Author Topic: THETA HEALING  (Read 159995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: THETA HEALING
« Reply #90 on: April 25, 2008, 05:40:22 AM »
Kar se pa tiče tega, da ni potrebno imeti vseh ljudi rad...se strinjam na nek način. Pri tem jaz vidim predvsem to, da sprejmeš sebe in druge takšne kot so, da spoštuješ sebe in druge in da enostavno dovoliš vsakemu, da hodi po svoji poti, kakršnakoli že ta pot je. Če ni v skladu s tabo, potem gre itak mimo tebe, brez kakršnihkoli vplivov nate. Važno je le spoštovanje do sebe in drugih. Predvsem, da to sprejmeš, brez obsodb in sojenja.

Malo sem si s Teo zapisal Nena in sem šel tole za nazaj kar si pisala prebrati. Brez dvoma je Theta zelo zanimiva, tudi plodna tehnika, vendar bi vseeno rad vprašal. 
Če nekomu ne dovoliš več, da na leta hodi po tvoji poti se pri njem enostavno naredi odpor, ki lahko zraste tudi v nasilje. Psihično ali fizično.  Z drugo besedo se to sliši tudi drugače. S tem, ko si mu torej dovoil hojo po svoji poti, je šel ta predaleč in tako zaide na tvojo pot odkoder se zaradi lastnega ugodnja ne umakne.

Andres

Pozdravljen Andres,

to, da gre nekdo v nekem odnosu "predaleč" ni toliko stvar tistega, ki gre predalaeč, temveč tistega, ki mu to dovoli. Zakaj pa mu to dovoli, pa je vprašanje, na katerega si mora tak posameznik odgovorit. Kaj je s tem v nekem momentu pridobil, oz. česa ga je bilo strah, da bi izgubil??..Najlažje je za vse kriviti druge in kazati s prstom v smislu " ti si kriv, on je kriv...blabla". Tukaj je pač potrebno pogledati vas in v sam odnos, v čem je bila poanata nekega odnosa, kaj je tista lekcija, ki nam je rabila in ko enkrat to ozavestiš, narediš rezanje eteričnih vezi, vračanje delčkov duše, prekinitev vseh energetskih pogodb, zaobljub, zaprieseg s to osebo...in verjemi po vsem tem ti nihče več ne meša štren na tvoji poti. Ampak prvi korak pa je vedno na naši strani ;) Dokler iščemo izven sebe..no go..toliko časa ti bo neka oseb hodila v zelje in vedno močneje in bolj boleče ti bo kazala tisto kar nočeš videt :-\
Kar mene najbolj čudi pri nas ljudeh je to, da se tako radi oklepamo straih stvari in navad. čeprav vemo, da nam ne prinašajo ne vem kaj dobrega...tako težko pa si je nekaj priznati, pa čeprav vemo, da nam bo potem mnogo lepše in boljše...Ah ta naš ego..Sem delala pred par dnevi usklajevanje in harmonijo, spoštovanje, cenjenje in ljubezen med egom in mano in moram rečt, da so rezultati fantastični... :)

Lahko reči težje udejaniti, sploh ko so tu še otroci, ko sta oba še dolžna skrbeti za njih. Prav tu vidim še neke nedorečene stvari v tem odnosu...narediti korak nazaj in se dogovoriti, kako pri vzgoji otrok ne mešati svojih zamer, kako otrokoma omogočiti normalno odraščanje z očetom in mamo ne da bi njune medsebojne zamere vplivale na njih.

Tu je po moje velika naloga, ki jo kreator postavi pred nas in je na nas da tole ispeljemo za otroke čim manj boleče...da razumejo, da čeprav se oče in mati ne razumeta več, to ne vpliva na njun odnos do njih...ena od zelo težkih nalog, ki smo si jo, tako pravijo, sami izbrali, ko smo delali načrt za bivanje tu in sedaj.

Od tu tudi moj pomislek o »theta healingu«...ali smo dovolj zreli, da res prave vezi odrežemo, ali moramo samo z poslušanjem svojega notarnjega glasu slediti nalogi, ki smo si jo izbrali in tako doseči izpolnitev namena bivanja tu in sedaj? Smiselno bi bilo če bi nam samo pomagal usmeriti nas na pravo pot, ko preveč zaidemo v nepravo smer...vse ostalo pa moramo opraviti sami...

