Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: December 06, 2012, 09:38:19 PM »
Prosim, ja.
Hvala

Draga, kaže mi, da bo na vseh področjih v tem mesecu napeto. Ne boš vedela, kdo je s kom, kdo je za in kdo proti čemu. Vsesplošen kaos. Razmišljaj s svojo glavo, ne poslušaj drugih, da se ne boš znašla na napačnem bregu. Boš rešila.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #16 on: December 06, 2012, 09:42:54 PM »
Res zanimivo. Katera karta pa za srčne rane, če se še spomniš? Meni pa za izid sedmica čaš, tista kupa, ki je pokrita in ne vidiš, kaj je v njej  :D

3 meči so padli.

Uf ja, še močnejša. Moja pa petica čaš. Vsekakor se je nekaj nekomu podrlo, tako da, mogoče išče izhod iz neke zagate.

Ker se mi je zazdelo, da ravnanje ni bilo naklepno, premišljeno, namerno ... Zato je bolje ne prehitro sodit dejanja oz. izrečenih besed.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: December 06, 2012, 10:11:11 PM »
Eno vprašanje....oseba se laže ali ne?

Sem pogledala tole. Ta oseba se mi zdi precej nepremišljena, prehitro je izustila stvari, brez, da bi razmišljala, kako bo nadaljevala kasneje. Odgovora ali laže ali ne nisem dobila direktno (čeprav ti lahko prišepnem, da tu nekaj smrdi), se bo pa resnica kmalu izvedela.

No takole, pred Majinim odgovorom so karte že bile položene... Jz sem pa videla osebo, ki je osamljena, distancirana, žalostna. Druga oseba v tej zgodbi pa je kralj mečev. Zdaj kdo je kdo... Kralj mečev je stroga, disciplinirana oseba, oseba razuma in ne bo popuščala. Izid pa tudi pri meni ni bil direkten, ker je bil izid karta tveganja. Torej, ali se bo igralo na sigurno, "kupiš" samo tisto , za kar poznaš vsebino, ali pa bo treba tvegat in riskirat.  Če izberemo to, za kar ne poznamo vsebine, bo bodisi vse super, bodisi pa slabo.

Druga oseba sem jaz  ;) Oseba je osamljena, sploh ne dvomim, zato sem tudi padla na finto in ponudila pomoč, ko pa se je začelo izsiljevanje in ne vem kaj sem pa rekla, da tko ne gre. Kot veš zbiram denar ua družino v stiski, ta oseba se je obrnila name, če lahko tudi njej pomagam. OK v redu ni panike. Glede na vse težave, ki jih je naštela jih ni bilo malo. AMpak od vseh neplačanih položnic, kurjava ne dela, nima za jest, nima zavarovanja itd, itd. je zahtevala da ji plačam položnico za TV. Ker ne more bit brez TV-ja. Pa da ne govorim cele štorije, ki je še odzadaj, ker je bilo iz ure v uro bolj uno OK KAJ. Zato sem vprašala, če laže...ker določene stvari ne gredo skup. In sem ji rekla, da če hoče plačam osebno položnico za zdravstveno zavarovanje, naj mi jo pošlje. Če želi ji pošljem paket hrane, TV- ja pa ne bom plačala. Pa spet v jok, da ne more brez TV-ja? Tako da sem dvignila roke...žal.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #18 on: December 06, 2012, 10:23:16 PM »
Eeehhhhhmmm ... Ponudiš prst pa zagrabijo roko.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: December 07, 2012, 09:28:05 AM »
Ti mogoče lahko na hitro in pomotoma še ena karta pade - kako bo pa po čustveni plati tole zgledalo, če se tam pojavim? Saj veš...  ::) Ker razum mi tudi na to noto nekaj fuša.
Hvaležna hvala.  :-*

Uf, čustveno je pa tu vsega. Praktičnost, realnost, prizemljenost, stvarnost, uspešno delo (paž novcev). Nato divje - vitez mečev - divji, odločen zmagati, energičen, nepopustljiv, se bori za zmago, gre do konca. In vitez čaš - nežen, skrben, ljubimec in prijatelj, romantičen, zapeljiv.  :D

Pa še moje. Končno uspela pogledat na hitro ...
Ja, zelo uspešno bo, kar se financ tiče, nimaš kaj skrbet. Vsesplošen uspeh.
Zanimivi kontakti z ljudmi ...

