Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #480 on: March 28, 2013, 08:50:38 PM »

Torej, sporočim razplet ..... Bi pa samo vprašala katera karta predstavlja to zadovoljno žensko (mene)?

Hvalaaaa  :-*

Devetica novcev  :-*

Ali to, če gledamo iz časovnega obdobja, lahko pomeni čez 9 dni? Mogoče tednov?
V tej smeri sicer še nič dogajanja.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #481 on: March 29, 2013, 02:45:26 PM »
sem prebrala, hvala =) malo mi zgleda prazen ta forum, ali pa se mi samo zdi, so pa zanimive teme  ;D

Forum zagotovo ni prazen, včasih je malo bolj aktien, včasih malo manj, se pa zmeraj najde kaj zanimivega za prebrat (še posebaj, če dorma ne spremljaš še tao zelo dogo časa) in vedno lahko odpreš kakšno zanimivo debato. Pač ni čisto običajen form, je pa izredno dragocen ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #482 on: April 04, 2013, 01:33:08 PM »
Jaz, šiht, spet, itak...

Včeraj sem bila na enem razgovoru, sicer sem bila optimistična (ful), danes me pa živčki dajejo in nervozna sem kot pri norcih. Panična koklja, total.
Načeloma je bilo rečeno, da imam uvajalni dan naslednjo sredo in da se danes slišiva, da me pokliče in se zmeniva kako in kaj, pa klica še ni bilo.

Bo kaj iz tega joba. Če bo, bo to ok zame (finančna plat in delo samo)?

Thankjuverimeni :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #483 on: April 04, 2013, 01:44:13 PM »
Tejka,poklici jih sama.
Drzim pesti :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #484 on: April 04, 2013, 04:50:20 PM »
Jaz, šiht, spet, itak...

Včeraj sem bila na enem razgovoru, sicer sem bila optimistična (ful), danes me pa živčki dajejo in nervozna sem kot pri norcih. Panična koklja, total.
Načeloma je bilo rečeno, da imam uvajalni dan naslednjo sredo in da se danes slišiva, da me pokliče in se zmeniva kako in kaj, pa klica še ni bilo.

Hehe, ane, koliko občutkov ... Pa kar vidš že luč na koncu predora. Potem ne veš več ali bi raje vedel, da ti sporočijo ali ne ...  :laugh:
Evo, mene pri kartah, računalniku, času in volji, da pogledam malo v svoje tarotke.  ;)

Mogoče si pa do sedaj že izvedela?

Ja, tale služba bi ti vsekakor olajšala življenje. Veš, da se mora to stanje, ki sedaj vlada pri tebi, spremenit, ker si začela zategovat pas skoraj do skrajnosti. Z vsemi štirimi si se oklenila te službe, ki se ponuja - kar je razumljivo. Ko se pokaže izhod iz krize, kdo ne bi zagrabil? Tu gre prav za tiste primarne potrebe. Ko že sploh ne iščeš zaposlitve, ki te bo veselila - to je postranska zadeva - ampak v prvi vrsti delo, ki ti bo nudilo zaslužek za življenje. Saj denar ni vse, ampak je še kako pomemben. Kar poistovetim se s tvojo situacijo ...  :-X Razpleta žal ne vidim natančno, zato špekulirala ne bom. Reciva, da imaš dobre možnosti. Poklicali pa niso zaradi nekega premlevanja.
Se pa pri tebi v vseh polaganjih izpostavi ta želja po izboljšanju finančnega stanja. Občutja okrog tega se kot črna meglica ves čas podijo okrog tvoje glave. Razmisli malo o tem. Je zadušilo tvoj pravi jaz, ti je zameglilo um ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #485 on: April 04, 2013, 07:34:12 PM »
Ne da mi je zameglilo um, vendar je res kompletna štala in finančno takole ne bo šlo dalje.

Jaz, šiht, spet, itak...

Hehe, ane, koliko občutkov ... Pa kar vidš že luč na koncu predora. Potem ne veš več ali bi raje vedel, da ti sporočijo ali ne ...  :laugh:
Evo, mene pri kartah, računalniku, času in volji, da pogledam malo v svoje tarotke.  ;)

Mogoče si pa do sedaj že izvedela?