In vidiš tu mi pa DZK in astrologija, kot metode, pomagajo videti kaj je tisto, kar je pomembno na POT-i...zaenkrat še ne veliko, ker se učim, mislim pa, da dobra analiza nekoga, ki to dobro pozna, lahko pomaga usmeriti nas na pravo pot.

Andres, Teo in Vojkota dobro poznaš...mogoče je to pot, po kateri prideš do odgovorv, ki jih v tem trenutku potrebuješ, da se zadeve obrnejo v pravo smer...verjetno ni naKLJUČje da ste se srečali.

Nena, če sem kaj narobe razumela me prosim popravi. Prav vesela bi bila, če bi lahko dojela, da je tudi TH pot po kateri lahko popravimo smeri na svoji POT-i. Zaenkrat mi deluje prevč pravljično...čarovna palica ki v trenutku popravi vse ???, življenje je preizkušnja v kateri moramo tudi čez trnje če hočemo napredovati  ;)

Evo pa smo tu. Odgovor Nene in mišljenje Mavrice.  Prva se je oprla izključno na Theto in s tem dosežke, ki ste jih nekateri že dosegli, ter prikazala hitro pot po večji harmoniji.  Druga, torej Mavrica je s prstom pokazal še na otroke, ki v slabih zvezah kajpak trpijo. 
Če sta za kreganje potrebna torej dva, bi bržkona ta ista dva morala delati Theto, da bi se lahko kaj poravnalo. A dvomim, da dva skregana starša to sploh želita, oziroma  le eden od njiju, ali celo nobeden.

In zdaj tvoj stavek Nena. "To da je šel nekdo predaleč ni stvar tistega, ki je to storil, temveč tistega, ki to dovoli."  V redu, lahko se strinjam, da je nekdo dobil na gobec v gostilni, ker je dovolil, da ga je znanec udaril.  Rek pravi, da če te nekdo klofne mu nastaviš še drugo lice. Ti pač zagovarjaš metodo, do katere dobiš samo nekaj let klofut po istem licu, medtem, ko s tem, ko se nastavi drugo lice kar pomeni, ko napadeni popusti in dovoli, da se ga še naprej mlati, le ta bržkone ima en razlog.  V mojem primeru sta to kajpak otroka in popuščam, ker ravno onadva sta že dolgo talca slabe vzgoje, kot še pogosteje predmet s katerima se izsiljuje.  No, nenazadnje govorimo o Mariborčanki in vedno znova sem presenečen, da so tu celo normalne Mariborčanke.  Nenazadnje je sin pri  12. letih težak 88 kg, nič pa se ne naredi, da bi bil drugačen. Po materi povzema določen vzorec poiskati druge, ko jih potrebuje in ne ko mu niso v korist.  Hmm.  Glede na tvoj zapis sem kriv jaz, saj nenazadnje sem pustil, da ga je 12 let futrala kot pujska? 

Sem pa recimo ravno včeraj naredil del tega kar si napisala ti, saj na ta dan sem čakal deset mesecev. Bila je huda zamera, postal sem baraba, nekdo, ki z njim ni mogoče govoriti in vse živo, saj nenazadnje se ne strinjam, da se otroku odobri nekaj specialnega, če je njegovo obnašanje pod normativi. Slednje kajpak vsaj pri meni ne velja samo za otroke, temveč za vse, torej je to princip, ki ga gojim do bivše žene.  Ker vztrajam pri svojem sem dobil grožnjo, da bosta otroka na tej podlagi celo poletje zaprta v stanovanje, oziroma bosta na dvorišču prepuščena sama sebi.  Hmmm.  Lobiranje z otroci, ki me spremlja že zelo dolgo, se je torej ponovilo tudi včeraj, kot rečeno pa sem na ta dan čakal deset mesecev. 