Ooooo, fino. Polepšan dan.  :D
Ufffffffff.... torej... čustveno bom zvozila... ne bom pobegnila v sejmiščni bar in cukala šnops.
Glede na to, da sem ga ta teden že v glavi zapustila, se zdistancirala in v glavi napisala konkreten scenarij s poslovilnim tekstom... ker tole je čustvena j***. Sem zbolela od tega. Ne vem, kako si predstavljat viteza mečev. Kdo bo ta vitez mečev. Jaz ali on. Se bo on na žive in mrtve boril zame  ::) ali jaz sama s sabo  :-X?
Ampak očitno bom na koncu podlegla.  ::) ::)

V glavnem. Lepo sem vzpodbujena, Rena in Maja,  200 eur minusa bom prelevila v 4 jurje plusa in se nekako znašla gor.
Zvenim kot 16-letnica.  :embarrassed:

Hvala obema!!  :-* :-*

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #20 on: December 07, 2012, 01:29:35 PM »
Maja in Rena.
Obema se zahvaljujem za vpoglede in vse napisano.
Tolk sem vam hvaležna...pa najprej sploh nisem mislila prosit za pomoč.
Pa mi tale desetka mečev ni dala miru.
In dobro, da sem se obrnila na vas.
Kako prav pride malo namiga, da ne skrenemo iz prave poti.
V glavnem moram ostati na trdih tleh in se ne pustit zmest, ne pustit manipulirat.
Vse skup mi diši tako kot če misli nekdo zamenjat položaj.
Potem bo pa res kaos...vsepovsod, tudi pri meni!
Hmmm...poročam

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #21 on: December 07, 2012, 02:24:20 PM »
Tolko krat sem prebrala vajine poste, da se mi je morala žarnica fklopit  ;D
bi prosim pogledale (katerakoli, ali obe) če bo za to napetost, kaos ali kako naj rečem (????) kriva ena določena oseba???
To bi blo pa najbolj logično...

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #22 on: December 08, 2012, 10:10:44 AM »
Tolko krat sem prebrala vajine poste, da se mi je morala žarnica fklopit  ;D
bi prosim pogledale (katerakoli, ali obe) če bo za to napetost, kaos ali kako naj rečem (????) kriva ena določena oseba???
To bi blo pa najbolj logično...

Nč jasno Roberta. Že včeraj sem dvakrat vrgla karte in pravzaprav za to osebo nisem dobila slabe karte. Osmica palic in kraljica palic. Simbolika palic je, da govorijo o naši ustvarjalnosti, o naši energiji, kako sprejemamo izzive. Morda ti govorijo, da je na tebi, kako boš to situacijo sprejela in jo znala obrniti sebi v prid. Osmica palic je karta napredka, karta, ko se situacija končno prevaga in razčisti. Mogoče ti bo ta oseba torej na nek način pomagala napredovati v tvoji osebni rasti in napredku. Danes sem za to osebo dobila še karto kočijaža, se pravi, da bo poskusil vzeti vajeti v roke. Izid je pa, kot že prej rečeno, dober. As novcev lahko prinese boljši zaslužek, boljše delo...palice pa pravijo, da bodi ustvarjalna in odločna, da to dosežeš.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #23 on: December 08, 2012, 06:58:28 PM »
No pa bi se spet malo tukaj ustavila. Bi lahko vprašala kaj karte porečejo kako se bo ljubezensko področje pri meni razvijalo? Maja, ti že veš kakšna je bila situacija z eno osebo in praktično se ni premaknilo, sicer mi je dal vedeti, da mu je mar zame, ampak da mora najprej neke zamere obdelati, jaz ne razumem čisto kaj vse ga nazaj drži, zdaj bova večkrat imela priliko biti skupaj, enkrat tudi za več dni in ne vem kaj naj od tega pričakujem. Nekako sem se naveličala samo čakanja in tudi brezveze mi je nekaj siliti, če kaže da ne bo šlo. Sicer je še zmeraj prisoten filing, da bi lahko bilo to zelo čudovito, ampak pač, ni samo od mene odvisno. Tako da ja, kaj karte porečejo čisto na splošno, je kakšna veza na vidiku pa četudi ne s to osebo?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #24 on: December 08, 2012, 07:21:05 PM »
No pa bi se spet malo tukaj ustavila. Bi lahko vprašala kaj karte porečejo kako se bo ljubezensko področje pri meni razvijalo? Maja, ti že veš kakšna je bila situacija z eno osebo in praktično se ni premaknilo, sicer mi je dal vedeti, da mu je mar zame, ampak da mora najprej neke zamere obdelati, jaz ne razumem čisto kaj vse ga nazaj drži, zdaj bova večkrat imela priliko biti skupaj, enkrat tudi za več dni in ne vem kaj naj od tega pričakujem. Nekako sem se naveličala samo čakanja in tudi brezveze mi je nekaj siliti, če kaže da ne bo šlo. Sicer je še zmeraj prisoten filing, da bi lahko bilo to zelo čudovito, ampak pač, ni samo od mene odvisno. Tako da ja, kaj karte porečejo čisto na splošno, je kakšna veza na vidiku pa četudi ne s to osebo?

