Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #345 on: January 31, 2013, 09:53:07 AM »
Maja ali Rena prosila bi vaju za vpogled glede zaposlitve kjer je že več let temačno. Se trudim ampak kot, da imam zvezane roke. Zelo si želim zopet se postaviti na *svoje noge*, ker sem sedaj odvisna od partnerja. V preteklosti sem imela zares hudo preizkušnjo glede službe.  :'(

Kaj bi mi svetoval tarot? Kako kaže? Je kje v moji bližini kakšna oseba, ki bi mi lahko pomagala pa, da jaz tega ne opazim??

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #346 on: January 31, 2013, 12:55:54 PM »
A lahko še jaz prosim za vpogled v en odnos? Kaj lahko pričakujem?
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #347 on: January 31, 2013, 01:20:28 PM »
Bom jaz danes odgovorila na vse tole, ker moram trenirat novo postavitev.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #348 on: January 31, 2013, 05:02:04 PM »
Maja ali Rena prosila bi vaju za vpogled glede zaposlitve kjer je že več let temačno. Se trudim ampak kot, da imam zvezane roke. Zelo si želim zopet se postaviti na *svoje noge*, ker sem sedaj odvisna od partnerja. V preteklosti sem imela zares hudo preizkušnjo glede službe.  :'(

Kaj bi mi svetoval tarot? Kako kaže? Je kje v moji bližini kakšna oseba, ki bi mi lahko pomagala pa, da jaz tega ne opazim??

Preteklost je bila res težka, pustila ti je ogromno ran, ki imajo vpliv še danes. Sedanjost je čisti kaos. Zdi se ti nemogoče, da bi si ustvarila harmonijo - da bi lahko sproščeno živela tako zasebno kot poslovno - vzrok seveda tiče v aktualni problematiki. Tako si daleč, da ne vidiš luči na koncu tunela. Preden te je vse to doletelo, si bila izredno iznajdljiva, spretna in sposobna oseba in zaupala si v svoje sposobnosti. Ne skrbi - še bo tako. Samo premagati moraš to obdobje. Tvoje želje trenutno ne segajo v neko daljno prihodnost, ampak v kratko-/srednjeročno. Želiš si samo nekega premika, da boš vedela, kako delovati naprej, potem veš, da se boš že znašla. Samo izhod potrebuješ. Zdaj se boriš na vse pretege, ampak poglej na situacijo nekoliko z distance - je res tako mučno oz. ali je treba, da se v teh okoliščinah še dodatno obremenjuješ, se bojiš in paničariš? Ni ravno rožnato, ampak lahko bi bilo še mnogo slabše. Hrepeniš po samozavesti, po energiji, ki si jo imela včasih. Ta je na dosegu roke. Spremeni pogled na situacijo, poišči koriti, prednosti, poglej z vseh strani in jo še enkrat ovrednoti.
Sprašuješ za pomoč ... Pa si jo res pripravljena sprejeti? Ali vztrajaš pri svojem?
Tole se bo rešilo. Ampak tvoja prva naloga pa je prilesti iz tega malodušja in pesimizma.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #349 on: January 31, 2013, 05:13:45 PM »
A lahko še jaz prosim za vpogled v en odnos? Kaj lahko pričakujem?

