Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #585 on: May 22, 2013, 12:35:24 PM »
Vem, kako je, ko ni več vznemirjenja in zanosa  ;). Ampak, če bi bil samo to razlog, potem bi se nam to slej ko prej zgodilo pri vsakem partnerju   :D. Sem kar malo spregledala vprašanja, ko so slikice kart dneva vmes. Zdaj šele vidim še Tejkino vprašanje...bom poskusila odgovorit čimprej.

Maja, mogoče pa bi dala svojo rubriko: Tarot karta za današnji dan.

Ja res je... No ja, čas bo pokazal svoje :D

Tole s temo za dnevno tarot karto se mi zdi pa super predlog :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #586 on: May 22, 2013, 04:58:55 PM »
Mah ... To bo potem stalo kot rubrika z angelskimi kartami. Potem bi mogla vsak dan obiskovat forum, kar mi pa žal ne znese oz. čas raje porabim za kaj drugega.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #587 on: May 22, 2013, 05:43:14 PM »
Eno samo vprašanjce...

Bo ideja in delo na njej obrodila sadove ali je tole samo meni v zabavo?

Ojej  ::) Vidim, da ti ideja zelo leži, da je to nekaj, kar te res izpolnjuje. Na vprašanje, če ti je tole v zabavo, tudi pozitivna karta. V smislu, če bo obrodila sadove, pa vidim bolj revščino  ???

Eh ja... Kaj čem rečt, pač bo za zabavo. Škoda, sem upala, da bi mi nekoč uspelo dejansko kaj zaslužiti z nečem kar mi je v veselje...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #588 on: May 22, 2013, 10:02:59 PM »
Eh Tejka, sej ni kar za vrečt puške v koruzo. Mogoče karte kažejo trenutni položaj in se bo v prihodnje začelo drugače kazat.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #589 on: May 23, 2013, 08:18:26 AM »
Hehe, puška ostaja, koruza lahko počaka ;)

Bi te pa prosila, če lahko pogledaš ali me kje v kratkem čaka kakšna nova služba, ali pa če morda lahko s svojimi "ustvarjalnimi odklopi" kaj zaslužim. Trenutno me finance kar dobro dajejo... :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #590 on: May 23, 2013, 08:35:22 AM »
Hehe, puška ostaja, koruza lahko počaka ;)

Bi te pa prosila, če lahko pogledaš ali me kje v kratkem čaka kakšna nova služba, ali pa če morda lahko s svojimi "ustvarjalnimi odklopi" kaj zaslužim. Trenutno me finance kar dobro dajejo... :-\

Hm, čez en mesec kaže neko priložnost. Mogoče v povezavi z žensko osebo, ki ti bo pomagala (lahko tudi moška oseba, če ima bolj take lastnosti skrbi za druge kot jih imamo recimo ženske - matere). Namreč govorim o Kraljici palic, ki je sposobna, močna, ustvarjalna, vodstvena oseba. Čez dva meseca...nič ne kaže. Čez 3 mesece Kočija. Precej se bo treba angažirat in vzeti vajeti v svoje roke. Za svoje "ustvarjalne" navdihe moraš premisliti o drugačnem pristopu, pogledat stvari z drugega zornega vidika (Obešenec).

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #591 on: May 23, 2013, 08:47:33 AM »
No upam da bom že prvo priložnost opazila :) Hvala ti Rena :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #592 on: May 27, 2013, 08:37:32 AM »
Dobila eno ponudbo za delo od doma, sicer bi mogla it še na sestanek drug teden, ampak a se mi splača?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #593 on: May 30, 2013, 11:19:28 AM »
Dobila eno ponudbo za delo od doma, sicer bi mogla it še na sestanek drug teden, ampak a se mi splača?

Upam, da ni prepozno ...

