Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #450 on: March 20, 2013, 05:13:10 PM »

Torej, sporočim razplet ..... Bi pa samo vprašala katera karta predstavlja to zadovoljno žensko (mene)?

Hvalaaaa  :-*

Devetica novcev  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #451 on: March 20, 2013, 08:15:18 PM »
Ena business ideja se mi je utrnila danes ob branju jutranjega časopisa. Bi šlo to kle v Sloveniji?

Kot prvo se mi pokaže ena velika sprememba, pretres, torej naj bi ideja res pomenila nekaj čisto novega. Kralj novcev pomeni, da so možnosti dobrega zaslužka, vendar pod pogojem dobre organizacije, zanesljivih sodelavcev. Torej Kralj simbolizira trdnega, zanesljivega vodja. Izid je pa tako tako, Luna. Veš kako luna spreminja svoje mene. Posel bi lahko bil torej ugoden, ne bo pa tule kakšne stalnosti in se bo neprestano treba truditi, da se ga bo potiskalo navzgor (kot luna raste in pada).  :-*

Hvala draga. Res je nekaj totalno novega. SOdelavec bom samo jaz, mogoče še moža uprežem za kako reklamo, j epa to zaenkrat še bolj postranska zadeva in ne glavni biznis. V bistvu bo pri meni vedno več stvari v paci :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #452 on: March 21, 2013, 03:17:22 PM »
Jaz bi se pocrkljala.  ::)

1. kariera
2. lover
3. mož
4. zdravje

Če je preveč vprašanj, bom zadovoljna samo s kariero in loverjem.   :D

Najnajlepša hvala!  :-* :-* :-* :-*

Evo tebe  :D

1.   kariera
V karieri je videt trenutno prav stabilen položaj. Stabilnost, dobra organizacija, držiš vse niti v rokah. Hrepeniš po novi ustvarjalnosti, izzivih, nisi oseba, ki bi dolgo obstala na enem mestu. In te spremembe prihajajo v ospredje, vendar so v povojih, se spreminjajo in rastejo ter spet upadajo. Nove smernice čutiš globoko v sebi, enkrat navdušeno planejo navzven in te opogumljajo, nato pa se spet javlja dvom, občutek, da ne veš, kako bi to speljala in postaneš negotova. Si na pravi poti do uspešnosti, kaže se ti plodnost, obilje. Le en ČE je tukaj. Če ne boš odločna, če ne boš verjela vase, če ne boš pogumna, preveč kolebala med eno in drugo izbiro, se ne boš odkrito soočala z možnimi težavami, si boš zaprla pot.

2.  lover
V vajinem odnosu zate karte, da moraš bit zvesta sebi, iskati resnico, on pa še kar vztraja na obrambi svojega prostora. V pozoru je, da se postavlja zase in se trudi, da obdrži položaj, kjer je. Prav mešane karte, od občutkov pripadnosti in da sta tu »doma« , od trenutkov, ko se poraja nemir in zavedanje, da bi bilo treba naprej, do misli, da bi bilo treba vzeti »vajeti« v roko, do občutkov, da je situacija močnejša od nas, do sporov in merjenja moči do želj ter možnosti po »biti skupaj«.

3.   mož
Pri možu imaš občutek, da si se sprijaznila s tem, kako stvari stojijo, nekako občutek olajšanja, stabilizacije. In videt je, da se on trudi, da bi razumel položaj, želi si doseči nek cilj. O, a kaj dogaja? Ljubimca sta se pokazala  ;D. Ne vem, če se ne bo zveza začela obračati nazaj v skupno pot in novo razumevanje. Vajin odnos se v prihodnje, če bosta vanj vlagala voljo, delo in trud, utegne izboljšati, na stabilni, prizemljeni, novi osnovi. Če drugega ne, se bosta odločila, da so skupne materialne osnove najlažja pot do blagostanja, lažjega življenja.

4. zdravje
Vredu  :). Ne smeš pa zanemarjati svojih notranjih čustev, potreb. V prihodnje se kaže karta izbire, odločati se boš morala med poznanim, gotovim ali neznanim, tveganim. Po moje je to nekakšno opozorilo, da je za zdravje treba skrbeti tudi tako, da razčistimo situacijo in vemo, pri čem smo, ker psiha itak vpliva tudi na naše telo.

