Ojla, spet jaz in šiht...
1.Nekam bi lahko poslala prošnjo, mislim da bi delo opravljala zlahka, pa me nekaj nazaj drži (nisem ziher, če je to filing ali samo predsodek). Mi lahko katera naredi vpogled kako in kaj?
Hmm. Želiš si spremembe, menjala bi službe, naveličana vsakdanje rutine. Imaš pa še neke nerazčiščena čustva, občutke iz preteklosti, ki te držijo na mestu in te ne pustijo naprej. As mečev kaže, da so možni novi začetki, vsekakor pa ne, če ne boš vzela meča v roko in zamahnila z njim ter s tem ustvarila možnosti, teren za novo.
2. En razpis je na katerega bi se prijavila, pa ne vem ali naj prej malo preko potencialne veze povprašam ali rajši samo direktno preko razpisa. Prijavila se bom itak (pa upam, da je tole zame
).
Potencialna veza: je to oseba, ki je na položaju, drži niti v rokah? Če je to to, je izid sonce, odgovor da.
Direkt na razpis: ja, kr brezskrbno in brez zadržkov naprej (norec). Vitez novcev je sicer bolj statičen, počasen, vendar prav tako napoveduje uspeh.
3. Tu kjer sem, se bo kot kaže s februarjem menjala "upraviteljica". Če mi ne uspe uit, kaj to dejansko pomeni zame? Glede na to da poznam bodočo novo šefico, mi je še toliko bolj do tega da "zviznem"... Imam le predsodek zaradi preteklih izkušenj ali me upravičeno skrbi?
Ta tvoja sedanja sodelavka, nova upraviteljica je prav tako vitez novcev. To je prizemljena oseba, ki vztraja pri svojih načrtih, je trmasta, previdna, bo nezaupljiva. Če je to tvoj predsodek? Niti ne, kar zna metati polena na noge, in sicer na način, da bo vztrajala pri birokratskih, no, pa recimo picajzlastih podrobnostih, zahtevala dosledno izpolnjevanje po pravilih itd. Zate bo vse to čustveno, burno, težko boš prenašala ipd.