Ne še, žal. Bom jutri poklicala, če ne bo ona mene.

Ja, tale služba bi ti vsekakor olajšala življenje. Veš, da se mora to stanje, ki sedaj vlada pri tebi, spremenit, ker si začela zategovat pas skoraj do skrajnosti. Z vsemi štirimi si se oklenila te službe, ki se ponuja - kar je razumljivo. Ko se pokaže izhod iz krize, kdo ne bi zagrabil? Tu gre prav za tiste primarne potrebe. Ko že sploh ne iščeš zaposlitve, ki te bo veselila - to je postranska zadeva - ampak v prvi vrsti delo, ki ti bo nudilo zaslužek za življenje. Saj denar ni vse, ampak je še kako pomemben. Kar poistovetim se s tvojo situacijo ...  :-X Razpleta žal ne vidim natančno, zato špekulirala ne bom. Reciva, da imaš dobre možnosti. Poklicali pa niso zaradi nekega premlevanja.
Res sem po vseh poslanih prošnjah tole zagledala kot neko luč na koncu tunela. Je pa itak tako, da že 2 leti delam stvari, ki me veselijo še manj kot bi me tole, čisto in samo za golo preživetje (kaj več kot za to pa tako ali tako ni).

Se pa pri tebi v vseh polaganjih izpostavi ta želja po izboljšanju finančnega stanja. Občutja okrog tega se kot črna meglica ves čas podijo okrog tvoje glave. Razmisli malo o tem. Je zadušilo tvoj pravi jaz, ti je zameglilo um ...
Morda je res zadušilo moj pravi jaz in mi um preokupiralo, vendar ko je človek na temu, da prešteva cente in študira s čim nahranit otroka, da bo šlo čez mesec (pa večkrat ne gre in si je treba sposojat) :-X
Životarjenje bi rada zamenjala za življenje. To je pa to  ;) :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #486 on: April 04, 2013, 07:36:20 PM »
Zelo podobno moji situaciji. Ampak, mater, da vse mine. Jaz imam še malo ...  :blank:
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #487 on: April 04, 2013, 07:39:19 PM »
Upam da res, pri meni se že lep čas vleče  :-X Hvala ti za vpogled  :-* :-* :-*, sporočim kaj bo iz tega.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #488 on: April 06, 2013, 11:14:31 PM »
pozdravljene!

Maja, bi mi lahko pogledala v karte? v preteklosti si mi vedno dala dobre in točne nasvete. pred kratkim sem se zapletla v odnos s zapletenim moškim. najprej je dobro vplival name, potem pa sem na trenutke dobila vtis, da me sploh ne spoštuje. zanima me, kaj sploh čuti do mene (kako me vidi) in kako se bo ta odnos nadaljeval. ne vem, če je dobra ideja, da bi prva stopila z njim v stik.

hvala za pomoč in lep (po možnosti sončen) dan želim vsem  8)

« Last Edit: April 06, 2013, 11:25:22 PM by santa »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #489 on: April 07, 2013, 12:20:38 AM »
pozdravljene!

Maja, bi mi lahko pogledala v karte? v preteklosti si mi vedno dala dobre in točne nasvete. pred kratkim sem se zapletla v odnos s zapletenim moškim. najprej je dobro vplival name, potem pa sem na trenutke dobila vtis, da me sploh ne spoštuje. zanima me, kaj sploh čuti do mene (kako me vidi) in kako se bo ta odnos nadaljeval. ne vem, če je dobra ideja, da bi prva stopila z njim v stik.

Draga Santa

sicer nisem izzvana, vendar ob tej pozni uri ne morem mimo tvoje situacije: najprej si zapisala, da si se zapletla, sprašuješ pa, če bi bila dobra ideja, da bi stopila prva z njim v stik. Tukaj nekaj ne štima? Sicer bodo povedale strokovnjakinje, jaz sem tole zapisala kot "gospa" z življenjskimi izkušnjami.

lepo bodi, lp
« Last Edit: April 07, 2013, 12:22:28 AM by cvetka »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #490 on: April 08, 2013, 11:19:01 AM »
pozdravljene!

