In kar zadeva Tee. Seveda sem se tudi do nje že obrnil, a je hitro ugotovila, da tačas pluton po moji luni pleše, tako pa bo še nekaj časa ostalo.
In ravno ko berem tole o Theti si mi zdi, ko bi bilo mogoče Plutona kar premakniti od tam kjer je, oziroma korak za korak izničiti njegov trenutni vpliv.
Andres
Andres
Ko Pluton tranzitira Luno, to pomeni, da se globalno, zgodovinsko ali karmično začnejo čistiti zadeve Lune. Torej Luna predstavlja korenine, dom, družino, potem pa tvojo avtohtono družino /tvoje otroke/, pa seveda tudi odnos do ženske, matere in matere tvojih otrok, pa tudi do tvoje žene oz. partnerice.
Ko Pluton "udari" po Luni imamo priložnost, da očistimo našo Luno /ki pomeni v nekem smislu ves naš čustveni svet/ nesnage, ki se kot karmičen zapis vleče skozi generacije rodov. Torej zadeva, ki gre od mame tvoje mame, do tvoje mame, do tebe, do tvojih potomcev in seveda so na nekem nivoju bile stkane, dane, živete neke obljube, zaprisege, dogovori, pogodbe ... ki jih v tem življenju sedaj vpleteni morate oddelat ali drugače rečeno vrnit karmičen dolg.
Pluton je princip, ki v karmičnem smislu nosi rezanje vsega balasta in postavljanje stvari na novo. Seveda je to v večini primerov povezano z hudimi psihološkimi pritiski, dostikrat pa tudi z tem, da se bojimo prepoznati vzorce, kajti Plutonski strah in manipulacija nam to preprečuje. Če ob takem aspektu ne ozaveščamo v globino, v korenine, potem nas lahko Pluton strezni tudi na nekoliko bolj grob način:
torej kaj predstavlja Pluton: čiščenje, rezanje, smrt in ponovno rojstvo .... ; česa: ... lune /žene, matere, odnosa, doma in občutka varnosti/
Andres, jaz bi te prosila, da pogledaš na stvari z drugega zornega kota. Ali pa si vsaj daš možnost razmisleka. Kajti sam se ukvarjaš z energijami, torej veš, da zakon vesolja deluje na principu bumeranga. Nič od tega, kar nosimo v sebi, se nam ne more dogajati, kajti kar nismo /ali nimamo/, sploh ne moremo prepoznati.
Zdaj imaš fantastično priložnost skozi zgoraj omenjeni tranzit, da za vekom veke podelaš z vašo /tvojo/ družinsko pogojenostjo /karmo/ in ustvariš s tem možnost, da tega ne bo treba delati tvojim otrokom, ali pa tebi v naslednjih reinkarnacijah.
Dokler boš čutil bolečino, jezo, zamero, do tvoje bivše žene, toliko časa te bodo prav ta čustva izzivala na vso moč, kajti s tem odpiraš potencial da vse to prihaja kot bumerang k tebi.
Vse dokler se boš boril, bo v tvojem življenju vojna. In v vojni pač nimamo zmagovalca. Imamo samo žrtve.
In tisto o Jezusu in drugem licu: to je mišljeno tako. Ko se nehamo boriti, enostavno neha obstajati motiv napadalca da bi še napadal. V vsakem odnosu sta dva in s tem dve energiji. Ko svojo energijo usmeriš v božansko ljubezen, se okoli tebe dogodi čudež, kajti tudi ta se kot bumerang vrača do tebe.
Oprosti, ker govorim. Vem, da te s tem mogoče spet samo provociram, da bi napisal vzroke zakaj tako čutiš. Moraš vedeti, da te globoko v sebi čutim in čutim tudi vso tvojo bolečino. Mogoče pa bi premislil, da bi jo začel izražati na drugačen način. Tudi to te Pluton v odnosu z tvojo Luno sedaj uči. Vedno znova ti tukaj na forumu želimo dopovedat določene stvari, pa trmasto vstrajaš na svojih principih. In noben od nas ti ne govori, da bi te prizadel, ali pa zato, da bi želel zmanjšati vpliv tvojega trpljenja.
Plutona v aspektu z Luno boš najlažje prebrodil, če boš spremenil odnos do Luninih vprašanj. Dokler boš trmasto vztrajal na svojem /pa imel ne vem kako prav/ boš še vedno poraženec. Ob tem aspektu pa zna biti cena precej višja, kot pa si jo plačeval do sedaj.
Prosim te, kot prijatelja in z vsem spoštovanjem, prosim te Andres - strezni se
In vedi, da jaz razumem tvojo bolečino. Bi te pa vprašala nekaj: si se vprašal sam pri sebi, čemu za vraga pa ti služi, da v njej vztrajaš. In če boš želel nadaljevati pogovor z mano, mogoče na privat, sem tukaj, čeprav vem, da boš zdaj jezen tudi name.

Objem