Jaz bi tudi prosila....je bil resen konflikt z eno bližnjo osebo, pa me zanima razplet? In morda še, če se vidi..kaj je moja lekcija v tem ? Hvalaaaa

Hmnja

. Sem naredila postavitev odnosa s to osebo, ker hkrati odgovori na obe tvoji vprašanji. Torej razplet bo ok, v bližnji prihodnosti se bo odnos uredil, posijalo bo Sonce. Kot izid in na daljši rok bo potrebno balansiranje, fant na sliki žonglira, vzdržuje ravnovesje, v življenju torej med družino, delom, prijatelji in celo svoje osebno ravnotežje.
Kaj še vidim v tej postavitvi? Tvoja karta, Nena, kaže, da stojiš stabilno z obema nogama na tleh, v poslu se kažejo rezultati tvojega vztrajnega dela, imaš razčiščene pojme, veš, kaj želiš doseči, v kaj se splača vlagati. Premisliti moraš le, da ne bi temu podajala preveč časa, da če je morda kje kaj rezerve, da raje delček tega časa nameniš sebi, svojim najdražjim. Rezerva časa se vedno skriva še v kakšni organizaciji dela in dobrim, jasnih dogovorih. Mogoče te pogrešajo

.
Bližnja oseba je zgleda preobremenjena, mogoče psihično utrujena, pa ji težko padejo obveznosti. Nujno mora izpreči, si vzeti počitek, ali ne dovoliti, da v službi, družini, neki združbi, recimo športnem ali drugem društvu, skupini, preveč nalagajo nanjo. Mogoče gre za kakšno ustvarjalno dejavnost, začetke novega projekta ...ipd. Pot do ureditve, zgladitve poti je prisluhniti notranji modrosti, intuiciji, se naučiti slišati. Na odnos vplivajo nepredelane zadeve iz preteklosti, ki se še vedno "ciklajo" naokoli in ovirajo sedanjost. V bistvu gre za težave z otrocmi, z njihovo disciplino, ali pa nemara spomine na otroštvo. Ali za neke otroške ideale, ki smo si jih zastavili kot idealno sliko, zdaj pa je treba končno sprejeti, kar smo že tako spoznali, da je realno življenje čisto nekaj drugega. In v resnici sploh ne tako slabo, ko enkrat znamo sprotno sprejemati življenje z zaupanjem, da bo vesolje že vse postavilo na svoje mesto in bo vse tako kot mora bit.
No takole, to sem "videla in prebrala". Objemček