Govoriš o rezanju vezi in vsega naštetega. Seveda. To vse bi bil dober pripomoček, ki bržkone dela, vendar halo. Kaj mi pomagajo vezi, če me je še ponoči klical objokan otrok zaradi agresijo v domu?  Kaj mi seveda pomaga rezana vez, če se moje otroke vozi v zatočišča narkomanov in alkoholikov kjer imajo oni svoje aluleje?   S tako odrezano vezjo sem dal proste roke, torej enostransko vzgojo, ki je v škodo ravno mojim otrokom. In kaj mi pomaga odrezana vez, če mora moja hčerka spati na tleh, saj mati je odstopila njeno posteljo porivaču??  In ko se postavim v bran otrokom se pač jovo na novo lobira ravno z otroci.

Odtod Mavrica skozi 9zk vidi vse malo drugače. In res. Že dlje časa gledam tudi skozi 9zk primer mojih otrok in njune matere. Vendar slednji zahteva čas, vedno znova pa se mi potrjuje, da 1 kot hčerka in  9 kot žena, le ne moreta dolgoročno hoditi z roko v roko. Sin pač, ki je 4 ob devetki dobi vse potrebno in še več, daje mu toplino, vendar je te topline že kar preveč, nastane požar in enkrat se ga obdaruje materialno in finančno drugič je vročino videti v obliki fizičnega spopada, česar kajpak nisem zagovornik.  Hmm.  Ob vsem tem Mavrica imam celo srečo. Z enkami nikoli nisem imel težav, torej mi je tudi letošnje leto naklonjeno, to pa se odraža ravno tako v odnosu z mojo hčerko, ki vedno pogosteje na svojo željo prihaja k meni, oziroma je že en teden spi pri meni, kot ta trenutek naprimer.  Sicer pa je najbolje, da se spakiram k njej. :)

Mimogrede Mavrica. Kljub temu, da sem oddal post, vidim, ta nosi številko 4465. Hmm. Moja mama je letnik 44 in jaz 65, ona je dvojka, jaz osmica, cel post pa je bil bolj na dvojko, humano družinsko pisan, le to pa je tudi dvojka ali prst. :)
In kar zadeva Tee. Seveda sem se tudi do nje že obrnil, a je hitro ugotovila, da tačas pluton po moji luni pleše, tako pa bo še nekaj časa ostalo.  :)  In ravno ko berem tole o Theti si mi zdi, ko bi bilo mogoče Plutona kar premakniti od tam kjer je, oziroma  korak za korak izničiti njegov trenutni vpliv.

Andres
« Last Edit: April 25, 2008, 05:45:52 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: April 25, 2008, 08:11:06 AM »

In kar zadeva Tee. Seveda sem se tudi do nje že obrnil, a je hitro ugotovila, da tačas pluton po moji luni pleše, tako pa bo še nekaj časa ostalo.  :)  In ravno ko berem tole o Theti si mi zdi, ko bi bilo mogoče Plutona kar premakniti od tam kjer je, oziroma  korak za korak izničiti njegov trenutni vpliv.

Andres

Andres

Ko Pluton tranzitira Luno, to pomeni, da se globalno, zgodovinsko ali karmično začnejo čistiti zadeve Lune. Torej Luna predstavlja korenine, dom, družino, potem pa tvojo avtohtono družino /tvoje otroke/, pa seveda tudi odnos do ženske, matere in matere tvojih otrok, pa tudi do tvoje žene oz. partnerice.
Ko Pluton "udari" po Luni imamo priložnost, da očistimo našo Luno /ki pomeni v nekem smislu ves naš čustveni svet/ nesnage, ki se kot karmičen zapis vleče skozi generacije rodov. Torej zadeva, ki gre od mame tvoje mame, do tvoje mame, do tebe, do tvojih potomcev in seveda so na nekem nivoju bile stkane, dane, živete neke obljube, zaprisege, dogovori, pogodbe ... ki jih v tem življenju sedaj vpleteni morate oddelat ali drugače rečeno vrnit karmičen dolg.