Ja, pojdi na sestanek, pogovori se. Lahko je dobra priložnost, samo bodi pozorna tudi na to, kar je mogoče v ozadju (vsi vpleteni ljudje, sredstva ...).
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #594 on: May 30, 2013, 11:23:38 AM »
Tudi jaz bi pokuk kaj (če kaj) se mi obeta... Še kar status quo, zdaj je počasi nadnujno da najdem kaj drugega, ker mi je trenutno delo že resno ogrozilo zdravje  :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #595 on: May 30, 2013, 11:37:26 AM »
A lahko, prosim, vskočim za eno finančno... bodrilo ali svarilo. Karkoli.  :D
Kak bude, ak bude?
Nima zveze z Budo.
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #596 on: May 30, 2013, 11:38:39 AM »
Tudi jaz bi pokuk kaj (če kaj) se mi obeta... Še kar status quo, zdaj je počasi nadnujno da najdem kaj drugega, ker mi je trenutno delo že resno ogrozilo zdravje  :(

A mogoče obstaja kakšna opcija, ki jo zavračaš oz. se je nočeš lotit? Kaže se, kot da se na nek način sama držiš v tej situaciji. To ne pomeni, da bi mogla to, kar imaš zdaj, pustit in končai in it, če je tako hudo, ko so ljudje ponavadi pametni ...  ::) Ker veš, da si tega ne moreš privoščit ... Mogoče bi si lahko situacijo nekoliko olajšala, pa za to ni nujno potrebno, da delaš neke radikalne spremembe. Najbolj ti škoduje to, da negativno razmišljaš o trenutni situaciji - potem se začne tudi telo upirat.
Ves čas pa dobivam sporočila, da lahko narediš veliko več kot misliš ali vidiš ... Hm?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #597 on: May 30, 2013, 11:40:54 AM »
Kak bude, ak bude?
Nima zveze z Budo.

Hm, mogoče res svarilo, da paziš, da boš vlagala v pravo stvar ob pravem času. Premisli, predno se v kaj spustiš, da ne bo to, kar je prišlo, prehitro odšlo za kaj nepotrebnega.
Hawk, Buda je govoril.  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #598 on: May 30, 2013, 12:25:49 PM »
Kak bude, ak bude?
Nima zveze z Budo.

Hm, mogoče res svarilo, da paziš, da boš vlagala v pravo stvar ob pravem času. Premisli, predno se v kaj spustiš, da ne bo to, kar je prišlo, prehitro odšlo za kaj nepotrebnega.
Hawk, Buda je govoril.  :laugh:

:laugh:
Hvala Budi za - svarilo!  :-*
Zgleda, da bom z glavo obtičala v zidu. Ker sem se ravno odločila, da bom vložila.  :laugh:
Sem pa dooooolgo premišljevala. In bila že odločena, da - ne bom. Pa se zdaj spet nagibam k - bom.
Rok plačila za trd zid je 9.6.
Mogoče je pa pravi čas tam enkrat 17.6.  :laugh:

Upam, da mi bo uspelo izvleči celo in zdravo glavo. Zgolj z rahlo pokvarjeno frizuro.

Če se po 17.6. ne javim, sem ostala tam nekje globoko zabetonirana.  :laugh:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #599 on: May 30, 2013, 12:57:48 PM »

A mogoče obstaja kakšna opcija, ki jo zavračaš oz. se je nočeš lotit? Kaže se, kot da se na nek način sama držiš v tej situaciji. To ne pomeni, da bi mogla to, kar imaš zdaj, pustit in končai in it, če je tako hudo, ko so ljudje ponavadi pametni ...  ::) Ker veš, da si tega ne moreš privoščit ... Mogoče bi si lahko situacijo nekoliko olajšala, pa za to ni nujno potrebno, da delaš neke radikalne spremembe. Najbolj ti škoduje to, da negativno razmišljaš o trenutni situaciji - potem se začne tudi telo upirat.
Ves čas pa dobivam sporočila, da lahko narediš veliko več kot misliš ali vidiš ... Hm?
Hmmmm če obstaja kakšna opcija je gladko ne vidim.
Razmišljala sem v različnih smereh, poskušala pridobivat dodatne pasje stranke,... Ne vem več. Dopuščam možnost da česa ne vidim, trudim se obdržat neko pozitivno naravnanost, samo priznam, da na trenutke ne najdem niti ene male lučke na koncu tunela :(
Tranziti in progresije
Solarna