Ta odnos premore kar veliko dinamiko. Je pester in nepredvidljiv, kakor ga zanese. V njem se moraš kar dobro znajti - zato, da ga obvladaš in da obvladaš sebe, svoja čustva, svoje ravnanje, trdna tla pod nogami. Oseba, ki se nahaja na drugi strani je bolj stabilna, bolj odločena, bolj so ji jasne določene stvari. Mogoče te malo jezi, ker tebe tako premetava, nasprotne strani pa ne tako zelo.  ;D
V tvoji navadi, ali pa, če se drugače izrazim - zavesti - je, da se v odnosih načeloma znajdeš. Tudi v preteklosti si že imela kakšne podobne situacije, kot je ta, in si se dobro odrezala. Zaradi tega si imela tudi zdaj, v konkretnem odnosu, mišljenje, da boš lažje "zvozila", ampak so zadeve bolj izmuzljive. Kar je zdaj drugače, kot je bilo v preteklosti, je tvoj pristop - zdaj si veliko bolj stvarna oseba, kot si bila prej, ko se je pojavljalo kaj podobnega (o čemer sem pisala prej) in veliko bolj se oziraš na lastno korist, na logiko, na dejanja, ne samo na občutke, besede in naključja. Zdaj si bolj premišljena in bolj odgovorna, tudi do sebe. Zmožnost, da tole pelješ po svoje, imaš.Nedvomno! In tega se zavedaj vsak trenutek! Si veliko močnejša, kot misliš. Veš,da boš moala vložiti še veliko energije in časa v tole, ampak se bo spremenilo - in zna se kar drastično. Poglej se - kakšna si v resnici, kaj so tvoji cilji in v kakšni koži se dobro počutiš in v kakšni ne. Bori se zasvoje dobro, za tisto, kar je v skladu s teboj in kar misliš obdržati dolgoročno.
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #350 on: January 31, 2013, 05:17:18 PM »
hej, Maja-vidim, da si v akciji.
Bi mogoce pogledala se zame, ce je kaka nevarnost glede moje sluzbe?! nekaj se v firmi dogaja, intuicija sicer pravi, da se nimam cesa bati (ala izguba sluzbe ipd.), bi te pa vseeno prosila, da tarotke povprasas.
seveda ko bos imela cas in voljo!  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: January 31, 2013, 05:51:29 PM »
Hvala, Maja. Si zelo zadela drugače, moj pristop je popolnoma drugačen kot včasih, čisto drugače se obnašam, vse je bolj zrelo in premišljeno. Premetava, hja, samo v tem smislu, da sama ne vem, kaj dogaja, ker mi po eni strani blazno ustreza interakcija, po drugi strani pa... Ne vem. Ma, bom pustila, da gredo stvari po svoje. Me pa zanima, kaj se bo spremenilo  ;D

Bom poročala.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #352 on: January 31, 2013, 06:07:12 PM »
Pa tudi ta odnos jemlješ bolj resno oz. osebno. Bolj si zapadla noter, kot si predvidevala.
Karta za razplet je bil pa Obešenec ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #353 on: January 31, 2013, 06:16:04 PM »
Tako je, veliko bolj premišljeno in ne pustim, da me odnese po svoje. Ja prav, potem bomo mel pa Obešenca   ;D

Hvala, Maja  :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #354 on: February 01, 2013, 11:52:45 AM »
Hmmm.
Kako bi interpretirala karte ljubimcev, paža čaš in sveta v vprašanju glede dela & biznisa na sejmu?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #355 on: February 01, 2013, 06:45:58 PM »
Hmmm.
Kako bi interpretirala karte ljubimcev, paža čaš in sveta v vprašanju glede dela & biznisa na sejmu?

Uh, Pika, zelo dobre karte. Je pa tako ... Če gledava samo za biznis ...

... bi to pomenilo nove priložnosti, dobro opravljeno delo, odlični odnosi med poslovnimi partnerji in zadovoljstvo ob končnem rezultatu. tisto, ko se samo uležeš in rečeš: "Aaaaaahhhh!"

V kolikor pa ne gledava samo surovega posla, bi pa lahko pomenilo tudi kaj bolj mesenega.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #356 on: February 01, 2013, 06:48:09 PM »
hej, Maja-vidim, da si v akciji.
Bi mogoce pogledala se zame, ce je kaka nevarnost glede moje sluzbe?! nekaj se v firmi dogaja, intuicija sicer pravi, da se nimam cesa bati (ala izguba sluzbe ipd.), bi te pa vseeno prosila, da tarotke povprasas.
seveda ko bos imela cas in voljo!  :-*

Se vračam v akcijo. Včeraj sem ti ravno pobegnila, vidim ...

