Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 111008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #555 on: May 11, 2013, 08:45:09 PM »
Najboljši način je občutek.

Vitezi predstavljajo močno, ampak tudi nebrzdano energijo. Asi so pa priložnosti, ki udarijo, kot si rekla, kot strela z jasnega. Meči govorijo o čustvih.

Vitez mečev bi bila bolj opozorilna karta.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #556 on: May 11, 2013, 08:46:34 PM »
A niso meči mental?
Čaše so čustva... ?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #557 on: May 11, 2013, 08:53:27 PM »
Oops, imaš prav. My mistake.  :embarrassed:
Sploh nisem razmišljala.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #558 on: May 11, 2013, 09:55:16 PM »
Prosim za vpogled, ko bo čas in volja :) Se bo ena zadeva, ki jo imam v mislih še razvijala ali je to to?

Aja Rena, hotela sem samo sporočiti glede zadnjega vpogleda. S službo je točno tako kot si rekla! To, da me zanima in da sprašujem in se želim učiti, je šefici in drugim "tapomebnim" izjemno všeč in so zato tudi odnosi res prijetni in je fer igra iz obeh smeri. Tako da še 1x hvala :-*

Draga Luna, me veseli, da so karte pokazale, da ne smemo vedno verjeti govoricam, ampak si, če ne nosimo s sabo predsodkov, lahko ustvarimo in posledično tudi realiziramo pozitivno sliko.

Omenjena zadeva se pa žal ne bo preveč dobro razvijala, kaže, da bo šla nekaj časa celo slabše. Manj harmonije, manj zaupanja, celo ljubosumje, neskladja.

Pred kratkim sem bila na izobraževanju in tam smo se pogovarjali, ali nam konflikti lahko prinesejo kaj dobrega?  :o Ampak ja, če jih znamo reševati, so prilika za spremembo, napredek, osebno rast. Tega sem se spomnila, ker je karta trenutne situacije: posvet s tretjo osebo. V konfliktih so večkrat zelo dobrodošle nevtralne tretje osebe, ki nam dajo nasvet ali celo vodijo pogovor dveh čustveno vpletenih. V tej situaciji se torej ne pomišljaj prositi koga za oseben ali pa strokoven nasvet. Izid pa bo dober, vse se bo uredilo. Paž novcev pomeni nove začetke, bodisi bo tu pomembna mlajša oseba, bodisi bo zaradi tega neka nova situacija. Zadeva se bo uredila na stvarnih, realnih, trdnih, zanesljivih izhodiščih, lahko pomeni celo novo možnost zaslužka ali pa drugačen način delovanja oz. nekega dela življenj. udejstvovanja.  :-*

Zelo lepo hvala Rena! Mi veliko pomeni tvoj odgovor, saj mi ponuja veliko možnosti za razmišljanje in hkrati omogoča, da na stvar pogledam z druge perspektive. Z Majo sta res zlati! Poročam o izzidu :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #559 on: May 12, 2013, 06:54:37 AM »
Mi lahko ena prosim pogleda kako kaže možu iskanje nove službe, kdaj lahko pričakujemo novo? Ter ali je kaj možnosti za en posel o katerem se meni? Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #560 on: May 12, 2013, 10:35:29 AM »
Mi lahko ena prosim pogleda kako kaže možu iskanje nove službe, kdaj lahko pričakujemo novo? Ter ali je kaj možnosti za en posel o katerem se meni? Hvala  :-*

Tukaj se najprej res pokaže konec. Dokler vse to ne bo mimo, se ne bo dogajalo nič. Vidim, da ga je zelo potrlo. Obrnjen je v preteklost in samo to trenutno polni njegov misli - kaj je bilo, da je imel službo pa jo je izgubil, da je konec ... Ne more se še obrniti in naravnati naprej, da bi se zavedal, da bo tudi stanje brezposelnosti minilo in da vse le ni tako črno, kot se mu zdi zdaj. Naj vzame ta čas takšen, kot je. Res je brez službe in težko je živeti tako, ker ne veš, koliko časa o še tako in kdaj ti bo začelo primankovati denarja ... Poleg tega je kar močan udarec za samozavest. Vseeno naj se potrudi in kljub vsemu ta čas izkoristi zase in kar se da s pozitivno naravnanostjo. Ker trenutno je sam sebi največji sovražnik.
Hm, novice o kakšnem novem poslu se lahko pojavijo kmalu. Za zlomom se takoj začne dogajat. Dogovarjanja z nekimi ljudmi, veliko komunikacije ... Tudi če ne bo takoj rezultatov, naj se kar vrže v vsako priložnost in se trudi. Mu bo koristilo tudi na psihičnem nivoju.
Za posel, za katerega sprašuješ, so možnosti. Mogoče se vanj sploh ne bi podal, če bi še ostal na delovnem mestu, s katerega so ga odslovili. Zmernost, Moč in 9 čaš za nadaljevanje tega posla.  ;)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #561 on: May 12, 2013, 10:43:34 AM »