Da vidimo.  ;)
Obenem pa upoštevaj tudi Cvetkin nasvet ...

Ja, ta odnos se je začel v zelo pozitivnem vzdušju. Na pogled je veliko obetal, bila si sproščena, počutila si se dobro, ampak kmalu se je pa to prenehalo kot bi odrezal. Zdaj si želiš naprej. Ne veš pa kako in kam. Ne bi bila rada več sama, želiš si nekega razmerja ... Trenutno deluj kot avtonomna oseba, ne kot odvisna od kogarkoli. Marsikaj tu ni znano, je skrito očem in se dogaja v ozadju.
Kaj bi rad ta čovek od tebe, kam bi te postavil v svojem življenju. Tip se zelo dobro znajde. Zna "štrikat", manipulirat (pa ne samo v slabem pomenu besede - hočem povedati, da zna ravnat). Je zelo karizmatična oseba, ima karakter, privlačnost, karizmo. Meni se kaže, da se zna vedno znova pojavljati in oddaljevati. Kot mu trenutno "zapaše". Ko se pojavi, se pojavi vedno v celi svoji pojavi.  ;D (Všeč mi je stavek.  :D) Najbrž si želiš stalne prisotnosti, konstantne intenzivnosti ... To pa tu manjka.
Vodilo zate: Ni se ti treba trudit in na pol preklat za tisto malo pozornosti, ljubezni. Nisi odvisna od (ne)milosti katerekoli druge osebe. Se ti zdi, da oseba daje dobolj, se trudi dovolj? Mogoče ti je do tega  moškega, ampak ali ti je do takega načina, odnosa, stila življenja? Ali si želiš drugačnega stila življenja - takega, kot ti je pisan na kožo in te zadovolji - ampak pod pogojem, da dobiš to v odnosu z nekim drugim človekom? To samo v razmislek - ne namigujem čisto na nič - ker odgovore poznaš ti sama.
9ZK 656

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #491 on: April 08, 2013, 03:14:13 PM »
pozdravljene!

Da vidimo.  ;)
Obenem pa upoštevaj tudi Cvetkin nasvet ...

Ja, ta odnos se je začel v zelo pozitivnem vzdušju. Na pogled je veliko obetal, bila si sproščena, počutila si se dobro, ampak kmalu se je pa to prenehalo kot bi odrezal. Zdaj si želiš naprej. Ne veš pa kako in kam. Ne bi bila rada več sama, želiš si nekega razmerja ... Trenutno deluj kot avtonomna oseba, ne kot odvisna od kogarkoli. Marsikaj tu ni znano, je skrito očem in se dogaja v ozadju.
Kaj bi rad ta čovek od tebe, kam bi te postavil v svojem življenju. Tip se zelo dobro znajde. Zna "štrikat", manipulirat (pa ne samo v slabem pomenu besede - hočem povedati, da zna ravnat). Je zelo karizmatična oseba, ima karakter, privlačnost, karizmo. Meni se kaže, da se zna vedno znova pojavljati in oddaljevati. Kot mu trenutno "zapaše". Ko se pojavi, se pojavi vedno v celi svoji pojavi.  ;D (Všeč mi je stavek.  :D) Najbrž si želiš stalne prisotnosti, konstantne intenzivnosti ... To pa tu manjka.
Vodilo zate: Ni se ti treba trudit in na pol preklat za tisto malo pozornosti, ljubezni. Nisi odvisna od (ne)milosti katerekoli druge osebe. Se ti zdi, da oseba daje dobolj, se trudi dovolj? Mogoče ti je do tega  moškega, ampak ali ti je do takega načina, odnosa, stila življenja? Ali si želiš drugačnega stila življenja - takega, kot ti je pisan na kožo in te zadovolji - ampak pod pogojem, da dobiš to v odnosu z nekim drugim človekom? To samo v razmislek - ne namigujem čisto na nič - ker odgovore poznaš ti sama.

