Ja, bo držalo.
V bistvu ja, priložnosti levo in desno. Trud pa povsod, je pa res, da sem naveličana.
Je pa glede aktualne ponudbe tako, da res kolebam, ali se mi splača matrat okrog tega in koliko. V bistvu bi morala nekaj vložit pa ne vem, ali se mi splača. Ker je strošek, ki si ga ne morem kar tako privoščit.
Sem se pa zataknila, ja. Sem v nekem začaranem krogu. Hočem naprej, ne čutim pa napredka že nekaj časa in to me hudo frustrira. ??? 
Tole je sicer na nek način neznana voda, na nek način pa isto kot par stvari doslej.
Glede 100% ciljev... trenutno se mogoče preveč držim enega samega, ker se mi zdi nujen za to, da si bom lahko postavila druge, nove. Mogoče delam s tem napako in me to omejuje. Itak sem se preveč naravnala na biznis, trpi pa zato ustvarjalni del, ki me dela živo, če tega ni, žrem čokolado. 
Hvala, Maja!

Poglej malo naokrog in poskusi kaj novega. Preveč se držiš ustaljenega. Ali si previdna in preudarna ali pa misliš, da drugače ne bi šlo? Uporabi svojo kreativost. Imaš nadpovprečne sposobnosti in ogromen dar!

Uuuuu, hvala, bom malo lebdela nad tlemi zdajle

, potem bom šla pa v materijo spravit tele vanzemaljske sposobnosti. Čokolade je zmanjkalo, jegermaister je pa skrivnostno izginil in hudo bo, če se ne spravim takoooooj ustvarjat! Hvala, Maja!