaaaaaaa prosim še zame :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #258 on: March 13, 2014, 10:42:54 PM »
Jaz tudi prosim  :) Ljubav in finance/job.

Tejka, izvoli.

Ljubav.
Uf. Tukaj pa ogenj ven buta.  :D A nisi glih nekaj zaključila? Ne vem, a bo ponovno ogenj vzplamtel, ali boš pogorela, ali boš pregorela.  :laugh: Se hecam. Ampak nekaj bo srčno gorelo.

- Life Force, Afrodita. Tvoja seksualnost je prebujena in "on fire"  8) :P, tvoj seksualni apetit hlepi po zadovoljitvi. Si privlačna, zapeljiva, močna, mogočna. Zelena luč za tvojega seksualnega partnerja je prižgana.
Vendar te karta hkrati opozarja, da imej svoje strasti pod kontrolo, da ne začnejo one obvladovat tebe.
Eeeeeej, Tejka, kdo bo ta tip? Jaz bi ga tudi!  :laugh:
Pazi, da ne postaneš odvisna od čutov.
Svoje strasti uporabljaj kreativno, ne destruktivno.

- Imagination. Spet isto kot pri Saši im Maji. Igraj se, uživaj. Nahrani notranjega otroka.

Finance/job
Ooooooo  :D

- ja čaki. Prva karta: BUSINESS. Vodnik: Venera.  :D Kaj češ lepšga?
Sporočilo bom citirala: "Business is an art, which you can master if you work from the heart and work with love."
Pazi pa, da ne postaneš pohlepna. Pri delu bodi velikodušna, odpri se za te darove in stopi čez omejitve v smislu, da si očitno bila v preteklosti malo "negativno" usmerjena do denarja oz. materialnega in si ga na nekem nivoju odklanjala celo. Tudi poslovni stiki znajo bit dobri, vsaj tja si vodena.
- SELF CONTROL. Ostani zbrana in cool. Kontroliraj svoja čustva v tem obdobju transformacije in tranzicije in se ne pusti manipulirati od drugih. Samo zbrana in skulirana ostani. Ne vpletaj se v dramo okrog sebe. Pojdi tečt, če si pod stresom. In ostani prizemljena.

Uf, Tejka, kot tempirana bomba si. Ampak če boš obvladovala ves nakopičeni eksploziv, se ti obetajo dobri časi in boš žela užitke in dobitke.  8)

Jaz že, on pa ne odneha. Trma.

Hvala za biznis napoved. Ravno zacenjam nekaj zame čisto novega...

Se bom kontrolirala in ustvarjala. Delam na pozitivnih mislih  :)  :-* hvala mučo
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #259 on: March 14, 2014, 06:12:05 AM »
Pikca, tudi jaz prosim za angelsko sporočilo.
1. vprašanje: služba in osredotočenost na spremembe.
2. vprašanje: osebno življenje...moj resnični jaz....
Hvalaaaaaaa  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #260 on: March 14, 2014, 07:52:05 AM »
Pika, prosim še zame.

Zanima me splošna usmeritev, na kaj se moram osredotočiti?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #261 on: March 14, 2014, 08:24:18 AM »

Cvetka, evo vodnike zate.  :)

- Invention / Creativity Guides
tudi zate ta karta. Če ti življenje ponudi limone, si ustvari limonado. Vodniki ti pri tem pomagajo. Ne glede na to, kdo si in v kakšnih okoliščinah se nahajaš, življenje je vedno skupek obojega, pozitivnega in negativnega. Hvaležna bodi za pluse v svojem življenju in bodi kreativna z "minusi". Pomagali ti bodo, da boš uporabila svoje sposobnosti in preoblikovala vsako situacijo v eno boljših. Ne gre za to, da zanikaš morebitno bolečino, temveč, da jo uporabiš kot vzpodbudo, da se dvigneš na višji nivo. Prosi vodnike za pomoč, da ti dajo gorivo za to, da ustvariš boljše situacije.  ;)
- Purpose / Master Teacher
Pomikaš se v skladu s svojim namenom. K svojemu namenu. Vse se dogaja v skladu s tem. Trud se ti bo poplačal, s srcem in dušo se predaj temu, kar želiš doseči oz. kar nameravaš. Svarijo te pred morebitno izčrpanostjo, zato ti svetujejo, da bodi zmerna pri svojih prizadevanjih in si vzemi čas za počitek.
S predanostjo in vztrajnostjo pa boš dosegla to, kar si želiš in pomagali ti bodo odstranjevati ovire.
- Decisions / Higher Self
Soočena si s številnimi možnostmi izbire in ne veš, kaj bi naredila. Bi ostala ali odšla? Nadaljevala z delom ali opustila projekt? Vodniki so ti pripravljeni pomagat, vendar ti svetujejo, da nekaj "žogic, s katerimi žongliraš", daš na stran in se osredotočiš na to, kar ti je v tem trenutku najbolj pomembno. Prioritete, ki ti napolnijo duha. Ne ukvarjaj se z zahtevami oz. pričakovanji drugih.
Njihovo sporočilo: "Ne skušaj biti vse za vsakogar. To je izguba časa."

