PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: hannah on December 27, 2012, 10:41:27 PMTarot me nikoli ni mikal. Potem me pa zadnjič neki piči, se malo bolj informiram v tej smeri in evo mene - sem si ga danes kupla Na poglej ti to . Katerega si pa kupila?
Tarot me nikoli ni mikal. Potem me pa zadnjič neki piči, se malo bolj informiram v tej smeri in evo mene - sem si ga danes kupla
Quote from: Rena on December 27, 2012, 10:46:19 PMQuote from: hannah on December 27, 2012, 10:41:27 PMTarot me nikoli ni mikal. Potem me pa zadnjič neki piči, se malo bolj informiram v tej smeri in evo mene - sem si ga danes kupla Na poglej ti to . Katerega si pa kupila?Thoth tarot.
Danes se bom pa sama ostrigla ...
Quote from: Maja on December 30, 2012, 05:41:36 AMDanes se bom pa sama ostrigla ... Jz pa sama depilirala . Si tudi čakala, da polna luna mine?
Tole z luno nikoli ne vem, kdaj pospešuje/zavira rast dlak ... Ne, samo ponoči sem ene frizurce gledala, pa sem mogla takoj v akcijo zjutraj.
Quote from: Maja on December 30, 2012, 11:09:52 PMTole z luno nikoli ne vem, kdaj pospešuje/zavira rast dlak ... Ne, samo ponoči sem ene frizurce gledala, pa sem mogla takoj v akcijo zjutraj. Jz natančno tudi ne vem, vem samo, če luna raste, tudi lasje, dlake nato rastejo hitreje. In obratno.
Jaz bom pa počakala na lunin mrk in se takrat temeljito obrila.
Quote from: Pika on December 31, 2012, 10:46:49 AMJaz bom pa počakala na lunin mrk in se takrat temeljito obrila. A to bo še ene pol leta? Jz sem se nazadnje tudi pri mrku, je res orng zdržalo.
Do poletja bom v lastnem krznu topla kot copatka, potem pa do naslednje zime brez želetke gladka.
Quote from: Rena on December 30, 2012, 08:25:38 AMQuote from: Maja on December 30, 2012, 05:41:36 AMDanes se bom pa sama ostrigla ... Jz pa sama depilirala . Si tudi čakala, da polna luna mine?Tole z luno nikoli ne vem, kdaj pospešuje/zavira rast dlak ... Ne, samo ponoči sem ene frizurce gledala, pa sem mogla takoj v akcijo zjutraj.