Author Topic: THETA HEALING  (Read 159960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: THETA HEALING
« Reply #15 on: February 20, 2008, 04:19:57 PM »
Meni je prav zanimivo že ko uporabljam skrivnost.

Npr.: parkirni prostor, ki se čudežno pojavi ob vhodu v trgovino, na banki sem ob dvigu iz mojega TRR dobila šolde, brez da sem imela štampiljko podjetja s seboj .... na pošti je bila vrsta do vrat, pa sem pomislila ... ojoj kako bi bila hvaležna, če bi bila takoj na vrsti in čudežno me je poštarica povabila na novo odprt šalter itd.....

No, pa še nekaj moram omenit. Izo, mojo sončnico  ;D, ki se je prišla k meni učit ....  ;D ;D ;D ::) ::) ::) :P

hvala vesolje  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #16 on: February 20, 2008, 04:22:21 PM »
Res je Tea, The Secret deluje sto na uro...sem dobila film v roke slabo leto dni nazaj in od takart se je marsikateri čudežek zgodil na ta račun :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: February 20, 2008, 10:03:00 PM »
jaz bi tudi naredila ta tečaj... bo kakšen v jeseni ali pa pozimi? (poleti namreč odplačam moj kredit za avto  ;D), potem pa si ga bom lahko privoščila

secret tudi poznam. sem gledala film. se mi zdi OK, ampak včasih pomislim, da si ga (preveč) materialistično usmerjeni ljudje malce drugače razlagajo. no ne vem....

no, pri meni tudi deluje (razen seveda včasih, ko mi misli pobegnejo, ko moj ego želi malce nadvladat  ;D)
drugače pa vedno s seboj nosim kamenček hvaležnosti  :)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #18 on: February 21, 2008, 06:56:10 AM »
Pišuka sej to je ku evropa brez meja. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #19 on: February 21, 2008, 07:19:48 AM »
jaz bi tudi naredila ta tečaj... bo kakšen v jeseni ali pa pozimi? (poleti namreč odplačam moj kredit za avto  ;D), potem pa si ga bom lahko privoščila

secret tudi poznam. sem gledala film. se mi zdi OK, ampak včasih pomislim, da si ga (preveč) materialistično usmerjeni ljudje malce drugače razlagajo. no ne vem....

no, pri meni tudi deluje (razen seveda včasih, ko mi misli pobegnejo, ko moj ego želi malce nadvladat  ;D)
drugače pa vedno s seboj nosim kamenček hvaležnosti  :)

od filam vzameš, kaj ti pač paše.....če hočeš, ti posodim knjigo ;) pa mal prebereš(js je še nisem, pa jo mam že pol leta ;D )in prebereš med vrsticami :-*
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #20 on: February 21, 2008, 07:29:41 AM »
Tako je Tea...Theta healing je orodje, ki je vsekakor zelo uporabno :)

Kar so mi izkušnje pokazale pa je, da dokler čistiš samo površinsko, se dosti tega prej ali slej vrne...ko pa se odločiš izpulit korenino, sicer ponavadi boli, ampak potem je pa raj na Zemlji....Šment je samo, ki je kar nekaj teh res globokih korenin, vsaj pri večini...je pa tudi res, da zmeraj manj boli in je zmeraj krajši čas transformacije in procesiranja...tako, da prvi korak je sicer nekoliko težak in precej boleč, potem je pa vse skupaj lažje in na koncu postane že cel žur;)

Sicer pa je bila tudi naša Iza pred dnevi na tem seminarju in je postala Theta praktik, pa lahko še ona pove kaj na to temo... :)

Kaj pa ostali radovedneži? Mene zelo zanima kako poteka tečaj, kaj se dogaja, kaki so občutki po tečaju.... Za reiki vem kaj in kako je to. Za to pa nimam najmanjše predstave.  Nena napiši prosim kaj več :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #21 on: February 21, 2008, 09:03:45 AM »
Dobro jutro ;)

Bom napisala kaj več o tem malce kasneje, samo da naredim nujne jutranje stvari v službi...potem se bom pa razpisla da bo jooooojjjjjjjjjjjj :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #22 on: February 21, 2008, 12:38:42 PM »
Evo mene ;)

