Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #630 on: July 08, 2013, 08:54:30 AM »
Prosim še sama za en vpogled.
Vprašanje imam v mislih.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #631 on: July 09, 2013, 09:26:01 PM »
Oj, Rena ;)

A lahko še meni pogledaš za področje ljubezni?
Kako kaj kaže?
Že kar nekaj časa sem samska.. ::)

Hvala že v naprej.

Oj Lisa. Kako zanimivo, na vprašanja, kako kaže, kaj bi bilo fajn opustiti, se spremeniti, kako se odpreti in kaj kaže v prve pol leta: meči, meči, meči... Meči simbolizirajo um (zrak), akcijo, moč, tudi konflikte. Meč je vedno dvorezen, tako simbolizira ravnotežje med intelektom in močjo, dobro se lahko obrne v slabo in slabo v dobro, hkrati pa pomeni, da je samo z razumom težko shajat. Ker smo ljudje čustvena bitja, potrebujemo na eni strani ogenj, strast in na drugi čustva (voda). No, samo še materija (zemlja), pa smo popolni  :). Kaj lahko sama storiš, da se bolj odpreš ljubezni oziroma njeni poti do tebe? Se lahko sprostiš, nehaš analizirat, razmišljat, presojat, kalkulirat, kaj lahko bo in kaj ne? Se lahko ob novih znanstvih prepustis samo občutkom, zaznavaš kaj sprejema tvoje srce brez vsakega razmišljanja, v kaj se to lahko razvije in kaj lahko prinese? Se lahko osvobodiš občutkov, da si ujeta, da nič ne moreš, da itak nima smisla, da ne verjameš, da se bo dobro izšlo? Se lahko počutiš, da ne zameriš več, da si bila opeharjena, razžaljena, zapuščena, pa glih ti, pa kaj si komu naredila, pa zakaj se to dogaja ravno tebi?

Na predavanju nam je Sanja Lončar  povedala, kakšne čudovite in mogočne sposobnosti ima naše srce. Medtem ko srce v hipcu predela milijone informacij (recimo, se ne spomnim točnih stevilk), jih možgančki lahko veliko veliko manj. Medtem ko naše srce že VE, možgani šele predelujejo informacije, tiste logične in seveda z drugega vidika, vključijo razum in ...nič jasno. Srce ima svoje spominske celice, svoje frekvence, na katerih sporoča, ob kom se počutim dobro, ob kom nas zazebe, ob kom nas je strah.

Bodi spontana, odprta, prepusti se samo temu, da nekaj JE, da te ne zanima, kaj bo...seveda ne kar tako, da se ne bi pazila. Ampak v smislu nezakompliciranega sprejemanja življenja.

V zadnji četrtini leta se ti obeta dobro počutje, zacelitev ran iz preteklosti, v začetku naslednjega leta pa vrnitev k otroku v sebi ali k nekemu spominu iz otroštva. Mogoče boš srečala koga iz svoje preteklosti, mogoče boš začela delat z otroki, mogoče celo zanosiš :), skratka vrnitev k nečemu izvirnemu, toplemu, iskrenenemu.  :-*

« Last Edit: July 09, 2013, 09:27:51 PM by Rena »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #632 on: July 09, 2013, 09:45:17 PM »
Vprašanje imam v mislih.

Želiš uresničiti svoje sanje in želje (saj, kdo pa ne  ;) ) v zvezi z novim začetkom na nekem področju, bodisi odnosov, posla, izobraževanja ipd. Gre za motivacijo, za proces, za pot do realizacije te ideje, cilja. Izid je pravzaprav nekaj stvarnega, realnega (novci). Ostani fokusirana, vendar realna, stvarna. Za to je potrebno tudi veliko poguma (Norec), opustitve starega, ne biti vezana na neko gotovost. Si lahko realna in hkrati pogumna, ne preveč  varovana "s klini" in še vrvjo, vendar toliko, da je še vedno varno? Kaže super: zadovoljstvo, dosežek, obkroženost z dragimi ali zvestimi ljudmi. Pred tabo je več poti, da bi to dosegla, moraš vseeno zapustiti neko gotovost (vidiš, se ponavlja, kot pri Norcu), tvegati. Dobro premisli, katera pot bo le slepa pot, katera težavna, katera neprehodna in po kateri vidiš največ možnosti, da to lahko uresničiš. Možnosti pa so dobre.  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #633 on: July 10, 2013, 04:55:34 PM »
Oj, Rena ;)

A lahko še meni pogledaš za področje ljubezni?
Kako kaj kaže?
Že kar nekaj časa sem samska.. ::)

Hvala že v naprej.

