Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #495 on: April 11, 2013, 10:33:48 AM »
Živjo.
Sem tik pred "podvigom", veliko življenjsko spremembo. In to z zadnjimi atomi energije.  ???
Prosim za vpogled. Hvala!  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #496 on: April 15, 2013, 10:20:04 PM »
Poročam... Dobila sem poskusno za 2 tedna na tem dotičnem jobu. Vendar je caka... Gre za prodajo in plačilo je po %. Za zdaj mi ne gre prav dobro. V skoraj enem tednu mi je uspelo zaslužit ubogih 15€. Odpovedi na starem jobu nisem dala, sem se dogovorila, da hodim ko končam. Ne vem ali naj vztrajam (nekako upam, da se mi bo "odprlo") ali naj energijo porabim za kaj drugega  :-\
Pošiljam prošnje dalje, itak skoraj nič pametnega...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #497 on: April 16, 2013, 10:03:28 PM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled glede sužbe. Sem dobila eno mesto, ki se mi zdi čisto fajn, ampak sem popolnoma brez izkušenj s tega področja, sicer se vsega priučiš sproti, ampak me vseeno malce srbi. Odnosi se mi zdijo fan, edino šefica je laho pasja, kolikor so mi povedali. Zdaj pa me zanima, se bom našla v tem, mi bo steklo in bomo na obeh straneh zadovolljni (jaz in delodajalec)?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #498 on: April 17, 2013, 07:49:39 AM »
Dobila še eno vabilo na razgovor. Studio Moderna.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #499 on: April 17, 2013, 01:07:58 PM »

Mi bo uspela vključitev javna dela na šoli, kjer sem  že delala pripravništvo pred leti?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #500 on: April 17, 2013, 10:06:50 PM »
Ojla  :)
Kaj me kaj čaka v kratkem na področju:

1. dolgoletnega partnerstva
2. osebnih financ
3. zdravja

Partnerstvo: zate karta dobrega počutja, dobrega zdravja, celo paž čaš je padel ven sam od sebe, pomeni pa plodnost. Zdaj, na katerem področju, pa boš že sama vedela. Kaže se, da si v dobri energiji, da se dobro počutiš v svoji koži. Partner je preudaren, previden, prizemljen, mogoče pa naveličan vsakdanje rutine in bi rad zamenjal službo, počel kaj novega. Mislim, da si želita spremembe na področju osebnostne rasti, se nasloniti na notranjo intuicijo, da bi lahko našla smisel in namen vajinega življenja, vajine zveze. Neka sprememba, nenadna ali pa po tihem sluteča je pred vama, ko bosta morala življenje osvetliti še z druge perspektive.  Obeta se neko obdobje žalosti, tesnobe, sprva se ne bosta želela soočiti s situacijo. Nek strah. Ne bo predolgo trajalo, ene par mesecev največ, potem bosta vzela stvari v svoje roke, obvladala življenjsko situacijo. Izbira bo pred vama, več možnosti, med katerimi se bosta lahko odločala, kakorkoli, odločila se bosta za to, kar bo najboljše za vaju.

Finance: v bližnji prihodnosti se kaže nekaj težav, kot da mogoče česa ne bosta dobila plačano, nekdo vama bo skušal nagajati, ali pa vama ne bo izročil, kar vama pripada. Pa se bo uredilo, izid je karta ravnotežja, dobrega počutja v zvezi s tem.

Zdravje: zanimivo, ker se je v odnosih zate pokazala karta, ki pomeni energijo, dobro počutje. Pa recimo, da se je to nanašalo na tvoje počutje v tem odnosu ali pa morda, če pogrešaš, da bi se ponovno tako počutila. Kar se tiče zdravja, je za sedanjost karta Cesar. Ta pomeni avtoriteto, varnost v okviru znanih pravil. Če to poveževa z zdravjem, bi lahko to pomenilo, da morda pogrešaš občutek varnosti. Ali da ti manjka opora, stabilnost, meje, da veš, do kod seže manevrski prostor in od kje dalje se preneha. V bližnji prihodnosti nekaj manjših težav, ne preveč vztrajat v določenih pozicijah, stališčih, ki čustveno prizadevajo. Izid pa je pozitiven, vse bo vredu.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #501 on: April 17, 2013, 10:20:07 PM »
Živjo.
Sem tik pred "podvigom", veliko življenjsko spremembo. In to z zadnjimi atomi energije.  ???
Prosim za vpogled. Hvala!  :-*

Hja draga, preden boš zmagovalno zajahala konja, bo še vse sorte. Za začetek obdobje puščavnika, ko se boš malce osamila, premlevala, razmišljala, delala zaključke. Z lučko, ki jo puščavnik drži v roki, boš skušala osvetliti svojo preteklo pot in narediti sklepe. Vmes bo obdobje, ko te bo strah prepustiti se novi izbiri (narobe obrnjena sedmica čaš). Mogoče boš kolebala, če se prepustiš novi odločitvi, mogoče boš padla v apatijo, pa te ne bo več nič zanimalo, se ti bo zdelo vse brezveze... Razpoloženje se ti bo še kar nekaj časa spreminjalo (Luna), tako kot se spreminja pogled na luno. V bistvu je Luna ves čas Luna, le vidimo jo različno. Kapiš? Delo na tvoji intuitivnih zaznavah, notranjih občutkih, pot v prihodnost, ki se vije na karti v spremstvu rasti in upadanja čustev... Vedi: vse bo tako kot mora bit...ti pa se ne upaš in ne upaš zanesti nase (zadnji stavek je pa brez kart. ;) )

