Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: January 15, 2013, 04:39:42 PM »
 8) 8) 8)

Mogoče bo pa le bolje kot je zdaj.  ;D Zdaj ni ne dobro ne skrajno slabo, ampak bolje je lahko vedno.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #286 on: January 15, 2013, 04:58:14 PM »
Ja, bo držalo.
V bistvu ja, priložnosti levo in desno. Trud pa povsod, je pa res, da sem naveličana.
Je pa glede aktualne ponudbe tako, da res kolebam, ali se mi splača matrat okrog tega in koliko. V bistvu bi morala nekaj vložit pa ne vem, ali se mi splača. Ker je strošek, ki si ga ne morem kar tako privoščit.
Sem se pa zataknila, ja. Sem v nekem začaranem krogu. Hočem naprej, ne čutim pa napredka že nekaj časa in to me hudo frustrira.  ??? :-X
Tole je sicer na nek način neznana voda, na nek način pa isto kot par stvari doslej.
Glede 100% ciljev... trenutno se mogoče preveč držim enega samega, ker se mi zdi nujen za to, da si bom lahko postavila druge, nove. Mogoče delam s tem napako in me to omejuje. Itak sem se preveč naravnala na biznis, trpi pa zato ustvarjalni del, ki me dela živo, če tega ni, žrem čokolado.  :D
Hvala, Maja!  :-* :-*

Poglej malo naokrog in poskusi kaj novega. Preveč se držiš ustaljenega. Ali si previdna in preudarna ali pa misliš, da drugače ne bi šlo? Uporabi svojo kreativost. Imaš nadpovprečne sposobnosti in ogromen dar!
« Last Edit: January 15, 2013, 05:04:39 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #287 on: January 15, 2013, 05:32:57 PM »
Ja, bo držalo.
V bistvu ja, priložnosti levo in desno. Trud pa povsod, je pa res, da sem naveličana.
Je pa glede aktualne ponudbe tako, da res kolebam, ali se mi splača matrat okrog tega in koliko. V bistvu bi morala nekaj vložit pa ne vem, ali se mi splača. Ker je strošek, ki si ga ne morem kar tako privoščit.
Sem se pa zataknila, ja. Sem v nekem začaranem krogu. Hočem naprej, ne čutim pa napredka že nekaj časa in to me hudo frustrira.  ??? :-X
Tole je sicer na nek način neznana voda, na nek način pa isto kot par stvari doslej.
Glede 100% ciljev... trenutno se mogoče preveč držim enega samega, ker se mi zdi nujen za to, da si bom lahko postavila druge, nove. Mogoče delam s tem napako in me to omejuje. Itak sem se preveč naravnala na biznis, trpi pa zato ustvarjalni del, ki me dela živo, če tega ni, žrem čokolado.  :D

Poglej malo naokrog in poskusi kaj novega. Preveč se držiš ustaljenega. Ali si previdna in preudarna ali pa misliš, da drugače ne bi šlo? Uporabi svojo kreativost. Imaš nadpovprečne sposobnosti in ogromen dar!

8) 8) Uuuuu, hvala, bom malo lebdela nad tlemi zdajle :D, potem bom šla pa v materijo spravit tele vanzemaljske sposobnosti. Čokolade je zmanjkalo, jegermaister je pa skrivnostno izginil in hudo bo, če se ne spravim takoooooj ustvarjat!  Hvala, Maja! :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #288 on: January 15, 2013, 05:33:35 PM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)
Sem bila že vsa jezna dopoldne, pa se spomnim na vpogled.  :D
Delam po najboljših močeh... kar pač lahko.
Hvala še enkrat!  :-*