Ma, ni panike glede tvoje službe. Je v redu delo, si priljubljena v kolektivu, dela se tudi tako, da drugim ne mečete polen pod noge. Mogoče se včasih takole ustrašiš, ampak ti pomisleki so pri tebi bolj neka nepotrebna občasna stalnica (ali kako naj se izrazim, hehe). Delaš naprej.  ;)
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #357 on: February 01, 2013, 06:49:35 PM »
ijoooj, pa lih danes nisem pricakovala akcije s tvoje strani  :laugh:
 sem te bolj videla lezeco, z vsemi stirimi od sebe ;D
upam, da si lepo prezivela dan in-hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #358 on: February 01, 2013, 06:53:53 PM »
Hehe, taka akcija pa tudi ni. Itak nisem ležala cel dan. Še pol ure ne. Niti mi ležanje ne bi dobro delo ...
Sem pa vseeno preživela lep dan. Malo sem uredila misli, malo smo se družili z domačimi ... Pa odločila sem se, da končno preučim karte Madame Lenormand ... Mogoče bom kdaj naredila kakšen vpogled z njimi, čeprav sem še vedno bolj v tesnem odnosu s tarotom.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #359 on: February 01, 2013, 08:52:43 PM »

Preteklost je bila res težka, pustila ti je ogromno ran, ki imajo vpliv še danes. Sedanjost je čisti kaos. Zdi se ti nemogoče, da bi si ustvarila harmonijo - da bi lahko sproščeno živela tako zasebno kot poslovno - vzrok seveda tiče v aktualni problematiki. Tako si daleč, da ne vidiš luči na koncu tunela. Preden te je vse to doletelo, si bila izredno iznajdljiva, spretna in sposobna oseba in zaupala si v svoje sposobnosti. Ne skrbi - še bo tako. Samo premagati moraš to obdobje. Tvoje želje trenutno ne segajo v neko daljno prihodnost, ampak v kratko-/srednjeročno. Želiš si samo nekega premika, da boš vedela, kako delovati naprej, potem veš, da se boš že znašla. Samo izhod potrebuješ. Zdaj se boriš na vse pretege, ampak poglej na situacijo nekoliko z distance - je res tako mučno oz. ali je treba, da se v teh okoliščinah še dodatno obremenjuješ, se bojiš in paničariš? Ni ravno rožnato, ampak lahko bi bilo še mnogo slabše. Hrepeniš po samozavesti, po energiji, ki si jo imela včasih. Ta je na dosegu roke. Spremeni pogled na situacijo, poišči koriti, prednosti, poglej z vseh strani in jo še enkrat ovrednoti.
Sprašuješ za pomoč ... Pa si jo res pripravljena sprejeti? Ali vztrajaš pri svojem?
Tole se bo rešilo. Ampak tvoja prva naloga pa je prilesti iz tega malodušja in pesimizma.

Ko sem tole prebrala sem vmes večkrat prikimala. Res opisano tako kot je, kot je bilo. Si mi pa tudi odprla oči oz. dala misliti, da pogledam na situacijo iz distance. No, tega pa res v vsem tem času nisem nikoli naredila niti razmišljala o tem.
Torej so karte pokazale, da se bo tole rešilo ... kar lažje mi je postalo. In seveda bom upoštevala in začela delati na tem, da prilezem iz tega malodušja in pesimizma ven.
Glede pomoči sem mislila, če bi morda karte pokazale, da bi se pojavil tudi kak rešitelj glede zaposlitve? So mi že pred leti na zavodu svetovali, da bi bilo fajn imeti kakšne veze v mojem primeru ampak kar nič se ni pokazalo, da bi kaj bilo. Pač neko upanje morda še ostaja poleg seveda moje akcije plus morda kakšna pomoč oz. veza. Bi sprejela, seveda čeprav včasih vztrajam pri svojem ampak bi.

Hvala, Maja