Oj Lisa. Kako zanimivo, na vprašanja, kako kaže, kaj bi bilo fajn opustiti, se spremeniti, kako se odpreti in kaj kaže v prve pol leta: meči, meči, meči... Meči simbolizirajo um (zrak), akcijo, moč, tudi konflikte. Meč je vedno dvorezen, tako simbolizira ravnotežje med intelektom in močjo, dobro se lahko obrne v slabo in slabo v dobro, hkrati pa pomeni, da je samo z razumom težko shajat. Ker smo ljudje čustvena bitja, potrebujemo na eni strani ogenj, strast in na drugi čustva (voda). No, samo še materija (zemlja), pa smo popolni  :). Kaj lahko sama storiš, da se bolj odpreš ljubezni oziroma njeni poti do tebe? Se lahko sprostiš, nehaš analizirat, razmišljat, presojat, kalkulirat, kaj lahko bo in kaj ne? Se lahko ob novih znanstvih prepustis samo občutkom, zaznavaš kaj sprejema tvoje srce brez vsakega razmišljanja, v kaj se to lahko razvije in kaj lahko prinese? Se lahko osvobodiš občutkov, da si ujeta, da nič ne moreš, da itak nima smisla, da ne verjameš, da se bo dobro izšlo? Se lahko počutiš, da ne zameriš več, da si bila opeharjena, razžaljena, zapuščena, pa glih ti, pa kaj si komu naredila, pa zakaj se to dogaja ravno tebi?

Na predavanju nam je Sanja Lončar  povedala, kakšne čudovite in mogočne sposobnosti ima naše srce. Medtem ko srce v hipcu predela milijone informacij (recimo, se ne spomnim točnih stevilk), jih možgančki lahko veliko veliko manj. Medtem ko naše srce že VE, možgani šele predelujejo informacije, tiste logične in seveda z drugega vidika, vključijo razum in ...nič jasno. Srce ima svoje spominske celice, svoje frekvence, na katerih sporoča, ob kom se počutim dobro, ob kom nas zazebe, ob kom nas je strah.

Bodi spontana, odprta, prepusti se samo temu, da nekaj JE, da te ne zanima, kaj bo...seveda ne kar tako, da se ne bi pazila. Ampak v smislu nezakompliciranega sprejemanja življenja.

V zadnji četrtini leta se ti obeta dobro počutje, zacelitev ran iz preteklosti, v začetku naslednjega leta pa vrnitev k otroku v sebi ali k nekemu spominu iz otroštva. Mogoče boš srečala koga iz svoje preteklosti, mogoče boš začela delat z otroki, mogoče celo zanosiš :), skratka vrnitev k nečemu izvirnemu, toplemu, iskrenenemu.  :-*

Ja, tale moj razum. ???V tem obdobju sem čisto pod njegovim vplivom in ne morem se prepustiti.
ne gre.
v bistvu pa se okrog mene zbirajo samo fantje, ki so mlajši 10 ali več let od mene.saj eden ali dva sta mi celo všeč...samo kaj naj...?z njima si ne znam predstavljati resne veze.
si lahko predstavljaš eno 35. letnico s 19. letnikom. bolano.
pa ravno ob njemu se počutim dobro...ampak razum pač vidi tako kot je in me postavi na realna tla.

Joj, kako fajn, da se bom vrnila k nečemu izvirnemu, toplemu, iskrenemu. mogoče bom našla spet staro sebe...

hvala :-*
« Last Edit: July 10, 2013, 05:00:12 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #634 on: July 10, 2013, 06:40:29 PM »
Lisa, vidiš. Če boš v vsaki situaciji analizirala, kaj je prav in kaj ni. Leta so relativna, nekdo pri 19. je lahko zrelejši od nekoga pri 30. Ampak ej, kakšne vse razloge boš pa pri drugih našla? Prepusti se življenju. (moji snahi obe starejši od sinov, ena 8, sta že 4 leta skupaj, druga pa 4...in je vse ok).

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #635 on: July 11, 2013, 08:08:29 AM »
Vprašanje imam v mislih.

