naše pasje mrcince

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Zi9GOvR3Ynw[/youtube]
Tale situacija, ko doga na plaži ne zna "bremzat" je po lastnih izkušnjah precej boleča, a vseeno smešna. Sem že parkrat končala na podoben način končala na tleh

Mi pa prav nič ni smešen kuža, ki renči na svojo taco. Žal redko kdo ve, da gre pri tem za hudo nevrološko okvaro, pri kateri se žival ne zaveda dela svojega telesa in ga zato napada - včasih zgrize do živega
En lep zasnežen dan želim vsem. Grem s svojo kokico na sneg in morda objavim kakšno sliko ali video moje "nore kravice" 
glede psa, ki renči na svojo tačko, sem se prav spraševala, kako je mogoče, da prej ali slej ne spozna, da je to njegova tačka

imam nekaj izkušenj s pasjimi mrcinami, a dlje kot lovljenja lastnega repa nismo prišli

pa še lastna anekdota - ko sem se pripeljala s kolesom iz mesta domov, zapeljala na dvorišče, pustila kolo sredi dvorišča in šla proti garaži, da jo odprem, je vsa srečna pritekla moja pasja mrcinca,s klasičnim zavijanjem in lajanje ter opletanjem okrog nog pozdravila najprej mene, potem pa še kolo posebej, pa spet mene itd...kot da sva dva prišla haha