Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 132172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #660 on: April 02, 2013, 06:20:22 PM »

Super, zgleda je le moj čas :) :-*

Ob 05.21.22  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #661 on: April 02, 2013, 07:57:30 PM »
Go go Tejka!!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #662 on: April 03, 2013, 10:11:30 AM »
Tea in Maja dobrodošli nazaj. Sem vesela, da vaju spet vidim tukaj :-*
Čakam še vajine prispevke ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #663 on: April 03, 2013, 10:37:41 AM »
Tudi jaz sem vaju vesela!  :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #664 on: April 03, 2013, 11:22:39 AM »
Kdaj bo že lepo vreme? Skoz neki kihamo, kašljamo, hropemo, ne spimo...zebe me....bljak, bljak.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #665 on: April 03, 2013, 12:54:09 PM »
Očitno bo moj otrok brez babice do nadaljnega....sej ma luno v konjunkciji z južnim vozlom. Ampak si nisem predstavljala da bo to tkole  :-\

Jane, kaj pa se dogja tole? :o

Nič moja mati je doživela izpad, ker se ukvarjam z astrologijo in sem dobila domov uradno pismo, da sem prekleta in prav tako moji otroci, da nimam njune podpore dokler ne pridem k pameti in da bom ziher končala na psihiatriji  :-\

Jane, hudo :(
Mama se niti ne zaveda, kaj počne. Prekletstvo je najhujša stvar, kar jo lahko roditelj izreče. V srcu ji odpusti, saj ne ve, kaj dela. Vse dobro ti želim :-* :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #666 on: April 03, 2013, 01:01:07 PM »
Očitno bo moj otrok brez babice do nadaljnega....sej ma luno v konjunkciji z južnim vozlom. Ampak si nisem predstavljala da bo to tkole  :-\

Jane, kaj pa se dogja tole? :o

Nič moja mati je doživela izpad, ker se ukvarjam z astrologijo in sem dobila domov uradno pismo, da sem prekleta in prav tako moji otroci, da nimam njune podpore dokler ne pridem k pameti in da bom ziher končala na psihiatriji  :-\

Jane, hudo :(
Mama se niti ne zaveda, kaj počne. Prekletstvo je najhujša stvar, kar jo lahko roditelj izreče. V srcu ji odpusti, saj ne ve, kaj dela. Vse dobro ti želim :-* :-* :-*

Hvala Ametist  :-* Saj sem ji. V bistvu jo sploh ne obsojam niti ne občutim jeze ob tem pismu NIČ. Sem ji samo povedala, da sem stara 32 let, da je bilo dovolj, da ne mislim več poslušati izsiljevanj in groženj. Ko se bo pomirila naj me pokliče, moja vrata so ji odprta, drugače pa naj me raje pusti pri miru.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Luna

• Mojster
« Reply #667 on: April 03, 2013, 01:56:07 PM »
Kdaj bo že lepo vreme? Skoz neki kihamo, kašljamo, hropemo, ne spimo...zebe me....bljak, bljak.

ja jaz tudi to komaj čakam, amapak baje naj ne bi bilo še tako hitro, celo maj naj ne bi bil preveč topel.  :(

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #668 on: April 03, 2013, 06:12:59 PM »
Luškan razgovor za mano :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #669 on: April 03, 2013, 07:19:44 PM »
Tea in Maja dobrodošli nazaj. Sem vesela, da vaju spet vidim tukaj :-*
Čakam še vajine prispevke ;)

Tudi jaz sem vaju vesela!  :-* :-*

Hvala.  :-* :-*

Saj nisem nikamor odšla, samo malo sem se dala na off, odklopila sem se od vsega in se posvetila sebi. Mi je dobro delo. Pa tudi dogajalo se je kar precej tačas.
Med drugim sem podpisala pogodbo o zaposlitvi tu še za pol leta. Kljub težkim razmeram na delovnem mestu, mi pride prav. Ko je priložnost, jo je za izkoristit. Moja volja, vztrajnost (lahko tudi trma, če se tako izrazim) in disciplina me vedno ženejo do konca.

“Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič,
ne drugič do krova
in pravega kova poskusi:
vnovič in zopet in znova.”
(Tone Pavček)

Kar pa prinaša večje spremembe: po teh šestih mesecih (najkasneje) zapuščam to delovno mesto. Vse mine in tudi temu se bliža konec. Tu je mešanica veselega pričakovanja, vseeno malo nostalgije, hvaležnosti za izkušnje, olajšanja, zmage, ponosa ... Potrudila sem se vedno maximalno in kar je najpomembnejše - v dokaj slabem okolju sem ohranila svoje lepe vrline oz. celo nadgradila sem jih. Ni me moralo pokvariti ali zrušiti.
Počutim se dobro, v sebi čutim mir. Ni lepšega.
Rada vas imam.
Zdaj pa dovolj, da se ne raznežim.  :laugh:
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #670 on: April 03, 2013, 07:27:48 PM »

Jane, tudi moji otroci so bili brez ene babi, moje mame.
Spor je nastal zaradi moje poroke (ne bi več o tem), celo razdedinila me je z lastnoročno napisano oporoko. Prvič sva se po sporu videli v Kliničnem centru, imela je metastaze v glavi, umsko je bila zelo slaba, kmalu po tistem je umrla. Tako je to lahko. :blank:

lp
« Last Edit: April 03, 2013, 07:29:57 PM by cvetka »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #671 on: April 03, 2013, 10:32:13 PM »
Apabeveiree, Neexiaweibe, reupamess  ???
Invazija marsovcev med nami??  :-X

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #672 on: April 03, 2013, 10:34:05 PM »
Jane običajno puca te navlake, če se prav spomnim. Najbrž je šla spat. Pravilno.
Vdrli so pa že v skoraj vse rubrike.
Skeri.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #673 on: April 04, 2013, 03:23:23 AM »
Imam poseben dogodek dneva. Dobil sem dve novi džezvi, Emo Celje.  Zadnjič sem v mojo staro za kavo pristavil in se mi je zažgala, ker sem pozabil vodo notri naliti. Včeraj je prišla k meni na obisk mama in mi tako prinesla kar dve džezvi. Eno, tako, pravi da je manjša, a še vedno večja kot prejšnja zažgana, druga še večja, za več obiskov.  :)  Epilog. Pili bomo kavo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #674 on: April 04, 2013, 07:55:14 AM »

Jane, tudi moji otroci so bili brez ene babi, moje mame.
Spor je nastal zaradi moje poroke (ne bi več o tem), celo razdedinila me je z lastnoročno napisano oporoko. Prvič sva se po sporu videli v Kliničnem centru, imela je metastaze v glavi, umsko je bila zelo slaba, kmalu po tistem je umrla. Tako je to lahko. :blank:

lp

Cvetka žal mi je zato. Sem pa ravno o tem premišljevala, če misle bit zdaj tako dolgo užaljena, da se bomo naslednjič vidli le na pogrebu  ??? Sam glej kaj naj, jaz sem ji povedala, da moja vrata so ji odprta, ampak ne na način čustvenega izsiljevanja, to ne dovolim.

Moja astro karta