Letalo je na poti v Melbourne, ko neka blondinka iz ekonomskega razreda pride v prvi razred. Pri tem jo opazuje stevardesa in od nje zahteva vstopni kupon.
Ko ga pregleda ji reče, da je plačala za ekonomski razred in naj se vrne nazaj na dodeljen sedež.
Blondinka ji odgovori: "Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela!"
Stevardesa se obrne in gre k pilotoma in jima pove: "Ena neumna blondinka dela težave v prvem razredu, spada pa v ekonomskega in noče it nazaj!"
Ko-pilot gre k blondinki in ji poizkusi dopovedati, da naj gre nazaj v ekonomski razred, nakar mu blondinka odgovori: "Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela!"
Ves rdeč od jeze pove ko-pilot kapitanu letala, da nima smisla s tisto blondinko karkoli urejati in da je najbolje, da jo prijavijo policiji, ko pristanejo v Melbournu!
Kapitan letala mu pomirjujoče odgovori: "Ona je blond in zadevo z njo bom uredil jaz! Sem namreč z eno blondinko poročen in
govorim 'blond'."
In gre k blondinki v prvi razred in ji prišepne nekaj besed v uho!
Blondinka zardi: "Oh, oprostite, tega nisem vedela!" in gre na svoj sedež v ekonomski razred.
Stevardesa in ko-pilot sta bila ob sapo, ko sta videla, kaj se je zgodilo in vprašala kapitana, le kaj ji je prišepnil na uho: "Povedal sem ji da prvi razred ne leti v Melbourne!"