NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on January 14, 2013, 05:31:37 PMNe PRAZnujemo, ampak zapolnjujemo PRAZnino. Čokolade je zmanjkalo. Jegermaistra imam pa še na zalogi. A dej no, še "v rožicah" najde podobne črke. Vidiš, čisto prav si naredila, iz PRAZnine raje PRAZnik. Samo naj ti ne preide v navado Včasih pa res paše Med odgovarjanjem sem dobila obvestilo, da si odgovorila. Mojster za črke, pisateljica
Ne PRAZnujemo, ampak zapolnjujemo PRAZnino. Čokolade je zmanjkalo. Jegermaistra imam pa še na zalogi.
Prazniki so bili zato, da so bili na nek način "koledar" oznanjali so konec poletja, začetek zime, potem so zimo preganjali (pust, kurenti). Bolj je šlo za neko simbolno dejanje.
Quote from: Jane on January 14, 2013, 08:43:36 PMPrazniki so bili zato, da so bili na nek način "koledar" oznanjali so konec poletja, začetek zime, potem so zimo preganjali (pust, kurenti). Bolj je šlo za neko simbolno dejanje.Ja ja, to že, ampak s čim so si zaslužili ime s praznim prizvokom?
Eh ni se za sekirat. PRAZEN - prazen urnik, dan brez obveznosti, ...NIČEN - nepomemben dan (kar se šihta tiče), ki ga gladko lahko prespiš.Kar se mene tiče se jih še naprej veselim
Pika...danes si me pa nasmejala ...ti si res carica z besedami...pa še jeger zraven, prva liga
Pika, ampak si pa našla dobro alternativo čokoladi