:-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #453 on: March 22, 2013, 07:22:10 PM »
Drage moje, predvsem Maja in Rena, da se javim z odlično novičko: moj dragi je dobil presneto dobro službo v Luxembourgu, vajine napovedi so ble (kako presenetljivo :)) spet pravilne. :) Eno vprašanje zame: našla sem mogočo prakso pri EIB; mi bo uspel prit not? :)

Lep vikend vsem!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #454 on: March 22, 2013, 07:33:15 PM »
Drage moje, predvsem Maja in Rena, da se javim z odlično novičko: moj dragi je dobil presneto dobro službo v Luxembourgu, vajine napovedi so ble (kako presenetljivo :)) spet pravilne. :) Eno vprašanje zame: našla sem mogočo prakso pri EIB; mi bo uspel prit not? :)

Lep vikend vsem!  :-*

Jeeeeeeee, Missy, tega sem pa zelo vesela  :D :laugh:. Super. Pa fajn potrditev za delo s kartami.  :-* Bom pogledala čimprej, sam da dobim "navdih"  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #455 on: March 22, 2013, 07:51:23 PM »
Jaz bi se pocrkljala.  ::)

1. kariera
2. lover
3. mož
4. zdravje

Če je preveč vprašanj, bom zadovoljna samo s kariero in loverjem.   :D

Najnajlepša hvala!  :-* :-* :-* :-*

Evo tebe  :D

1.   kariera
V karieri je videt trenutno prav stabilen položaj. Stabilnost, dobra organizacija, držiš vse niti v rokah. Hrepeniš po novi ustvarjalnosti, izzivih, nisi oseba, ki bi dolgo obstala na enem mestu. In te spremembe prihajajo v ospredje, vendar so v povojih, se spreminjajo in rastejo ter spet upadajo. Nove smernice čutiš globoko v sebi, enkrat navdušeno planejo navzven in te opogumljajo, nato pa se spet javlja dvom, občutek, da ne veš, kako bi to speljala in postaneš negotova. Si na pravi poti do uspešnosti, kaže se ti plodnost, obilje. Le en ČE je tukaj. Če ne boš odločna, če ne boš verjela vase, če ne boš pogumna, preveč kolebala med eno in drugo izbiro, se ne boš odkrito soočala z možnimi težavami, si boš zaprla pot.

2.  lover
V vajinem odnosu zate karte, da moraš bit zvesta sebi, iskati resnico, on pa še kar vztraja na obrambi svojega prostora. V pozoru je, da se postavlja zase in se trudi, da obdrži položaj, kjer je. Prav mešane karte, od občutkov pripadnosti in da sta tu »doma« , od trenutkov, ko se poraja nemir in zavedanje, da bi bilo treba naprej, do misli, da bi bilo treba vzeti »vajeti« v roko, do občutkov, da je situacija močnejša od nas, do sporov in merjenja moči do želj ter možnosti po »biti skupaj«.

3.   mož
Pri možu imaš občutek, da si se sprijaznila s tem, kako stvari stojijo, nekako občutek olajšanja, stabilizacije. In videt je, da se on trudi, da bi razumel položaj, želi si doseči nek cilj. O, a kaj dogaja? Ljubimca sta se pokazala  ;D. Ne vem, če se ne bo zveza začela obračati nazaj v skupno pot in novo razumevanje. Vajin odnos se v prihodnje, če bosta vanj vlagala voljo, delo in trud, utegne izboljšati, na stabilni, prizemljeni, novi osnovi. Če drugega ne, se bosta odločila, da so skupne materialne osnove najlažja pot do blagostanja, lažjega življenja.

4. zdravje
Vredu  :). Ne smeš pa zanemarjati svojih notranjih čustev, potreb. V prihodnje se kaže karta izbire, odločati se boš morala med poznanim, gotovim ali neznanim, tveganim. Po moje je to nekakšno opozorilo, da je za zdravje treba skrbeti tudi tako, da razčistimo situacijo in vemo, pri čem smo, ker psiha itak vpliva tudi na naše telo.

Sami zadetki, Rena!
Najlepša hvala, ti napišem malo več na privat... samo da bom sama. ;-)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #456 on: March 22, 2013, 07:57:27 PM »
Ti kar Pika...ko bo prava prilika  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #457 on: March 24, 2013, 06:42:26 PM »
Eno vprašanje zame: našla sem mogočo prakso pri EIB; mi bo uspel prit not? :)

Missy, izid kaže zelo dobro, lahko prideš noter. Čeprav se trenutno počutiš malo nemočna, strah te je, mi karte kažejo, da moraš zaupati v svoje sposobnosti.  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #458 on: March 24, 2013, 08:38:28 PM »
Jaz bi pa samo želela nekaj vprašati oz. me zanima ali se iz kart lahko razbere ali npr. neka določena oseba(Robert) kaj pomisli name?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #459 on: March 24, 2013, 09:01:33 PM »
Jaz bi pa samo želela nekaj vprašati oz. me zanima ali se iz kart lahko razbere ali npr. neka določena oseba(Robert) kaj pomisli name?