najlepša hvala za odgovor, Maja. in tudi hvala Cvetki za dobronamerni nasvet. verjamem, da je moje vprašanje delovalo kontradiktorno in nesmiselno, sem pa vseeno prosila za vpogled, ker situacija ni tako črno-bela, kot deluje na prvi pogled. kakor si tudi napisala, Maja, sem se na začetku imela super, česa takega še nisem doživela in name je izredno dobro vplival, pomagal mi je tudi, da sem neke stvari dojela in zrasla kot oseba, tako da nisem hotela zadev odpisati na prvo žogo. nekako mi je bilo ves čas jasno, da zadeva ne funkcionira več in ne pelje nikamor, ampak me je "matralo", kaj se skriva v ozadju njegovega nenavadnega obnašanja (da dobim vsaj nekakšen zaključek in odgovor). si ga pa do črke natančno opisala prav takšnega, kot je  ::) in tudi njegovo obnašanje. vsa čast  ;D popolnoma prav imaš glede take zveze, ki te ne izpolnjuje.

moram pa reči, da se mi je pred kratkim uspelo čustveno "odcepiti" od njega, zato že nekaj časa živim sama zase in delam na sebi, od takrat se počutim veliko bolje in tudi vse se mi je začelo odpirati. ampak zanima me samo, ali je ves ta najin odnos temeljil na blefu ali je dejansko kaj tudi čutil do mene in me cenil. ker po vseh kontradiktornih dogodkih in obnašanjih ne vem več, kaj je res. mi je pa to pomembno vedeti, da bi "zaključila" zadevo oz. da vem, kako se obnašati, če bova še imela kaj stika (ne na mojo pobudo).

hvala za vso pomoč in nasvete. lep dan želim  :)
« Last Edit: April 08, 2013, 03:23:30 PM by santa »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #492 on: April 08, 2013, 03:44:20 PM »
Ja, nisi se mi zdela tako zelo ujeta ob vpogledu. Ne tako zelo, da bi te srce in razum trgala na dvoje, nisi pa še popolnoma zaprla tega poglavja.

Glede tega, kar sprašuješ - če je bil iskren ali je igral ... Ni igral. Kadar je bil s tabo, je bil s tabo. Ampak žal šteje tudi vmesni čas, ko ga ni bilo. Verjamem, da si vsak želi odnosa, v katerem bo vedel, da je partner, če ne že fizično, tudi z mislimi in čustvi zraven. On je prihajal in odhajal. Osrečil te je, odšel in te spet prizadel. Malo mi deluje, kot da nima obstanka - da kjer je, je nemiren; ko gre drugam, je pa spet nemiren.
Na splošno te pa vidim v prihodnosti srečno, zadovoljno, samozavestno. Vedela boš, za kaj se trudiš, imela boš vso moč v svojih rokah. Tudi tole boš prebrodila do konca.
Srečno in oglasi se še kaj.
9ZK 656

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #493 on: April 08, 2013, 05:40:33 PM »
Ja, nisi se mi zdela tako zelo ujeta ob vpogledu. Ne tako zelo, da bi te srce in razum trgala na dvoje, nisi pa še popolnoma zaprla tega poglavja.

Glede tega, kar sprašuješ - če je bil iskren ali je igral ... Ni igral. Kadar je bil s tabo, je bil s tabo. Ampak žal šteje tudi vmesni čas, ko ga ni bilo. Verjamem, da si vsak želi odnosa, v katerem bo vedel, da je partner, če ne že fizično, tudi z mislimi in čustvi zraven. On je prihajal in odhajal. Osrečil te je, odšel in te spet prizadel. Malo mi deluje, kot da nima obstanka - da kjer je, je nemiren; ko gre drugam, je pa spet nemiren.
Na splošno te pa vidim v prihodnosti srečno, zadovoljno, samozavestno. Vedela boš, za kaj se trudiš, imela boš vso moč v svojih rokah. Tudi tole boš prebrodila do konca.
Srečno in oglasi se še kaj.

Hvala za vzpodbudne besede  :)  :)

Offline Opal

• Mojster
« Reply #494 on: April 10, 2013, 12:36:46 PM »
Ojla  :)

Kaj me kaj čaka v kratkem na področju:

1. dolgoletnega partnerstva
2. osebnih financ
3. zdravja