Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Rena on December 11, 2012, 07:25:35 PMHahahahha Pika, kaj tebe razganja danes Punce nehite, ker me firbca, moram se pa spravit na zumbo Srečnež, Zumba.
Hahahahha Pika, kaj tebe razganja danes Punce nehite, ker me firbca, moram se pa spravit na zumbo
Quote from: Pika on December 11, 2012, 07:27:02 PMQuote from: Rena on December 11, 2012, 07:25:35 PMHahahahha Pika, kaj tebe razganja danes Punce nehite, ker me firbca, moram se pa spravit na zumbo Srečnež, Zumba. Hahahahahha, prav nakrohotala sem se. Srečnež ja. Kaj pa veš, mogoče mučenik Veš kak ritem ima zumba
Quote from: Maja on December 11, 2012, 07:14:57 PMNi bilo 55, hehe ... Tisto je bil nek hudec, A8. Bi pa mogoče začela 55 vozit tudi po avtocesti, ker imam prevoz na delo tako malo plačan, da še za en tank na mesec ni ... ??? (aneks k pogodbi o zaposlitvi)Kar tank bi si privoščila! In to vsak mesec!
Ni bilo 55, hehe ... Tisto je bil nek hudec, A8. Bi pa mogoče začela 55 vozit tudi po avtocesti, ker imam prevoz na delo tako malo plačan, da še za en tank na mesec ni ... ??? (aneks k pogodbi o zaposlitvi)
Potemtakem boš imela še bolj fenomenalen dan