Evo mene

Vem, da je naslednji začetni tečaj razpisan za termin od 30.5- 1.6. v Ljubljani. Tečaj poteka tri dni in je precej intenzivne narave. Najprej se naučite kako dostopati na 7. raven obstoja vsega kar je h Kreatorju v Theta stanje zavesti. Potem pa se ogromno dela po parih...zdravljenje fizičnega telesa, dajanje občutkov, učenja občutkov, menjava prepričanja, branje prihodnosti in pa pogovor z angelom varuhom, ter manifestacija s theta tehniko, aktivacija DNK in zamenjava genov..Mislim, da je to na začetnem tečaju skoraj vse...In pa seveda kopanje po prepričanjih, ker je vedno nujno, da se dokoplješ do ključnega prepričanaj, ki se skriva nekje globoko spodaj...Naučite se tudi, da je pomembno, da se menjava prepričanj dela na 4-ih nivojih prepričanj in na celični ravni, kar pomeni, da kar delaš na sebi, delaš tudi za tri generacije nazaj in naprej...
Meni se je to popolnoma razsvetlilo šele decembra, ko sem bila na seminarju v Rimu, pri Vianninem možu, ki je vsaj meni res odprl obzorja in razsvetlil mnogo stvari kar se tiče theta...Je enkratno orodje, vendar ga je potrebno uporabljati modro, ker kar ukažeš to dobiš in je treba bit previden in pošten do sebe, pa vsaj vedeti moraš kaj bi rad..Poleg tega je pri menjavi prepričanj pomembno, da najdeš tistega ključnega, ki je najmočnejši in ga zamenjaš, drugače se lahko zgornja prepričanja prej ali slej vrnejo...
Toliko zaenkrat...bo pa še Iza kaj povedala, ki je popolnoma frišna iz tega seminarja..
Temu sledi še nadaljevalni seminar, ki traja 2 vikenda...tisti pa je res močen in ti da še večje razsežnosti....o tem pa kdaj drugič