Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 111016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #315 on: January 22, 2013, 09:58:18 AM »
Haha, ja ... Ker ženska mora pa vedno biti trdna ...
Razen, če je že v štartu cmera.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #316 on: January 22, 2013, 10:32:22 AM »
Ja, ženske smo močne, trdne,ni zastonj pregovor, da podpiramo tri vogale...
Lahko smo ponosne in vesele, da smo ženske-ne bi menjala z nobenim moškim ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #317 on: January 22, 2013, 12:51:37 PM »

Ja valda, ker si Rakica.

Jaz pa mogoče bi - nekak se mi zdi, da so v prednosti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #318 on: January 22, 2013, 01:04:50 PM »

Ja valda, ker si Rakica.

Jaz pa mogoče bi - nekak se mi zdi, da so v prednosti

Meni se pa ne zdi, da so v prednosti.
Se mi zdi, da se lahko krasno dopolnjujemo :)
Ja, rada sem ženska ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #319 on: January 22, 2013, 01:55:14 PM »
Hah jaz sem bolj na Teinem razmišljanju, včasih se zdi tako lažje biti moški  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #320 on: January 23, 2013, 08:14:45 PM »
Rena, bi pa jaz prosila zdaj tebe, če mi pogledaš, kako mi kaže s tole novo službo. Drugi krog je mimo, izbore bodo imeli še v petek in ponedeljek, potem se bodo pa odločili. Šele v dobrem tednu bom vedela. Bom dobila tole službo in odšla odtod?

Oujessss  ;D Vitez čaš, dvojka palic in izid: šestica palic  :-* Torej, nove ženitne, poslovne ponudbe, ti, ki nisi več zadovoljna in razmišljaš o spremembi ter "zmagovalec" z lovorjevim vencem.  :-*

Pa še dolžni odgovor za diplomo do konca leta:

Trenutno stanje: šestica mečev. Ženska, ki je sicer žalostna, a ima dovolj. Razčistila je, trenutek prelomnice, odhaja proti novemu. Do poletja se ti bo prav odprlo, uspevalo ti bo, kar izkazuje osmica palic. Do jeseni, trojka palic. Se pravi, da boš "na poti" z diplomo, vendar se ti bo malo ustavljalo in boš iskala možnosti, kako nadaljevati. Do konca leta: Moč. Ukrotila boš pri sebi morebitne ovire in vzela moč v svoje roke. Izid: as čaš: novi začetki, plodnost... Torej ja...  :laugh: Morebiti boš pa celo noseča  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #321 on: January 23, 2013, 08:38:03 PM »
Ojla, spet jaz in šiht...
1.Nekam bi lahko poslala prošnjo, mislim da bi delo opravljala zlahka, pa me nekaj nazaj drži (nisem ziher, če je to filing ali samo predsodek). Mi lahko katera naredi vpogled kako in kaj?
Hmm. Želiš si spremembe, menjala bi službe, naveličana vsakdanje rutine. Imaš pa še neke nerazčiščena čustva, občutke iz preteklosti, ki te držijo na mestu in te ne pustijo naprej. As mečev kaže, da so možni novi začetki, vsekakor pa ne, če ne boš vzela meča v roko in zamahnila z njim ter s tem ustvarila možnosti, teren za novo.

2. En razpis je na katerega bi se prijavila, pa ne vem ali naj prej malo preko potencialne veze povprašam ali rajši samo direktno preko razpisa. Prijavila se bom itak (pa upam, da je tole zame ;D ).

Potencialna veza: je to oseba, ki je na položaju, drži niti v rokah? Če je to to, je izid sonce, odgovor da.
Direkt na razpis: ja, kr brezskrbno in brez zadržkov naprej (norec). Vitez novcev je sicer bolj statičen, počasen, vendar prav tako napoveduje uspeh.

3. Tu kjer sem, se bo kot kaže s februarjem menjala "upraviteljica". Če mi ne uspe uit, kaj to dejansko pomeni zame? Glede na to da poznam bodočo novo šefico, mi je še toliko bolj do tega da "zviznem"... Imam le predsodek zaradi preteklih izkušenj ali me upravičeno skrbi?