Cvetka, upam, da sem ti kaj pomagala. Najbolje boš pa sama si razložila te odgovore, ker veš, kaj si vprašala.  Se pa karte fajn dopolnjujejo ena z drugo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: March 14, 2014, 08:44:26 AM »
Še jaz za biznis  ;D

Jane, vodniki zate.

Hmmm.... čudne karte. Boš še ti sama odgovor iz njih izvlekla. Ne vem, ali pravilno razumem.
Sicer na koncu karta GIFTS, ki napoveduje dobre stvari, dober izid, vendar boš očitno imela neke ovire vmes ali pa pred tem oz. sama sebe pri nečem oviraš.

- prva karta SHADOW / DIVINE HEALERS
Predvsem - bistvo karte: Bodi blaga, tolerantna do sebe!!
Si jezna? Nečemu kljubuješ?
Skratka, neke sence te gnjavijo oz. neka "sovražna" nastrojenost. Nekaj se ne počutiš dobro.
Lahko se nanaša tudi na nekoga drugega. Imaš "čudne" sodelavce?????? Mogoče moraš biti previdna pri tem, koga boš vpeljala v ta biznis.

- RESTRICTON / JOY GUIDES
Neke frustracije se kažejo. Kot da bi se nekaj, ali mogoče ti v svojih mislih, zataknila. Opozarjajo te, da se nisi zataknila. Na sliki je glava, ki ima okrog navito verigo. Lahko se tiče tudi drugih. To boš ti bolje vedela.
Zadevo rešuj s humorjem.  ;) Sporočilo: Ni tako kritična zadeva. Pomagajo ti, da boš pogledala na situacijo z druge plati in... se smejala na svoji poti naprej.  ;)

- GIFTS / JOY GUIDES
Odpri srce in pričakuj dobre stvari, da se zgodijo.  :) Ne opaziš vseh darov, ki ti pridejo na pot.
Osredotoči se na dobre stvari in vse bo steklo fino in fajn.  ;)

Jane, lahko ob priliki še enkrat vržem, če želiš.
Očitno moraš nekaj spucat, pa bodo darilca z mašnicami zaplesala.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #263 on: March 14, 2014, 08:45:02 AM »
Pika, bi še jaz prosila za angelsko sporočilo:
- moja nova pot kar se tiče poučevanja psihološke astrologije, analiza sanj v skupini
- partnerski odnos....

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: March 14, 2014, 08:49:50 AM »
Punce, bom vsem odgovorila takoj, ko bom lahko. Verjetno popoldne.  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #265 on: March 14, 2014, 08:54:10 AM »
Še jaz za biznis  ;D

Jane, vodniki zate.

Hmmm.... čudne karte. Boš še ti sama odgovor iz njih izvlekla. Ne vem, ali pravilno razumem.
Sicer na koncu karta GIFTS, ki napoveduje dobre stvari, dober izid, vendar boš očitno imela neke ovire vmes ali pa pred tem oz. sama sebe pri nečem oviraš.

- prva karta SHADOW / DIVINE HEALERS
Predvsem - bistvo karte: Bodi blaga, tolerantna do sebe!!
Si jezna? Nečemu kljubuješ?
Skratka, neke sence te gnjavijo oz. neka "sovražna" nastrojenost. Nekaj se ne počutiš dobro.
Lahko se nanaša tudi na nekoga drugega. Imaš "čudne" sodelavce? ??? ?? Mogoče moraš biti previdna pri tem, koga boš vpeljala v ta biznis. HM MORAM PREMISLIT, SODELAVCEV NIMAM. MOGOČE SHADOW - SENCA DVOMA A BO USPELO. TUKAJ SE BOLJ NAJDEM, NE VEM KR NE MOREM SE PREPUSTIT. kOMPLICIRAM, PA PONAVADI NIKOL NE.

- RESTRICTON / JOY GUIDES
Neke frustracije se kažejo. Kot da bi se nekaj, ali mogoče ti v svojih mislih, zataknila. Opozarjajo te, da se nisi zataknila. Na sliki je glava, ki ima okrog navito verigo. Lahko se tiče tudi drugih. To boš ti bolje vedela.
Zadevo rešuj s humorjem.  ;) Sporočilo: Ni tako kritična zadeva. Pomagajo ti, da boš pogledala na situacijo z druge plati in... se smejala na svoji poti naprej.  ;)

- GIFTS / JOY GUIDES
Odpri srce in pričakuj dobre stvari, da se zgodijo.  :) Ne opaziš vseh darov, ki ti pridejo na pot.
Osredotoči se na dobre stvari in vse bo steklo fino in fajn.  ;) OK SE BOM OSREDOTOČILA NA SAME LEPE STVARI :) MANIFESTIRAT PA MENDA ŽE ZNAM HEHE.

