Hej punce! Najprej vsem skup čestitke ob dnevu žena, upam da boste razvajane dans tko k si zaslužte, predvsem od sebe. 
Če bo kera gledala v karte bi prosila, če lahko še men pogleda, me zanima kako se bodo tri stvari razvile..
1. Zadne čase je precej stresno obdobje z velik dela k precej vpliva na moje zasebno življenje pa nism čis prepričana, da a so moje težave v zvezi povezane s tem al ne..včeri sm mela precej težek pogovor s svojim fantom pa me zanima, če se bodo stvari obrnile na bolje, predvsem njegovo obnašanje, al so to bl spet prazne besede..
2. Glede na to da je moja mami že neki časa precej bolna in ne morm bit ob njej doma k študiram v tujini, me pa skrbi zanjo, me zanima če se kaže izboljšanje na tem področju?
3. In zadnje, glede kariere in magisterija, kako se bo obneslo leto v Luxembourgu? Bom uspela dobit službo in ostat?
Najlepša hvala že vnaprej pa lep dan usem! 
Takole, bom jaz pogledala, kot sem obljubila v sosednji rubriki.
Vajim odnos s partenrjem je bil dobro zastavljen. Tudi kot osebi se zelo dobro ujameta, ampak se je zdaj tista začetna energija malo ustavila. Manjka vama samo obnovitev komunikacije. Mogoče sta pozabila na stvari, ki vaju družijo. Prišla sta v obdobje, ko lahko odnos postane rutina in s tem tudi usahne zanimanje in strast do nasprotne strani. Obnovita odnos, prenovita ga. Ponovno počnita stvari, ki sta jih na začetku. Obudita spomine in lepe trenutke. Z malo truda imata še vedno lahko kvaliteten odnos.
Mamina bolezen te kar precej bremeni. Počutiš se oddvojeno od nje. Logično, saj te ni ob njej. V sebi misliš, da bi bilo trenutno bolje, da bi bila ob njej. Ti občutki ne bodo popustili, skrb je velika ... Njeno zdravstveno stanje se pa , glede na karte, že izboljšuje (5 diskov potem Smrt ... To bi lahko pomenilo konec težav ... Naprej pa Kočija in Sodba).
Za službo se boš morala kar potrudit. Ravno lahko ne bo, poleg tega se znajo pojavit tudi kakšne komplikacije, spletke ... Če boš spregledala priložnost, ki se zna ponudit v kratkem, se lahko hitro odvije. Sicer zna trajati. Odvisno od tebe, če boš ostala - koliko si pripravljena počakat.
Najbrž te trga ... Po eni strani si želiš ostat tu, po drugi strani dvom in še skrb za mater ...
Morala se boš odločit, kje bi bila bolj srečna in delovati na podlagi tega.