Tukaj se najprej res pokaže konec. Dokler vse to ne bo mimo, se ne bo dogajalo nič. Vidim, da ga je zelo potrlo. Obrnjen je v preteklost in samo to trenutno polni njegov misli - kaj je bilo, da je imel službo pa jo je izgubil, da je konec ... Ne more se še obrniti in naravnati naprej, da bi se zavedal, da bo tudi stanje brezposelnosti minilo in da vse le ni tako črno, kot se mu zdi zdaj. Naj vzame ta čas takšen, kot je. Res je brez službe in težko je živeti tako, ker ne veš, koliko časa o še tako in kdaj ti bo začelo primankovati denarja ... Poleg tega je kar močan udarec za samozavest. Vseeno naj se potrudi in kljub vsemu ta čas izkoristi zase in kar se da s pozitivno naravnanostjo. Ker trenutno je sam sebi največji sovražnik.
Hm, novice o kakšnem novem poslu se lahko pojavijo kmalu. Za zlomom se takoj začne dogajat. Dogovarjanja z nekimi ljudmi, veliko komunikacije ... Tudi če ne bo takoj rezultatov, naj se kar vrže v vsako priložnost in se trudi. Mu bo koristilo tudi na psihičnem nivoju.
Za posel, za katerega sprašuješ, so možnosti. Mogoče se vanj sploh ne bi podal, če bi še ostal na delovnem mestu, s katerega so ga odslovili. Zmernost, Moč in 9 čaš za nadaljevanje tega posla.  ;)

Hvala Maja. Sam načeloma pravi, da je po svoje kar vesel, da je tukaj konec, ker se je nabralo preveč enih stvari. No to, da v ta posel ne bi šel, če bi tukaj ostal je 100%. Ker tukaj ima zdaj možnost da prevzame del firme od enega ki gre v penzijo, delal bo pa podobno kar dela sedaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #562 on: May 12, 2013, 10:54:29 AM »
Posted by: Jane
« on: Today at 10:43:34 AM »

;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #563 on: May 12, 2013, 11:07:11 AM »
Jane, držim pesti, da mož čimprej dobi delo!

Ko smo ravno pri poslovnih vpogledih.
Nekaj "zapletov" z bivšo sodelavko. Jutri se na moj predlog dobiva na kavi, ker neke klobase prihajajo na plano.
Se bo uredilo, tako da bomo vsi celi in zadovoljni (če je to sploh mogoče)?
Delam, kot mislim, da je fer in prav. Presenečena sem pa nad njenim užajenim obnašanjem.
Prosim za vpogled, nasvet, podporo, whatever.
Mogoče samo pretiravam v svoji glavi?
Hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #564 on: May 12, 2013, 12:09:41 PM »

Nekaj "zapletov" z bivšo sodelavko. Jutri se na moj predlog dobiva na kavi, ker neke klobase prihajajo na plano.
Delam, kot mislim, da je fer in prav. Presenečena sem pa nad njenim užajenim obnašanjem.
Hvala!

Lahko se bosta dogovorili, ampak bo delovala precej užaljeno. Igrala bo vlogo žrtve in mogoče sploh ne bo hotela sprejet kakšne tvoje ponudbe oz. predloga za razrešitev, četudi ne bo slab. Tvoj način je dober, pravilen in pošten. Razmislila si, se odločila in za tem stoj, ne glede na dolžino njenega nosu, ki jo lahko zategne v neskončnost.  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #565 on: May 12, 2013, 03:04:57 PM »

Hvala!

Lahko se bosta dogovorili, ampak bo delovala precej užaljeno. Igrala bo vlogo žrtve in mogoče sploh ne bo hotela sprejet kakšne tvoje ponudbe oz. predloga za razrešitev, četudi ne bo slab. Tvoj način je dober, pravilen in pošten. Razmislila si, se odločila in za tem stoj, ne glede na dolžino njenega nosu, ki jo lahko zategne v neskončnost.  :laugh:

Najlepša hvala, Maja!
Ja, njen problem, se zavedam tega. Ne bi se smela s tem obremenjevat.
Slabo sem jo ocenila, ko sem šla z njo v španovijo. Ne počutim se dobro v taki situaciji, želela bi umirit vode in zglihat tudi najin odnos, v končni fazi sva kolegici in se bova hočeš nočeš stalno srečevali tako ali drugače. Samo zdaj imam pa občutek, da je pot do tja še precej dolga.
Pa sem že mislila, da smo spucali zadevo.  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #566 on: May 12, 2013, 05:01:53 PM »
Točno tako se mi je nakazalo - da sta sicer bili v redu kolegici, ampak je biznis posegel vmes. Zdaj moraš naredit tako, kot si se odločila, če bo pa potem vajino prijateljstvo močnejše od poslovnih odločitev, bo pa čas pokazal. Če bo zamerila, veš, da že ni bilo toliko vredno ...  :-X
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #567 on: May 13, 2013, 09:06:37 AM »
Točno tako se mi je nakazalo - da sta sicer bili v redu kolegici, ampak je biznis posegel vmes. Zdaj moraš naredit tako, kot si se odločila, če bo pa potem vajino prijateljstvo močnejše od poslovnih odločitev, bo pa čas pokazal. Če bo zamerila, veš, da že ni bilo toliko vredno ...  :-X

Prestavila sestanek na jutri.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #568 on: May 13, 2013, 10:15:08 AM »

Pa jutri. Ušlo ne bo nič.  ;D
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #569 on: May 13, 2013, 10:23:37 AM »

Pa jutri. Ušlo ne bo nič.  ;D

:laugh: Itak da ne.
Prišparala bom bencin, ker se mi ne bo treba 2x v Lj vozit.  :D