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #502 on: April 17, 2013, 10:30:37 PM »
Tejka, fajn, da poročaš. Kar vztrajaj še malo pri prodaji, saj ti ob strani stoji Kralj palic, ki pomeni ali da imaš ob sebi podporo starejše, zanesljive osebe ali pa, da se utegne tu pokazati ustvarjalnost, prave ideje, predanost poklicu. V prejšnji službi pa je s tabo Kralj mečev, meči pa usmerjajo v razumski pristop, zaščito osebnih interesov, manj čustvenosti in več vztrajanja pri dejstvih. Studio Moderna bo pa v tebi obudil neke spomine, mogoče boš srečala koga iz preteklosti. Na zdaj pa vedi, kakšno povezavo ima to z vprašanjem službe :). Saj bo, slej ko prej se vedno najde rešitev  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #503 on: April 17, 2013, 10:39:10 PM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled glede sužbe. Sem dobila eno mesto, ki se mi zdi čisto fajn, ampak sem popolnoma brez izkušenj s tega področja, sicer se vsega priučiš sproti, ampak me vseeno malce srbi. Odnosi se mi zdijo fan, edino šefica je laho pasja, kolikor so mi povedali. Zdaj pa me zanima, se bom našla v tem, mi bo steklo in bomo na obeh straneh zadovolljni (jaz in delodajalec)?

Delo ti bo fajn steklo, ne skrbi. Šefica je pač takšna unikatna oseba, ima veliko znanja, a ga ne prav rada deli. Je motivirana, močna oseba, mislim, da se lahko ujameta, če bo videla, da tudi tebe delo zanima, da želiš osvojiti znanje, potrebno za to delo. Če boste pa oboji zadovoljni? Saj veš, kakšni so odnosi v službah. Enkrat boljši drugič slabši, malo je odvisno od vremena, malo od razpoloženj, tako da vas bo nosilo malo sem malo tja  ;) Fajn zrihtaj  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #504 on: April 17, 2013, 10:45:12 PM »

Mi bo uspela vključitev javna dela na šoli, kjer sem  že delala pripravništvo pred leti?

Pozdravljena Tia. Upam, da so karte pokazale napačen odgovor, ker je odgovor: ne. So pa včasih malo muhaste te moje karte in jih kaj zmoti, tako da.. živi bili pa videli. Lp.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #505 on: April 18, 2013, 12:32:05 AM »

Delo ti bo fajn steklo, ne skrbi. Šefica je pač takšna unikatna oseba, ima veliko znanja, a ga ne prav rada deli. Je motivirana, močna oseba, mislim, da se lahko ujameta, če bo videla, da tudi tebe delo zanima, da želiš osvojiti znanje, potrebno za to delo. Če boste pa oboji zadovoljni? Saj veš, kakšni so odnosi v službah. Enkrat boljši drugič slabši, malo je odvisno od vremena, malo od razpoloženj, tako da vas bo nosilo malo sem malo tja  ;) Fajn zrihtaj  :D

Super, najlepša hvala Rena!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #506 on: April 18, 2013, 05:36:03 AM »

Pozdravljena Tia. Upam, da so karte pokazale napačen odgovor, ker je odgovor: ne. So pa včasih malo muhaste te moje karte in jih kaj zmoti, tako da.. živi bili pa videli. Lp.

Tia
tudi moj prvi "preblisk" je bil ne, mogoče se pa pokaže še kaj boljšega zate, objem in pazi nase, bodi vesela in bo vse v redu  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #507 on: April 18, 2013, 08:03:01 AM »
eh, verjetno me kje čaka "prava" sluzba :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #508 on: April 18, 2013, 08:36:01 AM »
Tejka, fajn, da poročaš. Kar vztrajaj še malo pri prodaji, saj ti ob strani stoji Kralj palic, ki pomeni ali da imaš ob sebi podporo starejše, zanesljive osebe ali pa, da se utegne tu pokazati ustvarjalnost, prave ideje, predanost poklicu. V prejšnji službi pa je s tabo Kralj mečev, meči pa usmerjajo v razumski pristop, zaščito osebnih interesov, manj čustvenosti in več vztrajanja pri dejstvih. Studio Moderna bo pa v tebi obudil neke spomine, mogoče boš srečala koga iz preteklosti. Na zdaj pa vedi, kakšno povezavo ima to z vprašanjem službe :). Saj bo, slej ko prej se vedno najde rešitev  :-*
Tale prodaja ne vem no ... :/ Tako sem utrujena, da zvečer samo še dol padem za nič denarja. Če bi bil vsaj nek minimum plačan fiksno, tako pa je dejansko veliko truda in energije zastonj.
Lahko vztrajam, vendar prav dolgo ne bom izgubljala časa. Res pa je, da mi delo ustreza. Imam le  :Lu v 3. in mi je telefon domač :) Samo če ni nekih rezultatov...

Studio Moderna je razgovor jutri, bomo videli kaj in kako. Tudi tukaj gre dejansko za telefonsko prodajo. Razen časa se mi zdi, da nimam česa izgubit. Poročam jutri kaj bo  ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #509 on: April 18, 2013, 09:32:47 AM »
eh, verjetno me kje čaka "prava" sluzba :)

Pravih služb je dovolj, le nepravi ljudje jih zasedajo.  :laugh:
9ZK 656