Rena, feedback... ;-)
Preveč sem računala na to, da je prvi uspeh pokazatelj drugega.  ;) Priznam.  :embarrassed:
Morala bi vsaj malo drugače zastaviti zadevo, obrnit stvari, prikazat drugače kot prvič. Pa še tajming je bil neugoden, tako da se bom potegovala za nov datum nekje sredi marca ali aprila.
Rezultat je 5x slabši kot prejšnjič, še vedno pa soliden.
Je pa zadeva za sabo potegnila novo priložnost, ponudbo, zelo mamljivo, seveda se bom pa morala dobro predstavit.  :D
 :-*

Tole se je odvilo po napovedih.
Zdaj delam na tejle novi zadevi. Zelo resno so zagrabili, vsaj tako izgleda. Je pa tujina spet.
Prosim za vpogled, če ima katera čas.
Hvala!  :-*

Pika, končno tudi zate ...

Tebi se bo kar dogajalo takole, da se bodo kazale priložnosti. Enkrat tu, drugič tam ... Hm, mogoče izbiraš malo glede nato, koliko truda je treba kje vložit. Ne pozabi, da se trud velikokrat izplača.  ;)
Pokaže se mi, kot da sploh nimaš 100% oblikovanih ciljev, kaj sploh želiš in kaj pričakuješ. Držiš se nekega znanega vzorca in ga ne spustiš. Potem te pa nosi sem ter tja - želiš si naprej, ampak vedno isto -  ni nekega konkretnega napredka. In to te že utruja. Drzni si iti naprej. Zaplavaj v neznane vode, novim svetovom naproti. Velja tudi za aktulano ponudbo.

Ja, bo držalo.

Pika, poglej tvojo uro posta 11:51:50:

0  Stvarnikovo sporočilo ljubezni.

1  Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate.

5  Obeta se vam pozitivna sprememba.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!  :D Hvala, Sanjalka!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #289 on: January 15, 2013, 05:50:19 PM »
Ura, Pika!

Evo, spremembe! V četrtek imam razgovor ...  :o :o :o

In to za delovno mesto, za katerega sem prej Saši rekla, da ne računam, da me bodo sploh poklicali.  :o :o :o
« Last Edit: January 15, 2013, 06:02:10 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #290 on: January 15, 2013, 06:08:49 PM »
go, Maja, goooooooo

kak bomo pa v petek ze ploskali 8) :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #291 on: January 15, 2013, 06:10:10 PM »
Hmmmm, misliš?
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #292 on: January 15, 2013, 06:12:13 PM »
ma ne, VEM  8)
(to je bila moja prva misel, ko sem prebrala post)

no, pa da vidimo mojo intuicijo ;D

pies: prijateljici sem v cetrtem tednu nosecnosti povedala, da bo imela puncko. zdaj je v cetrtem mesecu in se zdravniki kar strinjajo z mano

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #293 on: January 15, 2013, 06:13:17 PM »
Hmmmm, misliš?

Uraaaaaaaa!
Huraaaaaaa!  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #294 on: January 15, 2013, 06:13:27 PM »
Iz tvojih ust ...  ;D
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #295 on: January 15, 2013, 06:14:03 PM »
evo, Pika je pozegnala
jipijajajaa

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #296 on: January 15, 2013, 06:16:33 PM »
Majo danes obletavajo angeli. Takoj pozitivno mislit.  :P V angelskih številkah tudi štirice  :-*

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #297 on: January 15, 2013, 06:18:20 PM »
ce pa stirice in Irena (da ne omenjam nasih stisnjenih pesti) ne pomagajo, potem...
pac ni prava sluzba za Majo  8)

samo jaz vztrajam pri tem, da bo v petek prilepljen en lep post s strani Maje

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #298 on: January 15, 2013, 06:24:48 PM »
Hvala za podporo, Moi.  :-*

Res si želim drugam ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #299 on: January 15, 2013, 06:25:45 PM »
Majo danes obletavajo angeli. Takoj pozitivno mislit.  :P V angelskih številkah tudi štirice  :-*

Saj mislim pozitivnooooo! Ampak ostajam na tleh z enim prstkom, kot balerina.  ;D
9ZK 656