Hvala Maja, ja res je kar praviš, da je pustil na meni velik pečat in ga res ne morem kar "izklopiti" iz srca in misli, ampak je pa to dosti lažje, ko veš, da pač ni možne skupne poti. Ampak če se nakazuje (tudi jaz imam tak občutek, ampak v tej zadevi sem zelo zmedena in nezaupljiva, ker nočem izhajati iz izhodišča, da na to gledam samo iz svojih želja in bi zaradi tega zanemarila dejstva, s tem pa potem takoj pridejo utvare), potem bom s tem izklapljanjem še malo počakala, ker res ni bilo še tega dokončnega zaključka, samo težko mi je ker je tako zelo odprto, v smislu, da nekaj je, ampak ni pa nič konkretnega. In tudi ne vem kako naj se obnašam, ker nočem delovati prehladno, niti preveč napadalno oz. izsiljevalno, hkrati se mi zdi, da je nek odločilni korak na njemu, ampak se kar ne odloči zanj. Saj mi daje vedeti, da mu je pomembno, da ga podpiram pri nekaterih projektih, zmeraj me je vesel, ampak nočem pa, da dobi občutek, da ga bom čakala ne glede na vse in ne da se mi več vrteti v podobnih situacijah, ki dajejo neko upanje, ampak to je pa vse. Razumem, da mora pri sebi razdelati stvari, razumem da sem ga v preteklosti prizadela, razumem da bi ta zveza zelo veliko spremenila pri obema in pri najini družbi, ampak to je pa največ kar lahko naredim in hočem ne glede na izid videti dejanja. Je pa tudi res, da katerakoli drug moški, ki se mi zdaj približa, v meni ne vzbudi takšnih občutkov in bi bila potemtakem v zvezi res samo razumsko, ne pa tudi s srcem. Tako da še enkrat najleša hvala, mi tele vpogledi zelo pomagajo, mogoče sem zdaj prišla do tega, da mu moram bolj jasno dati vedeti, da ne bom samo čakala, da se odloči, ker se mi zdi da pač ima zdaj ta filing in tudi zaradi tega ne naredi kaj bolj konkretnega.