Rena ali Maja, če bo kaj časa... Pri nas se zapleta okoli dediščine (stanovanje), me zanima, če bomo uspeli najit nek skupen jezik, dogovor? Se bo treba borit po sodni poti? Kakšen nasvet kako postopati?
Hvala 
Draga Tejka, bolje da ne rečeš Maja ali jaz, kot vidiš, Puya prav spretno vskoči

. Uf ja, vidim kar precej gneva in slabega tu okoli

.
Odnosi, vas vpletenih, so trenutno videt zelo nezdravi, na trenutke celo sovražni, ujeti v škodljive vezi, morali se boste odpreti spremembam mišljenja, počistiti občutke v srcu - jezo, nerazumevanje, trmo, odpor, sicer boste ostali pravi ujetniki teh čustev in materialno nadomestilo vam ne bo prineslo sreče in osvoboditve. Pač nekateri v teh odnosih niso pripravljeni na kompromis, vlagati v rešitev te zadeve, pomanjkanje pripravljenosti na medsebojno popuščanje, ni pomislekov, kaj to prinaša na dolgi rok, skratka, res kaže veliko hude krvi. Kot izid je vendarle na obzorju možen nov začetek, ki ga prinaša golobica miru, vendar res upam, da se bodo strasti polegle in pridete tja. Več verjetnosti se mi kaže za rešitev na sodišču. Kaže, da bi bila dobro imeti svetovalca, tretjo,nevtralno osebo (he, mogoče pa bi rabli mediatorko, ki se želi učiti in vaditi… ), pa še potem bo vse skupaj na krhkih nogah, recimo raje čustvih. Kot izid se kaže Kraljica mečev, to pa je oblastnik, ki s trdo roko uresničuje dejstva po zakonu, takrat pa se seveda ne upoštevajo drugi, človeški dejavniki. Po kartah sodeč mi je ta možnost verjetnejša, čeprav je tudi po poti medsebojnega dogovora neka možnost, vendar res, če boste utišali pri sebi zavrela čustva.
Napotki za ravnanje: razvijati sočutje, kreativen pristop namesto pasivnosti, bodite spontani, vendar ne preveč eksplodirajoče

, izkoristite to priložnost za odkritost, novo pot v življenju. Bodite zrele, odrasle osebnosti, ki so se pripravljene soočiti v odkritih pogovorih in tudi sprejmite kritike, če so upravičene. Razčistite in se potem držite dogovorov, ki jih dosežete sami ali jih med vami doseže neka avtoriteta.