9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sin prihaja in 03.02. smo prestali, tak da :So odpade. Zdaj pa naj kar pride.
Quote from: Bojan The Bojan on February 04, 2013, 01:04:47 PMSin prihaja in 03.02. smo prestali, tak da :So odpade. Zdaj pa naj kar pride.
Quote from: Tea on February 04, 2013, 01:07:50 PMQuote from: Bojan The Bojan on February 04, 2013, 01:04:47 PMSin prihaja in 03.02. smo prestali, tak da :So odpade. Zdaj pa naj kar pride. Cestitke Bojan No mi se :So nismo mogli ogniti
Quote from: Jane on February 04, 2013, 04:35:26 PMQuote from: Tea on February 04, 2013, 01:07:50 PMQuote from: Bojan The Bojan on February 04, 2013, 01:04:47 PMSin prihaja in 03.02. smo prestali, tak da :So odpade. Zdaj pa naj kar pride. Cestitke Bojan No mi se :So nismo mogli ogniti Nekaj mora biti, sicer je brez veze
jaz sem zelela (na-ne-vem-kateri-strani-ze) narest karto za (takrat nekajmesecnega) mulca-in mi je napisalo, da se do starosti treh let tega ne da sicer zdaj sem jo izrisala temu nasemu bikcu, ampak mi je blo pa zanimivo takrat. mogoce kdo ve, zakaj se naj ne bi delali horoskopi oz. astro portreti tako malim ljudem ?!
Quote from: Moi on February 05, 2013, 05:57:55 PMjaz sem zelela (na-ne-vem-kateri-strani-ze) narest karto za (takrat nekajmesecnega) mulca-in mi je napisalo, da se do starosti treh let tega ne da sicer zdaj sem jo izrisala temu nasemu bikcu, ampak mi je blo pa zanimivo takrat. mogoce kdo ve, zakaj se naj ne bi delali horoskopi oz. astro portreti tako malim ljudem ?!Da ga lahko malo bolje razumeš in zato kdaj kaj lažje usmeriš oz. svetuješ.Ampak to je malo dvorezen meč, otrok pa se itak mora sam najti.