Želiš uresničiti svoje sanje in želje (saj, kdo pa ne  ;) ) v zvezi z novim začetkom na nekem področju, bodisi odnosov, posla, izobraževanja ipd. Gre za motivacijo, za proces, za pot do realizacije te ideje, cilja. Izid je pravzaprav nekaj stvarnega, realnega (novci). Ostani fokusirana, vendar realna, stvarna. Za to je potrebno tudi veliko poguma (Norec), opustitve starega, ne biti vezana na neko gotovost. Si lahko realna in hkrati pogumna, ne preveč  varovana "s klini" in še vrvjo, vendar toliko, da je še vedno varno? Kaže super: zadovoljstvo, dosežek, obkroženost z dragimi ali zvestimi ljudmi. Pred tabo je več poti, da bi to dosegla, moraš vseeno zapustiti neko gotovost (vidiš, se ponavlja, kot pri Norcu), tvegati. Dobro premisli, katera pot bo le slepa pot, katera težavna, katera neprehodna in po kateri vidiš največ možnosti, da to lahko uresničiš. Možnosti pa so dobre.  :-*

Hvala Rena, zlata si. Ja, saj odvija se dobro, vprašanje, ki sem ga imela v mislih, pa verjetno ne bo dobil epiloga.
Hvala še enkrat, imam slabo vest, saj tebi ostajam še dolžna odgovor. PRide tudi to :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #636 on: July 11, 2013, 03:11:23 PM »

Hvala Rena, zlata si. Ja, saj odvija se dobro, vprašanje, ki sem ga imela v mislih, pa verjetno ne bo dobil epiloga.
Hvala še enkrat, imam slabo vest, saj tebi ostajam še dolžna odgovor. PRide tudi to :)

Ja ne vem, kako točno misliš, da ne bo epiloga... Zaradi tvoje (ne)odločitve ali zaradi zunanjih dejavnikov... Ker, hecno, izid je bila sedmica čaš, ki ima res lahko več pomenov. Bodisi, da moraš tvegat, bodisi, da je več različnih možnosti, pa zdaj izberi, kaj bi bilo najbolje, bodisi, da so tu ideje, ki jih je treba sprovest v realo, sicer bore malo pomenijo oziroma se zgubljaš v sanjarjenju, ali da so to ideje, ki niti nimajo možnosti materializacije in še in še... Torej, ideja je dobra, super kaže, samo kako jo realizirat... Tako nekako...

Ej, boš odgovorila, ko bo pravi čas. Se ne mudi  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #637 on: July 11, 2013, 06:00:12 PM »
Lisa, vidiš. Če boš v vsaki situaciji analizirala, kaj je prav in kaj ni. Leta so relativna, nekdo pri 19. je lahko zrelejši od nekoga pri 30. Ampak ej, kakšne vse razloge boš pa pri drugih našla? Prepusti se življenju. (moji snahi obe starejši od sinov, ena 8, sta že 4 leta skupaj, druga pa 4...in je vse ok).
Se mi zdi, da sem zdaj res v enem začaranem krogu...sploh se ne morem prepustiti....
samo upam in molim za boljše čase, ker zdaj je pa res katastrofalno... :-X :-\

če se spoznaš na astrologijo... T :Sa na N :Lu v 8.hiši...same kvadrate tvori okol in okol.

hvala :-*
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #638 on: July 23, 2013, 11:15:46 AM »
Ojla,

bi prosila za vpogled in sicer me zanima zdravje, ker do sedaj sem bila kar uredu, dobrega počutja in zdravja. Zadnje čase sem pa nekaj čudna ampak mislim, da ni nič kaj strašnega. Bi samo malo preverila kako pa kaj tarot pokaže v zvezi z zdravjem? No, malo sem pomislila, da smo kaj *naročili* ampak za test je še malce prerano pomoje nebi realno pokazalo ....  ::)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #639 on: August 04, 2013, 07:48:18 PM »

hej, Rena,

če ti ni preveč vroče ;), mi lahko malo pogledaš za ljubezen, prosim, kako kaže na splošno?
Prosim in hvala ze vnaprej.  :-*

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #640 on: August 05, 2013, 11:46:38 AM »
Ojla,

bi prosila za vpogled in sicer me zanima zdravje, ker do sedaj sem bila kar uredu, dobrega počutja in zdravja. Zadnje čase sem pa nekaj čudna ampak mislim, da ni nič kaj strašnega. Bi samo malo preverila kako pa kaj tarot pokaže v zvezi z zdravjem? No, malo sem pomislila, da smo kaj *naročili* ampak za test je še malce prerano pomoje nebi realno pokazalo ....  ::)

Pozdravljena Azeleja,

na hitro ti lahko rečem, da izgleda tvoje zdravstveno stanje prav dobro, v prihodnosti bo lahko malo stresno in to se potem lahko izrazi na fizični ravni, sicer nič pretiranega. Glavna karta je zelo spodbudna in zdrava, tko da vse ok, končna pa, da je ravnovesje, zmernost in mirnost glavni ključ do zdravja. Hm glede ˝naročila˝ ni pa nič povedalo  :D.
Lepo bodi :)
« Last Edit: August 05, 2013, 11:52:09 AM by Puya »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #641 on: August 05, 2013, 11:23:58 PM »
Ker nisem prepričan, če sem se v to rubriko sploh kdaj že oglasil bi potemtakem zastavil vprašanje.
To naj bi bilo glede naslednje sezone, torej zime 2013-2014 in poletja 2014. Gre seveda za potovanja na Islandijo.  Če se da bi vprašal koliko odstotkov, mi bo narastel promet pri bokiranju turistov. Če se ne da, je smernica dovolj. Hvala lepa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #642 on: August 05, 2013, 11:37:19 PM »
Hej hej, obveznosti, roki v službi v kombinaciji s tole vročino so me čisto "zatrokirali". Puya, hvala za sodelovanje, si dobrodošla.

