Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 127564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #210 on: January 09, 2013, 08:35:35 AM »
Maja in Pika, poglejta vajini uri oddaje posta-očitno se bodo eurćki množili ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: January 09, 2013, 08:36:35 AM »

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!   :D :D :D :D :D :D

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #212 on: January 09, 2013, 08:39:09 AM »
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Sploh opazila nisem ur ...  :o

No, €, množite se in plodite.  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #213 on: January 09, 2013, 08:46:50 AM »

No, €, množite se in plodite.  :laugh:

Pa hlače tudi!  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #214 on: January 09, 2013, 08:48:47 AM »
Ma, neee, hlač ni treba ... Potem se bodo morale še omare.  :laugh:

Naj se € napotijo kar v denarnico in na TRR.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #215 on: January 09, 2013, 08:52:58 AM »
Ma, neee, hlač ni treba ... Potem se bodo morale še omare.  :laugh:

Naj se € napotijo kar v denarnico in na TRR.

Omare tud rabim!!  :laugh:

Pa po novem baje še ekstra TRR.  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #216 on: January 09, 2013, 09:01:04 AM »

Pa po novem baje še ekstra TRR.  :laugh:

To ni po novem, to je že skoz  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #217 on: January 09, 2013, 09:07:35 AM »

Pa poglejta še mojo uro oddaje posta, zihr bo neki ;) ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #218 on: January 09, 2013, 09:19:41 AM »
Možno, možno ... Danes ali pa jutri pokličem bivšega šefa, če ima biznis zame - tistega, ki mi ga je ponujal nekaj časa nazaj ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: January 09, 2013, 09:44:49 AM »
Ooo, super. Mi je všeč, da si šla takole v akcijo, Maja  ;)

Držim pesti, si zaslužiš.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: January 09, 2013, 09:53:18 AM »
Možno, možno ... Danes ali pa jutri pokličem bivšega šefa, če ima biznis zame - tistega, ki mi ga je ponujal nekaj časa nazaj ...

In tvoja intuicija, kaj pravi?
Držim pesti in vem, da boš dobila točno tisto kar rabiš ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #221 on: January 09, 2013, 09:58:55 AM »
Da se bo potrudil maximalno zame, tako kot je obljubil - da dobim delovno mesto takoj, ko bo prosto.
Če ga ne bo, ne pomeni, da se ni potrudil, ampak da zdaj žal še ne gre ...
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #222 on: January 09, 2013, 10:09:17 AM »
Lep pozdrav vsem  :-* no pa sem po mesecu dni nazaj v SLO. Totalen odklop.
Vse je šlo gradko in bilo je krasno, fantastično. Spoznala krasne ljudi, h katerim se še letos vrnem.

Ej ljudje, če želite iti v šoping in imate radi lepe stvari, v Fes, Maroko. Fantastični izdelki, smešno nizke cene. Bom dala, ko utegnem kake fotke gor. Fes je starodavno središče rokodelstva, delajo še na stare načine, npr. izdelava, predelava usnja, vse ročno šivano. Nakupovala sem kot nora, zase za prijateljico  ;D npr. usnjene torbe, za svojo turkizno sem iz 70 eur znižala na 16 eur. Smešno nizko...torbe so krasne, kvalitetno izdelane in ni da ni kakšnih oblik, barv. Krožniki, keramika, steklo, kovinski izdelki ( ogrodja za pohištvo, ogledala itd..), usnje, izdelki iz lesa, pleteni, tepihi,.,...ni da ni... npr ogromen lestenec, arabski stil ( kovinsko ogrodje, izdelano kot čipka ) notri barvasto steklo - premera nekje malo čez pol metra ( na pamet govorim ) 40 eur. Tepihi 3 krat 3 metre po 40 eur...ja, baratat je treba, to itak ali pa kak znanec, domačin baranta zate. Delajo mozaike, mize, ogledala, napise....jaz sem dala napis in številko za našo hišo naredit. 2 eur, Izbrala barvo, mozaik, dekor in to je to. Krasne umetniške slike priznanih maroških slikarjev od 10 eur dalje ( najdražjo sem videla za 200 eur ), jaz sem kupila eno, drugo mi je bila darilo novega prijatelja, ki ima atelje ( njegova družina naju je z možem dobesedno posvojila  ;D ). Turisti so jih pridno kupovali, saj je res lep spomin na Maroko. Da o cenah hiš / riadov ne govorim ). Ni naključje, da ima nekje 2- 3 milijone tujcev hiše/stanovanja v Maroku. Ni davka, če si lastnik,  edino če oddajaš, plačaš maksimalno 700 eur na leto. Če oddajaš lepo zaslužiš, saj je cena sobe v riadih 60 eur navzgor. Sicer se da vse zbarantat, hoteli so cenejši seveda.