Jane, lahko ob priliki še enkrat vržem, če želiš.
Očitno moraš nekaj spucat, pa bodo darilca z mašnicami zaplesala.  :-*

Hvala Pika, sem odgovorila zgoraj v citiranem  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #266 on: March 14, 2014, 09:58:21 AM »

Cvetka, evo vodnike zate.  :)

- Invention / Creativity Guides
tudi zate ta karta. Če ti življenje ponudi limone, si ustvari limonado. Vodniki ti pri tem pomagajo. Ne glede na to, kdo si in v kakšnih okoliščinah se nahajaš, življenje je vedno skupek obojega, pozitivnega in negativnega. Hvaležna bodi za pluse v svojem življenju in bodi kreativna z "minusi". Pomagali ti bodo, da boš uporabila svoje sposobnosti in preoblikovala vsako situacijo v eno boljših. Ne gre za to, da zanikaš morebitno bolečino, temveč, da jo uporabiš kot vzpodbudo, da se dvigneš na višji nivo. Prosi vodnike za pomoč, da ti dajo gorivo za to, da ustvariš boljše situacije.  ;)
- Purpose / Master Teacher
Pomikaš se v skladu s svojim namenom. K svojemu namenu. Vse se dogaja v skladu s tem. Trud se ti bo poplačal, s srcem in dušo se predaj temu, kar želiš doseči oz. kar nameravaš. Svarijo te pred morebitno izčrpanostjo, zato ti svetujejo, da bodi zmerna pri svojih prizadevanjih in si vzemi čas za počitek.
S predanostjo in vztrajnostjo pa boš dosegla to, kar si želiš in pomagali ti bodo odstranjevati ovire.
- Decisions / Higher Self
Soočena si s številnimi možnostmi izbire in ne veš, kaj bi naredila. Bi ostala ali odšla? Nadaljevala z delom ali opustila projekt? Vodniki so ti pripravljeni pomagat, vendar ti svetujejo, da nekaj "žogic, s katerimi žongliraš", daš na stran in se osredotočiš na to, kar ti je v tem trenutku najbolj pomembno. Prioritete, ki ti napolnijo duha. Ne ukvarjaj se z zahtevami oz. pričakovanji drugih.
Njihovo sporočilo: "Ne skušaj biti vse za vsakogar. To je izguba časa."

Cvetka, upam, da sem ti kaj pomagala. Najbolje boš pa sama si razložila te odgovore, ker veš, kaj si vprašala.  Se pa karte fajn dopolnjujejo ena z drugo.

Pika hvala. Tako je resnično vse, kar je zapisano, da bolj ne bi moglo biti, označila sem dve bistveni zadevi; ključno pa je to; ali ostati ali oditi. v življenju sem bila vedno vztrajna in predana, dosegla sem tisto, kar sem si zadala za cilj(angeli so bili na moji strani), ampak tole trenutno stanje je pa očitno preveč za moje srce. Bodi dobro,  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #267 on: March 14, 2014, 04:22:53 PM »
Pikaaaaaaa prosim še zame :-*

Tea, izvoli. Sama boš najbolj vedela, na kaj se nanašajo odgovori.  ;)

- prva karta: ODVZEM / vodniki blaginje
Nekaj te zelo skrbi in sicer glede financ (lahko se nanaša tudi na udobje, varnost, celo ljubezen). Da ne boš imela dovolj za pokrivanje svojih potreb, skušaš privarčevati vsak cent. Tvoji strahovi ti povzročajo, da celo podzavestno iščeš rešitev pri drugih, da bi te na nek način pomirili ali da bi hotela od njih neko "garancijo". Vse skupaj lahko pripelje do tega, da bodo drugi začutili tvoj strah oz. negotovost in stopili korak stran, s tem pa povzročili še večji občutek stiske. Vodniki ti pomagajo, da se boš osvobodila teh strahov oz. skrbi, da bo moč manifestacije lahko stekla v smeri ustvarjanja blaginje. Odpri srce za darove Univerzuma, kar lahko narediš tako, da deliš to, kar imaš: nasmeh, kompliment, pomoč, svoj čas. Očisti se teh skrbi in zadeve bodo stekle.  ;)