Azeleja, me je prav zafirbcalo, kako bodo pa meni karte pokazale. Tudi meni malo burnega dogajanj in pa, da se počutiš zavezanih oči in rok. Nekako nemočna, brez energije, da bi vplivala na stvari. Izid pa je ok, Vstajenje. S tem boš zaključila, končno sestavila sliko, sprejela odločitev, pustila preteklost in dvome odzadaj, izkušnje ti bodo dale moč, samozavest in odločitev za naprej. Tudi pri meni ni bilo direkt odgovora o naraščaju.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #643 on: August 05, 2013, 11:46:18 PM »

hej, Rena,

če ti ni preveč vroče ;), mi lahko malo pogledaš za ljubezen, prosim, kako kaže na splošno?
Prosim in hvala ze vnaprej.  :-*

Končalo se je neko obdobje ali odnos. Morda si se spremenila v sebi, morda razčistila kakšne zadeve, sprejela odločitve, se sprijaznila z realnim stanjem, se zavedla, da si pričakovala preveč. Skratka, nekaj od tega, v smislu, da se je nekaj končalo, se je zgodila neka transformacija, zaprla so se ena vrata in odpirajo se nova.

V bližnji prihodnosti je pred tabo videt eno krasno obdobje, zveza, družina, novi začetki, ogenj, strasti, nove odločitve... lušno kaže.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #644 on: August 06, 2013, 12:22:14 AM »
Ker nisem prepričan, če sem se v to rubriko sploh kdaj že oglasil bi potemtakem zastavil vprašanje.
To naj bi bilo glede naslednje sezone, torej zime 2013-2014 in poletja 2014. Gre seveda za potovanja na Islandijo.  Če se da bi vprašal koliko odstotkov, mi bo narastel promet pri bokiranju turistov. Če se ne da, je smernica dovolj. Hvala lepa.

Andres

Welcome Andres v tej rubriki. Jaz ti še nisem kdaj odgovarjala, tako da, v zadnjih letih vsaj res nisi zastavil vprašanja  ;D.

Na splošno o sezoni od zime 2013 in do poletja 2014:

Začetek sezone z nekaj težavami. Mogoče te bo, če se bo začelo s kakšnimi težavami ali manjšim številom prijav, postalo strah, pojavili se bodo dvomi, ali da se bodo dogajale organizacijske težave, na katere ne boš mogel vplivati. Ali pa ti bo celo kdo metal polena pod noge in se izneverjal danim obljubam, dogovorom. Naj ti to ne odvzame poguma in optimizma, v nadaljevanju sezone bo delo fajn zalaufalo, vztrajno boš nadaljeval z delom, garal, še dodelal nekatere stvari v natančnejših aranžmajih, podrobnostih. Pomladi bo situacija stabilna, z dobro podlago. Poletje prinaša nove začetke, čustvene, duhovne, tako da mislim, da bo takrat prevladovala še zlasti pozitivna, ustvarjalna ter čustvena energija. Verjetno v povezavi s pravljičnimi silami Islandije, ki se bo še bolj dotaknila ljudi.

Rast v odstotkih...poglejmo: Glede rasti na splošno, vidim srečo, nove ustvarjalne začetke, vendar si je treba napraviti jasno sliko in realna pričakovanja na osnovi kazalcev rasti. V primeru nerealnih pričakovanj se boš utegnil počutiti opeharjenega, kot da si ostal zunaj tega, kar bi lahko bilo. Tako da, realno, zmerno pričakovanje. Tam za od enega do petih odstotkov vidim kar realne možnosti, se bo pa treba kar potruditi. Tako zaradi konkurence kot zaradi nekaterih ljudi, ki ti bodo nasprotovali zaradi načina izvajanja, ki bodo malo favš in se želeli pokazati pred drugimi, kako bi oni bolje itd... Za še večjo rast, cca do 10 %, je pa vmes na poti totalna sprememba, zrušenje dosedanjega (stolp), se pravi neka zelo nova, inovativna pot.

Želim ti vse najbolje.