V bližini Fesa so dvojne toplice Mouley Yakoub in Sidi Harazem.

Granatna jabolka 50 centov, mandarine ( s sokom in okusom, ne kot " naše " 30 centov....

Prisla z olivnim oljem in 3 kg češnjevih  oliv, nabranih v nedeljo.

V glavnem priporočam  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #223 on: January 09, 2013, 10:27:38 AM »
Lep pozdrav vsem  :-* no pa sem po mesecu dni nazaj v SLO. Totalen odklop.
Vse je šlo gradko in bilo je krasno, fantastično. Spoznala krasne ljudi, h katerim se še letos vrnem.

Ej ljudje, če želite iti v šoping in imate radi lepe stvari, v Fes, Maroko. Fantastični izdelki, smešno nizke cene. Bom dala, ko utegnem kake fotke gor. Fes je starodavno središče rokodelstva, delajo še na stare načine, npr. izdelava, predelava usnja, vse ročno šivano. Nakupovala sem kot nora, zase za prijateljico  ;D npr. usnjene torbe, za svojo turkizno sem iz 70 eur znižala na 16 eur. Smešno nizko...torbe so krasne, kvalitetno izdelane in ni da ni kakšnih oblik, barv. Krožniki, keramika, steklo, kovinski izdelki ( ogrodja za pohištvo, ogledala itd..), usnje, izdelki iz lesa, pleteni, tepihi,.,...ni da ni... npr ogromen lestenec, arabski stil ( kovinsko ogrodje, izdelano kot čipka ) notri barvasto steklo - premera nekje malo čez pol metra ( na pamet govorim ) 40 eur. Tepihi 3 krat 3 metre po 40 eur...ja, baratat je treba, to itak ali pa kak znanec, domačin baranta zate. Delajo mozaike, mize, ogledala, napise....jaz sem dala napis in številko za našo hišo naredit. 2 eur, Izbrala barvo, mozaik, dekor in to je to. Krasne umetniške slike priznanih maroških slikarjev od 10 eur dalje ( najdražjo sem videla za 200 eur ), jaz sem kupila eno, drugo mi je bila darilo novega prijatelja, ki ima atelje ( njegova družina naju je z možem dobesedno posvojila  ;D ). Turisti so jih pridno kupovali, saj je res lep spomin na Maroko. Da o cenah hiš / riadov ne govorim ). Ni naključje, da ima nekje 2- 3 milijone tujcev hiše/stanovanja v Maroku. Ni davka, če si lastnik,  edino če oddajaš, plačaš maksimalno 700 eur na leto. Če oddajaš lepo zaslužiš, saj je cena sobe v riadih 60 eur navzgor. Sicer se da vse zbarantat, hoteli so cenejši seveda.

V bližini Fesa so dvojne toplice Mouley Yakoub in Sidi Harazem.

Granatna jabolka 50 centov, mandarine ( s sokom in okusom, ne kot " naše " 30 centov....

Prisla z olivnim oljem in 3 kg češnjevih  oliv, nabranih v nedeljo.

V glavnem priporočam  ;)

Taja dobrodošla spet med nami, lepo te je brati.
Zanimivo se tole sliši kar si napisala, bo potrebno iti enkrat na dopust v "tvoje" kraje ;D
Drugače pa ugotavljam, da je življenje v Sloveniji res drago. Me mika, da bi se selila v toplejše in cenejše kraje.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #224 on: January 09, 2013, 10:41:40 AM »
Dobrodošla Taja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/