Pluton je princip, ki v karmičnem smislu nosi rezanje vsega balasta in postavljanje stvari na novo. Seveda je to v večini primerov povezano z hudimi psihološkimi pritiski, dostikrat pa tudi z tem, da se bojimo prepoznati vzorce, kajti Plutonski strah in manipulacija nam to preprečuje. Če ob takem aspektu ne ozaveščamo v globino, v korenine, potem nas lahko Pluton strezni tudi na nekoliko bolj grob način:

torej kaj predstavlja Pluton: čiščenje, rezanje, smrt in ponovno rojstvo .... ; česa: ... lune /žene, matere, odnosa, doma in občutka varnosti/

Andres, jaz bi te prosila, da pogledaš na stvari z drugega zornega kota. Ali pa si vsaj daš možnost razmisleka. Kajti sam se ukvarjaš z energijami, torej veš, da zakon vesolja deluje na principu bumeranga. Nič od tega, kar nosimo v sebi, se nam ne more dogajati, kajti kar nismo /ali nimamo/, sploh ne moremo prepoznati.

Zdaj imaš fantastično priložnost skozi zgoraj omenjeni tranzit, da za vekom veke podelaš z vašo /tvojo/ družinsko pogojenostjo /karmo/ in ustvariš s tem možnost, da tega ne bo treba delati tvojim otrokom, ali pa tebi v naslednjih reinkarnacijah.

Dokler boš čutil bolečino, jezo, zamero, do tvoje bivše žene, toliko časa te bodo prav ta čustva izzivala na vso moč, kajti s tem odpiraš potencial da vse to prihaja kot bumerang k tebi.
Vse dokler se boš boril, bo v tvojem življenju vojna. In v vojni pač nimamo zmagovalca. Imamo samo žrtve.

In tisto o Jezusu in drugem licu: to je mišljeno tako. Ko se nehamo boriti, enostavno neha obstajati motiv napadalca da bi še napadal. V vsakem odnosu sta dva in s tem dve energiji. Ko svojo energijo usmeriš v božansko ljubezen, se okoli tebe dogodi čudež, kajti tudi ta se kot bumerang vrača do tebe.

Oprosti, ker govorim. Vem, da te s tem mogoče spet samo provociram, da bi napisal vzroke zakaj tako čutiš. Moraš vedeti, da te globoko v sebi čutim in čutim tudi vso tvojo bolečino. Mogoče pa bi premislil, da bi jo začel izražati na drugačen način. Tudi to te Pluton v odnosu z tvojo Luno sedaj uči. Vedno znova ti tukaj na forumu želimo dopovedat določene stvari, pa trmasto vstrajaš na svojih principih. In noben od nas ti ne govori, da bi te prizadel, ali pa zato, da bi želel zmanjšati vpliv tvojega trpljenja.

Plutona v aspektu z Luno boš najlažje prebrodil, če boš spremenil odnos do Luninih vprašanj. Dokler boš trmasto vztrajal na svojem /pa imel ne vem kako prav/ boš še vedno poraženec. Ob tem aspektu pa zna biti cena precej višja, kot pa si jo plačeval do sedaj.

Prosim te, kot prijatelja in z vsem spoštovanjem, prosim te Andres - strezni se

In vedi, da jaz razumem tvojo bolečino. Bi te pa vprašala nekaj: si se vprašal sam pri sebi, čemu za vraga pa ti služi, da v njej vztrajaš. In če boš želel nadaljevati pogovor z  mano, mogoče na privat, sem tukaj, čeprav vem, da boš zdaj jezen tudi name. ;D

Objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: April 25, 2008, 11:02:46 AM »
čudovito Tea...to sem mislila, ko sem Andresu svetovala da se obrne na tebe...

tudi sama sem dajala skozi to plutonsko "šolo" in vse dokler nisem dojela da vojna ne vodi nikamor se stvari niso hotele izboljšati. Tisti moment ko sem odvrgla vse zamere, ko sem si rekla ni se nama izšlo, nobeden ni kriv...so se zadeve obrnile v drugo smer...tam pri Plutonu in kironu smo nekaj o tem povedali pred časom...