Ta tvoja sedanja sodelavka, nova upraviteljica je prav tako vitez novcev. To je prizemljena oseba, ki vztraja pri svojih načrtih, je trmasta, previdna, bo nezaupljiva. Če je to tvoj predsodek? Niti ne, kar zna metati polena na noge, in sicer na način, da bo vztrajala pri birokratskih, no, pa recimo picajzlastih podrobnostih, zahtevala dosledno izpolnjevanje po pravilih itd. Zate bo vse to čustveno, burno, težko boš prenašala ipd.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #322 on: January 23, 2013, 10:42:43 PM »
Ojla Rena, najlepša hvala za vpogled, na razpis sem se prijavila v ponedeljek, znanka mi je pa uredila da sem imela danes srečanje z enim izmed tistih, ki bodo na uradnem izboru odločali in delom ostale ekipe. Gre za službo o kateri nikoli nisem razmišljala, slučajno sem naletela na razpis, ... Je pa javna uprava in bo sigurno počasi ;). Delo ni lahko, niti nisem sigurna da sem sama primerna zanj. Je pa res da je bil ob današnjem obisku občutek boljši kot sem pričakovala. No bomo videli kako bo na uradnem razgovoru na katerega me bodo menda sigurno vabili. Kar bi mi lahko preprečilo službo je moja še ne dokončana izobrazba ali pa če ob ogledu na razgovoru sama ugotovim, da bi bilo tole pa preveč zame.
Nova upraviteljica pa ja, predvsem se preveč drži določenih urnikov/papirjev/..., ki ne delujejo kar sem zdajšnji hitro dokazala in mi je sama potem pustila proste roke da zadeve delam po svoje in veliko bolj učinkovito. Njen način mi predstavlja izgubo časa in energije.
Še enkrat ti najlepša hvala za vpogled
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #323 on: January 23, 2013, 11:09:48 PM »
Rena, bi pa jaz prosila zdaj tebe, če mi pogledaš, kako mi kaže s tole novo službo. Drugi krog je mimo, izbore bodo imeli še v petek in ponedeljek, potem se bodo pa odločili. Šele v dobrem tednu bom vedela. Bom dobila tole službo in odšla odtod?

Oujessss  ;D Vitez čaš, dvojka palic in izid: šestica palic  :-* Torej, nove ženitne, poslovne ponudbe, ti, ki nisi več zadovoljna in razmišljaš o spremembi ter "zmagovalec" z lovorjevim vencem.  :-*

Pa še dolžni odgovor za diplomo do konca leta:

Trenutno stanje: šestica mečev. Ženska, ki je sicer žalostna, a ima dovolj. Razčistila je, trenutek prelomnice, odhaja proti novemu. Do poletja se ti bo prav odprlo, uspevalo ti bo, kar izkazuje osmica palic. Do jeseni, trojka palic. Se pravi, da boš "na poti" z diplomo, vendar se ti bo malo ustavljalo in boš iskala možnosti, kako nadaljevati. Do konca leta: Moč. Ukrotila boš pri sebi morebitne ovire in vzela moč v svoje roke. Izid: as čaš: novi začetki, plodnost... Torej ja...  :laugh: Morebiti boš pa celo noseča  ;)

Hvala, Rena. Meni tudi dobro kaže. Celo iste karte padajo. In res si želim. Izvem v začetku naslednjega tedna. Ne veš, koliko mi pomeni, da bi me izbrali. S tem bi se mi spremenilo celo življenje. Lahko bi živela kot človek, kot oseba, ne kot nekdo, ki prilagaja vse svoje življenje službi, v katero hodi z odporom.
V službi o tem nič ne govorim ... Samo šla bom, če me bodo poklicali. Edino vodja me nonstop sprašuje, kdaj me pogodba poteče - vedno, ko me vidi - tudi prejle me vprašala. Provocira. In zato, ker bi mi najbrž nagajali, sem raje tiho.  ::) Če je kaj pravice v vesolju, naslednji teden odhajam.

Diploma ... Ja, ta bo. Za tale izpit za naslednji teden se učim ... Čeprav mi vse možno kvari učenje ... Ampak se trudim.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #324 on: January 24, 2013, 01:35:55 AM »
Maja jaz ti res zelo privoščim in moram reči, da imam glede tele nove službe in izbora zelo dober občutek :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #325 on: January 24, 2013, 01:37:18 AM »
Jaz tudi ... Po drugi strani pa spet strah ... Kaj pa, če ne bo ... Kdaj bo spet kakšna priložnost ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #326 on: January 24, 2013, 04:48:12 AM »
Jaz tudi ... Po drugi strani pa spet strah ... Kaj pa, če ne bo ... Kdaj bo spet kakšna priložnost ...

A si jim napisala zahvalno pismo ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: January 24, 2013, 05:31:24 AM »
Ehhhmmm, komu že?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #328 on: January 24, 2013, 06:21:33 AM »
Ehhhmmm, komu že?

Ja tem, prikaterih si bila na razgovoru. Meni je to prineslo že dve službi. Po razgovoru tistemu s katerim si se pogovarjala pošlješ mail, da se zahvaljuješ za priložnost, da si spoznala njihovo podjetje in več izvedela o njem. Da si sedaj nad videnim navdušena, kaj v tem smislu bla, bla....malo še izpostaviš, da se sedaj še toliko bolj vidiš tam in da bi lahko pripomogla s tem in tem. In da si v pričakovanju njihovega odgovora in jim želiš veliko poslovnih uspehov.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: January 24, 2013, 06:23:37 AM »
Ajaaaa ... Saj smo imeli kar debato zadnjič o tem, ko smo bili na info dnevu ...
9ZK 656