Vem, da je naslednji začetni tečaj razpisan za termin od 30.5- 1.6. v Ljubljani. Tečaj poteka tri dni in je precej intenzivne narave. Najprej se naučite kako dostopati na 7. raven obstoja vsega kar je h Kreatorju v Theta stanje zavesti. Potem pa se ogromno dela po parih...zdravljenje fizičnega telesa, dajanje občutkov, učenja občutkov, menjava prepričanja, branje prihodnosti in pa pogovor z angelom varuhom, ter manifestacija s theta tehniko, aktivacija DNK in zamenjava genov..Mislim, da je to na začetnem tečaju skoraj vse...In pa seveda kopanje po prepričanjih, ker je vedno nujno, da se dokoplješ do ključnega prepričanaj, ki se skriva nekje globoko spodaj...Naučite se tudi, da je pomembno, da se menjava prepričanj dela na 4-ih nivojih prepričanj in na celični ravni, kar pomeni, da kar delaš na sebi, delaš tudi za tri generacije nazaj in naprej...

Meni se je to popolnoma razsvetlilo šele decembra, ko sem bila na seminarju v Rimu, pri Vianninem možu, ki je vsaj meni res odprl obzorja in razsvetlil mnogo stvari kar se tiče theta...Je enkratno orodje, vendar ga je potrebno uporabljati modro, ker kar ukažeš to dobiš in je treba bit previden in pošten do sebe, pa vsaj vedeti moraš kaj bi rad..Poleg tega je pri menjavi prepričanj pomembno, da najdeš tistega ključnega, ki je najmočnejši in ga zamenjaš, drugače se lahko zgornja prepričanja prej ali slej vrnejo...

Toliko zaenkrat...bo pa še Iza kaj povedala, ki je popolnoma frišna iz tega seminarja..

Temu sledi še nadaljevalni seminar, ki traja 2 vikenda...tisti pa je res močen in ti da še večje razsežnosti....o tem pa kdaj drugič ;)
« Last Edit: February 21, 2008, 12:58:39 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #23 on: February 21, 2008, 01:19:30 PM »
Sem radovedna ??? Ali lahko opišeš na kratko Theta stanje zavesti. Poznam umirjeno stanje, meditativno stanje, stanje preden padem v spanec (to so sekunde pri meni). Vsaj približno nakaži, prosim :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #24 on: February 21, 2008, 01:54:11 PM »
To je theta...je stanje globoke sproščenosti, tik pred spanjem. Dosežemo ga, ko pošljemo svojo zavest, da se poveže s Kreatorjem skozi kronsko čakro in ukažemo nezavednemu umu , da ustvarja skupaj s Kreatorejm.Kronska čakra je namreč portal do Božje resnice.
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #25 on: February 21, 2008, 02:08:17 PM »
Nena, hvala :-*

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: February 21, 2008, 03:04:49 PM »
Ni za kaj, Princes :)

Ah pa še kar sem pozabila napisat in je meni res najbolj všeč..to je to, da si pri vseh procesih samo opazovalec, vse ostalo poteka med osebo in Kreatorjem...vse kar moraš narediti je, da ukažeš, kaj je za storiti in da potem proces opazuješ do konca... :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #27 on: February 21, 2008, 03:25:49 PM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #28 on: February 21, 2008, 06:32:57 PM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)

Kje?  :D
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #29 on: February 21, 2008, 06:49:01 PM »
To je theta...je stanje globoke sproščenosti, tik pred spanjem. Dosežemo ga, ko pošljemo svojo zavest, da se poveže s Kreatorjem skozi kronsko čakro in ukažemo nezavednemu umu , da ustvarja skupaj s Kreatorejm.Kronska čakra je namreč portal do Božje resnice.

Če prepišem še znanstveno razlago, ampak po domače povedano  :D:
* Beta stanje zavesti je stanje budnosti: 14 - 28 Hz
* Alfa stanje je stanje sproščenosti (most med beta in theta stanjem - večina zdravljenja poteka na tem noviju - tudi reiki): 7 - 14 HZ
* Theta stanje je stanje globoke sproščenosti na meji med zavestjo in podzavestjo - spomini in občutki: 4 - 7Hz
* Delta stanje je globoko spanje: 0 - 4 Hz (0 je koma)
* Gama stanje je visoko stanje zavesti - učenje in procesiranje informacij - takojšnja manifestacija: 28 - 40 Hz

Lep dan!

Iza
« Last Edit: February 21, 2008, 06:52:37 PM by Iza »
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor