Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 04, 2008, 01:55:59 PMQuote from: Tea on January 04, 2008, 11:33:34 AMZa masažo se javim tudi jaz Ti si pa pr meni zmeraj prva."Ker se cenim"
Quote from: Tea on January 04, 2008, 11:33:34 AMZa masažo se javim tudi jaz Ti si pa pr meni zmeraj prva.
Za masažo se javim tudi jaz
Saj smo razumeli Vidva kar zrihtajata tezave s pismojenim kosilom, pa vodo ki odteka, pa s sklerozo...sta tako simpaticna. Si vaju kar predstavljam kako letita s cunjo naokoli
jst tudi ob petih. hihihihiKava pa sveža ob petih in dvajset k ob pol je že štart.
Quote from: bik7 on January 06, 2008, 11:15:24 AMjst tudi ob petih. hihihihiKava pa sveža ob petih in dvajset k ob pol je že štart. Ma Bik7, ti si car .Bom jaz pol (po prvi kavi ) ene čokoladne muffine spekla za zajtrk (da se tale blagovna izmenjava malce poravna ).Danes pa samo kislo zelje, če upoštevamo Reginine napotke, a ne? Jaz se jih strogo držim - sem včeraj nakupila kislega zelja in repe za ves teden - jao kako smrdi v kleti... Lep dan!Iza
Bikec, daj odpri šampanjček, dva, tri, pa kak koktejlček zamešaj.....Danes praznujem in vse skupaj vabim k tebi v bar, da nazdravimo na eno leto več Torej, nazdravite z menoj, kot, da bi bili skupaj Se slišimo jutri, ker odhajam-za en dan
Bikec,a si ti kaj zapisujes te svoje pesnitve? Bi lahko napisal zbirko: Bikovi spomini
Quote from: apemaya on January 06, 2008, 12:42:32 PMBikec,a si ti kaj zapisujes te svoje pesnitve? Bi lahko napisal zbirko: Bikovi spomini Hehehe apemaya, to je delo za takrat, ko je človek star. Bik pa pravi, da je še v rosnih letih