In če smem še sama dodati k tej sliki en ščepec: Andresova luna dela trigon na njegov merkur in glej, on prav preko komunikacije išče odgovore na to kar se mu dogaja. Prizadet kot je težko sprejema, kar mu govorimo, bo pa vse to predelal v sebi in upam dojel, da mu poiskušamo pomagati...nenazadnje vsi tukaj sodelujoči imamo neke planete in pommbne točke prav tam, kjer je njegov merkur - naKLJUČje - mislim da ne.

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #93 on: April 25, 2008, 11:18:39 AM »
Stara tolteška modrost pravi: "Uzrimo se v resnici." Mojstrstvo ozaveščanja je prvi korak na naši poti. Ker mi Don Miguel Angel RUiz tako lepo razlaga principe TehtaHealinga se bom obrnila nanj.

Ljudje živimo v nenehnem strahu, da bomo tako ali drugače prizadeti, in to nas navdaja z velikim nemirom. Da bi obvarovali svoje čustvene rane in ker nas je strah, da bi bili prizadeti, se ljudje v umu obdamo z nečim, čemur bi lahko rekli veliki sistem zanikovanja. V tem sistemu se razvijemo v mojstrske lažnjivce. Tem lažem verjamemo in sploh ne opazimo, da lažemo, včasih pa, ko se tega zavemo, se opravičuejmo pred seboj, da se tako varujemo pred bolečino in trpljenjem. Ta sistem zanikovanja pa je le dimna zavesa, ki nam brani videti resnico. Vsakdo sanja svoje sanje.
Če se zavračamo, obsojamo, se imam za krive in se nenhno kaznujemo, se nam zdi da na svetu ni ljubezni. Zdi se nam, da je ta svet zgolj svet kazni, trpljenja in sodbe. Pekel ima veliko krogov in če pogledamo kako pekel opisujejo religije, lahko hitro vidimo, da je natanko takšen kot človeška družba, takšen kot so naše sanje. Če vemo, da so vsi okrog nas polni čusvenih ran, okuženih s čustvenim strupom, zlahka razumemo medčloveške odnose, ki se razvijajo v sanjah pekla, kot temu pravijo Tolteki. V peklu so odnosi, v katerih se ljudje hudo mučijo - pa tudi taki v katerih se le malo.

Kot otrok ste prevzeli nase dogovore. Ljudje okoli vas priklenejo vašo pozornost in vas z nenehnim ponavljanjem pitajo s svojimi nauki. Tako se učimo. Tako se programira človeški um. Vendar niste več otrok, in če živite z nekom, ki grdo ravna z vami, je to zato ker tako ravnanje sprejemate, zato, ker ste prepričani, da si takšno ravnanje zaslužite. Imate seveda meje do katerih ste vse skupaj pripravljeni prenašati, a kaj, ko nihče na svetu ne ravna z vami tako grdo kot vi sami. Meja takšne "samozlorabe" je hkrati tudi meja, do katere ste takšno ravnanje pripravljeni prenašati od drugih. Če nekdo z vami ravna grše, ga zapustite, če pa z vami ravna samo malce manj slabo, kot ravnate sami s seboj, trpite naprej. Zdi se vam namreč, da si takšno ravnanje zaslužite
Vaše življenje ni nič drugega kot sanje. In sanjate jih vi sami. Tolteki imenujejo spreminjanje svojih dogovorov, prepričanj in vzorcev sanje druge pozornosti. Te nastopijo takrat, ko se zavestno odločimo, da ne bomo več živeli po dogovorih, ki smo jih prevzeli kot otroci.

In tukaj je ThetaHealing idealno orodje, da zavestno spremenimo svoje programe v sebi. Kdo naj jih spremeni, če ne mi sami.  Sami sanjamo svoje življenje in le sami imamo to moč, da svoje sanje spremenimo. Nihče pa ni rekel da je to lahko opravilo. Veliko poguma je potrebnega, da se soočimo s stvarmi, ki jih nočemo videti v sebi in veliko ljubezni do sebe potrebujemo, da smo do sebe sočutni in si damo čas, da stvari ozavestimo. Življenje ni boj in ni avtocesta na kateri tekmujemo kdo bo prej in kdo bo prvi na cilju. Življenje je udejanjanje ljubezni, je ljubezen v akciji. Mi pa smo tisti, ki sedimo v svojem avtu, ki mu pravimo telo in ga usmerjamo skozi izkušnje, ki jim pravimo življenje. Izbira in odločitev kaj bomo naredili pa je vedno naša in VEDNO imamo možnost izbire kako bomo odreagirali na neko situacijo. To pa pravi tudi Abraham skozi učenja ki jih podaja skozi Ester Hicks.