- druga karta: RESNICA / VIŠJI JAZ
Moč razuma, intelekt. Uporabi ju, ko ocenjuješ svoje življenje, dogodkov si ne interpretiraj skozi čustva. Na preteklost poglej racionalno, tako da si boš lažje razložila, kar se dogaja v tem trenutku. Mogoče boš opazila, da nekaj izziva tvoja načela, tvojo etiko. Postavi se za svojo resnico. Ne izogibaj se oz. ne pretvarjaj se, da problema ne vidiš, samo zato, da se boš bolje počutila v nekem trenutku. Svoje zaznave, opažanja, pa deli z ljudmi okrog sebe. Vprašaj se, KAJ je problem, ne, KDO je problem. Samo tako boš lahko našla prave rešitve s produktivnimi izidi. Tvoje percepcije so izostrene v tem trenutku, tako da boš lahko naredila pomembne in nujne spremembe v tem času.
Carl Jung: "Ko je diagnoza prava, se lahko začne zdravljenje."
Poglej za resnico pod površjem.

- tretja karta: PREVARA
Spet govori o isti stvari. Ni vse tako, kot je videti. Nekaj NI OK, tako da pozorno opazuj, kaj se dogaja okrog sebe, kot tudi to, kaj se dogaja V TEBI. Tile vodniki ti kar direktno sporočajo, da je nekdo potencialno sposoben te izkoristiti ali zmanipulirati na nek način (čeprav nenamerno). Zaupaj svojim občutkom!! Čeprav si boš rekla, da to pa že ne more biti tako, iskala opravičila, te vodniki opozarjajo, da sta prevara in izdajstvo težko vidna.
Včasih gre pri teh zadevah lahko samo za samozaščito, pač na tvoj račun. Nekdo ti nekaj zamolči, ker misli, da bo s tem naredil dobro, pa ne naredi nič dobrega. Si pa pri tem zaščitena, varovana. Prosi vodnike za varnost.

- potegnila sem še eno karto, kot izid. SKUPNOST / DUHOVNI PREDNIKI  ;)
Potrebuješ dušno podporo svojega "plemena". Skupino. Poveži se z drugimi, tvoja duša išče ljubezen in podporo, ki prihaja s strani prave skupnosti - "tvojih ljudi". Vodena si k njim.

Brez dlake na jeziku so tile vodniki.  ;) Verjamem, da boš sama najbolje izluščila odgovor.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #268 on: March 14, 2014, 04:46:25 PM »
Pikca, tudi jaz prosim za angelsko sporočilo.
1. vprašanje: služba in osredotočenost na spremembe.
2. vprašanje: osebno življenje...moj resnični jaz....
Hvalaaaaaaa  :-*

Rena draga,
za prvo vprašanje pravijo vodniki takole... če povzamem:
Pomikaš se v skladu s svojim namenom. Si na pravi poti. Vendar pazi, da se ne izčrpaš in vzemi si čas za počitek.
Občutljiva si še vedno zaradi preteklih izkušenj, ampak si moraš zaupati. Varna si, najhujše je za tabo. Čas je, da se ozdraviš preteklosti in potegneš čimveč iz svojih izkušenj.
Vodena si k ljudem, skupnosti, ki predstavljajo tvoje sorodne duše. Ne izoliraj se, temveč se poskusi povezati z drugimi. Skupina ti bo v pomoč pri doseganju ciljev.  ;)

Drugo vprašanje:
Se slučajno s kom prepiraš?? Kaže na konflikte, borbe. Lahko so to borbe same s seboj, vse od pogodbenih pogajanj do ločitvenih postopkov je zajeto noter. Te pa opozarjajo, da rešitev ne bo lahkotna. Boš pa razvila moč in strast za to, v kar verjameš.
Tvoj resnični jaz je pa zelo igriv.  :) Tvoj notranji otrok hlepi po radoživosti, po igri, po fantaziji, nahrani ga. Lahko obiščeš gledališče, lahko se rekreiraš kako drugače, skratka, če mu ne boš dopustila živeti, cveteti, lahko padeš v kronično slabo voljo. Tako da... vzemi si čas za igro!
Lahko gremo skupaj pit. Jaz tudi to rabim.  :D
Tvoja družina je varna. Vse je dobro in nimaš se česa bati. Sveti Duh še posebej skrbno bdi nad tvojo družino in tvojm domom. Ne skrbi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #269 on: March 14, 2014, 05:02:12 PM »

Prvi odgovor zelo umesten...sem se vključila ravno včeraj v novo skupino,  si rajtam prit do nečesa novega...izobraževanje za osebnostno rast...
Drugi pa, ah ja, trgamo, seciramo, iščemo...vse... nič ni podarjeno preko igre...čeprav ni da ni  ;D

Hvala draga Pika, je še kar nekaj za premlet :-* :-* :-*