Draga Luna.
Ta oseba je v tebi pustila močan pečat in tudi, če se odločiš, ne boš mogla v sebi oditi kar čez noč. Lahko prekineš stike, ampak še vedno bo ta človk v tebi - v tvojih mislih in srcu, ker se tole vleče že toliko časa, da je postalo že del tvojega življenja. Meni se pokaže, da je zdaj tole res v mirovanju (4 meči), ampak se bo kmalu začelo dogajat naprej (8 palic). In takrat se lahko razvije karkoli (Čarovnik). Rekla bi, da ima ta odnos še vedno potencial in odprto prihodnost. Situacijo boš, ko bo malo bolj stekla, lahko rešila po svoje - v skladu s svojo odločitvijo. Še vedno se mi nakazuje, da je ta človek trenutno raje sam, kot da bi bil vezan. Jep a njegovo razmišljanje rahlo začinjeno z občutkom, da če bo v razmerju, bo šlo to nekam po svoje, ga bo zaneslo in tega se boji. Rad je neodvisen.
Kakšno novo razmerje ... Ja, lahko se ponudi priložnost, ampak menim, če bi se odločila, da boš poskusila z nekom novim, bi to naredila bolj na podlagi uma - brez nekih pravih občutij - bila bi v zvezi, ampak samo z glavo, s srcem pač ne ...
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #25 on: December 08, 2012, 08:54:26 PM »
Hvala Maja, ja res je kar praviš, da je pustil na meni velik pečat in ga res ne morem kar "izklopiti" iz srca in misli, ampak je pa to dosti lažje, ko veš, da pač ni možne skupne poti. Ampak če se nakazuje (tudi jaz imam tak občutek, ampak v tej zadevi sem zelo zmedena in nezaupljiva, ker nočem izhajati iz izhodišča, da na to gledam samo iz svojih želja in bi zaradi tega zanemarila dejstva, s tem pa potem takoj pridejo utvare), potem bom s tem izklapljanjem še malo počakala, ker res ni bilo še tega dokončnega zaključka, samo težko mi je ker je tako zelo odprto, v smislu, da nekaj je, ampak ni pa nič konkretnega. In tudi ne vem kako naj se obnašam, ker nočem delovati prehladno, niti preveč napadalno oz. izsiljevalno, hkrati se mi zdi, da je nek odločilni korak na njemu, ampak se kar ne odloči zanj. Saj mi daje vedeti, da mu je pomembno, da ga podpiram pri nekaterih projektih, zmeraj me je vesel, ampak nočem pa, da dobi občutek, da ga bom čakala ne glede na vse in ne da se mi več vrteti v podobnih situacijah, ki dajejo neko upanje, ampak to je pa vse. Razumem, da mora pri sebi razdelati stvari, razumem da sem ga v preteklosti prizadela, razumem da bi ta zveza zelo veliko spremenila pri obema in pri najini družbi, ampak to je pa največ kar lahko naredim in hočem ne glede na izid videti dejanja. Je pa tudi res, da katerakoli drug moški, ki se mi zdaj približa, v meni ne vzbudi takšnih občutkov in bi bila potemtakem v zvezi res samo razumsko, ne pa tudi s srcem. Tako da še enkrat najleša hvala, mi tele vpogledi zelo pomagajo, mogoče sem zdaj prišla do tega, da mu moram bolj jasno dati vedeti, da ne bom samo čakala, da se odloči, ker se mi zdi da pač ima zdaj ta filing in tudi zaradi tega ne naredi kaj bolj konkretnega.

Offline Zayna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: December 09, 2012, 07:58:41 PM »
Pozdrav!

Tudi jaz bi rada postavila vprašanje, ker me rahlo skrbi kako je končal moj telefon, ki sem ga izgubila iz petka na soboto v Ljubljani.
Sedaj nevem, če imate kakšen posebni sistem, ker v uvodnem postu ni nič posebnega pisalo, tako da bi kar postavila vprašanje, na katerega močno potrebujem odgovor ali vsaj smernice.
Vprašanje: Kje se nahaja telefon trenutno in, če se da, kako ga dobim nazaj?(zadnji del je bolj tako, če se da povedati,  važno mi je bolj kje je trenutno, da vem reagirati, kam/koga poklicati ...)