Pozdravljena. Odg.je ja, pomisli nate. Videti je, da trenutno ni najbolj zadovoljen s svojim življenjem, ozira se v življenje in se sprašuje, ali je tu še kaj drugega, boljšega, kar bi ga bolj izpolnilo. V povezavi s tabo pa čuti nekakšno krivdo, ne vem, kot da bi lahko naredil kaj drugače, boljše in se je raje umaknil. Nato sem karte povprašala še za kak nadaljni nasvet, dobila sem svečenika. Zato lahko rečem samo, da se je tu potrebno naslonit na lastno notranjost in intuicijo, na duhovne vrednote ali pa bo mogoče še kak odgovor v obliki kakšnega svetovalca, učitelja.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #460 on: March 24, 2013, 09:36:13 PM »
Jaz bi se tudi malo uštulila 8) Če bo katera pri volji...kak namig za potovanje drug teden :-* Hvalaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Opal

• Mojster
« Reply #461 on: March 24, 2013, 09:41:40 PM »

Pozdravljena. Odg.je ja, pomisli nate. Videti je, da trenutno ni najbolj zadovoljen s svojim življenjem, ozira se v življenje in se sprašuje, ali je tu še kaj drugega, boljšega, kar bi ga bolj izpolnilo. V povezavi s tabo pa čuti nekakšno krivdo, ne vem, kot da bi lahko naredil kaj drugače, boljše in se je raje umaknil. Nato sem karte povprašala še za kak nadaljni nasvet, dobila sem svečenika. Zato lahko rečem samo, da se je tu potrebno naslonit na lastno notranjost in intuicijo, na duhovne vrednote ali pa bo mogoče še kak odgovor v obliki kakšnega svetovalca, učitelja.

Vesela odgovora  :) Lepa hvala za vpogled  :-*

O tem glede povezave njega z menoj ... krivdo, da čuti ... no tukaj pa sicer me malo bega tole, ker bi mogoče bolj bil kaj jezen name oz. mi kaj zameril, ker sem pred časom nazaj odpovedala eno srečanje pa potem se jaz nisem več oglasila ... in tudi on se ne javlja kljub temu, da sva oba on line ... se sploh ne klikneva ... jaz kar čakam, da bo on ... v sebi sem začutila en strah, da nebom zmogla iti v korak z njem ... je oseba, ki ima precej, je na položaju z razliko od mene ... pač te razlike ... upam, da razumete ...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #462 on: March 25, 2013, 06:30:41 AM »
Opal, karta ki sem jo potegnila, lahko ima več pomenov, zato pa je bolje karte interpretirat, če dobiš povratno informacijo. Karta kaže tudi na nezadovoljstvo osebe, ki iz danega položaja ni dobila toliko ali tega, kar je želela. Tako da, nekaj je ostalo v zraku. Bom danes zvečer ali jutri še malo dodatno prečekirala, ampak po občutku bi rekla, da ga pa klikni in pozdravi.  :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #463 on: March 25, 2013, 09:37:23 AM »
...dve prošnji poslala v oddaljen kraj, se kaže kaj uspešnosti pri kateri ali je spet vnaprej oddano?

Ojla Tia, žal za ti dve službi ne vidim nič preveč pozitivnega. Zaprtost, težko boš prišla zraven pri prvi službi, pri drugi službi vidim pa slabe odnose, disharmonijo, konflikte ipd  :-X

Eno pošljem blizu mene v ponedeljek, ni v moji stroki ampak em zanima, bo tu kaj več sreče?
Hvala.

Glej, kako si oblikovala vprašanje: bo tu več.... Kot da bi s tem kar določila, da v prvih dveh službah ne bo kaj...poskusi pozitivno razmišljat... :D
Uf, tu so padle ven same pozitivne karte. Veselje, dosežek, umirjenost... Tako da, ja, verjemi :D :-*

dobila odgovore trikrat ne :( :( :(
« Last Edit: March 25, 2013, 02:57:22 PM by tia »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #464 on: March 25, 2013, 11:39:01 AM »
Eno vprašanje zame: našla sem mogočo prakso pri EIB; mi bo uspel prit not? :)

Missy, izid kaže zelo dobro, lahko prideš noter. Čeprav se trenutno počutiš malo nemočna, strah te je, mi karte kažejo, da moraš zaupati v svoje sposobnosti.  :-*

Kok lepo Rena, hvala ti za vpogled.  :-* In ja, od selitve naprej k da ne verjamem več vase, k da se počutm da ne morem parirat..no ja, javim k vem kej več, bomo pa delal na samozavesti.  :)