Zelo se zahvaljujem za odgovor:)
« Last Edit: December 09, 2012, 08:02:54 PM by Zayna »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #27 on: December 11, 2012, 07:17:25 PM »
Pozdrav!

Tudi jaz bi rada postavila vprašanje, ker me rahlo skrbi kako je končal moj telefon, ki sem ga izgubila iz petka na soboto v Ljubljani.
Sedaj nevem, če imate kakšen posebni sistem, ker v uvodnem postu ni nič posebnega pisalo, tako da bi kar postavila vprašanje, na katerega močno potrebujem odgovor ali vsaj smernice.
Vprašanje: Kje se nahaja telefon trenutno in, če se da, kako ga dobim nazaj?(zadnji del je bolj tako, če se da povedati,  važno mi je bolj kje je trenutno, da vem reagirati, kam/koga poklicati ...)

Zelo se zahvaljujem za odgovor:)

Zayna, ne piše kaj posebej v uvodu, piše pa tu na forumu nekje v navodilih, da vsi postavljamo vprašanja in vsi prispevamo s posti. Karkoli. Lahko kaj o kuhanju, lahko pozdrav v hotelu, povemo svoj naj dogodek dneva, povlečemo za druge angelske karte, se seveda prvo predstavimo ipd.

Mislim, da bi morala bit za tvoje vprašanje jasnovidna, kar pa zaenkrat še nimam dovolj razvito. Tarot karte so pripomoček, ki nam odgovorijo (včasih tudi ne, če ni pravi čas). Toliko brat jih pa še ne znam, da bi prebrala recimo: trgovina Mercator  ;). Malo šale, vem, da je zelo neprijetno izgubit telefon, pa vse številke, ki so v njem shranjene, pa sms-e...

Karte so spregovorile o nekem praznovanju, o nekem druženju recimo, ki je prineslo neke posledice. Glede vračila se kažejo kar težave, težka bo. Kaže, da je telefon našel mogoče kdo, ki ne želi izpolniti obveznosti, obdržati telefon s prevaro...torej...če ga ne vrne, je tudi prevara na nek način. Neka muhava, negotova oseba.

Še eno karto sem potegnila za izid. Mogoče bo vplival(a) na vračilo telefona neka disciplinirana, avtoritativna oseba, oseba na položaju, oseba z nekimi pooblastili. 

Toliko lahko uvidim, morda ti kaj pomeni.

Offline Zayna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #28 on: December 11, 2012, 07:51:11 PM »

Hm, hvala za za oba napotka, glede funkcioniranja na tem forumu in moje težave. Res je, da zaenkrat še nisem veliko pisala, ker bolj le spremljam zadeve. Šele spoznavam vse to o čemer se govori tukaj, razne tehnike, načine življenja ... in zaenkrat res še nimam kaj novega za povedati, zato le spremljam. Če pa se za 'enakovredno' štejejo tudi ostali posti z recepti, dogodki, pač samo komunikacija med vsemi potem pa zgleda da le lahko v krajšem času začnem aktivno sodelovati :)
Se mi je zdelo, da se ne bo dalo ravno povedati kraja zato sem omenila tudi smernice. Glede vračanja sem upala, da ga je našla neka poštena oseba, ampak zgleda da bolj ne kaže v to smer...oh ja. No kakor razumem, pa je le še zmeraj upanje, z drugim sporočilom? Mogoče, če se vključi policija ali pa če grem na servis, če se da izslediti ...

Drugače si mi zelo pomagala, za moje pojme premoreš že kar občutka(intuicije?) za razbiranje, vsaj v primerjavi z mano, ki sem šele pri golem prebiranju iz knjige interpretacij za pomen kart. xD Ampak nekje je treba začeti.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #29 on: December 11, 2012, 09:48:45 PM »
Ne vem, če sem ti pomagala...a to, kar meni ne pomeni kaj, dotični osebi mogoče le prispeva kak utrinek. Kar nadaljuj, vsakdo mora nekje začeti. Jz recimo še vedno kaj preberem o kartah, Maja pravi, da se kar na slikco nasloni in to kar začuti iz nje. A počasi se razvija in odstira... Le pridruži se nam kaj s kakšno "kavico" v hotelu, pa bo  :)