Zato volan v roke in gremo vase pogledat kaj je tisto kar boli in kaj je tisto, kar mi druga oseba kaže o meni samemu. Kajti Tolteki pravijo, da so drugi ljudje le ogledala v katerih lahko vidimo sami sebe. In tako vidimo svojo veličino in tudi vse tiste boleče dele nas samih, ki potrebujejo pozornost, nego in predvsem sprejemanje in ljubezen.

To je moj vidik in pogled na življenje. Pa lepo bodite.
« Last Edit: April 25, 2008, 11:23:17 AM by MerLila »
Z ljubeznijo, svetlobo in božanskimi blagoslovi

ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #94 on: April 26, 2008, 03:30:12 AM »
Tole bom moral očitno še enkrat prebrati. Ne morem trditi, da ni prav napisano, a vendarle se popolnoma vse ne ujame v mozaik. Ogledala recimo. Verjamem, da teh ni, obstaja le izrazoslovje in ljudje to ponavljajo drug za drugim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #95 on: April 26, 2008, 09:08:03 PM »
Ogledala... ko imaš v sebi nek vzorec je to kot gumb. Ko ti nekdo odigra neko zgodbo (temu jaz pravim da je ogledalo, v katerem gledaš sebe), ti pritisne na gumb in sproži ti tisto kar te najbolj boli. Ko ta gumb pri sebi odstraniš se ponavadi zgodi eno od dvojega, ali ta oseba izgine iz tvojega življenja ali pa ti ne igra več te zgodbe kar pomeni, da v njegovem ogledalu tega ne vidiš več, ker rni potrebe, ker to v tebi ne obstaja več. Dokler pa nekaj je v tebi, to vidiš v ljudeh okrog sebe, saj jih s svojim magnetizmom pritegneš k sebi, da ti nastavijo svoje ogledalo. Seveda pa stvar velja tudi v drugo smer, kajti ti svoje ogledalo nastaviš njim, da v tebi vidijo svoje izzive, vzorce in dogovore. In tako se družimo...dokler ne začnemo ceniti tega, da nam ljudje nastavljajo ogledala in s sočutjem do sebe in do njih sprejemati stvari. In kar je pomembno...odpustimo zaradi sebe in ne zaradi njih, da nas ne boli več in da nehamo trpinčiti sebe. Ker se imamo radi :)

No tule, upam, da je razumljivo.
Pa lep večer

ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #96 on: April 29, 2008, 04:59:08 AM »
Če tvoje drži MerLita, je to bržkona le deloma. Saj nenazadnje celi kolektivi poznajo osebo, ki je antipatična vsem. Torej so ji vsi ogledalo, oziroma je ta oseba antipatična vsem? Pač, natresel sem iz prve roke, saj vsi smo se že znašli znotraj kolektiva, vedno, ali pogosto pa je bil kakšen tak primer.

Ravno tako bi se našlo še kup primerov iz okolic v katerih živimo, kot sem spadajo tudi partnerski odnosi. In ravno partnerski odnos, danes ni več tak kot nekoč. Enako kot se pogosteje menjajo službe, se pogosteje menjajo partnerji, avtomobili, mobiteli, celo zajemalke se kupijo na let uporabe kot prej.  Če danes partnerji drug drugemu ogledalo nastavljajo, kaj je bilo potem nekoč, ko sta zakonca skupaj živela po 50 let in več? 

Seveda gre še pri vsemu skupaj tudi za žensko.  Ona je moški postala in nenazadnje je ogledalo svojega partnerja, ki po naravi ni ravno materinski.  In kako to da tega ni bilo nekoč, saj ogledalo vendarle ne izvira od danes?

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #97 on: April 29, 2008, 12:40:15 PM »
Andres, večni upornik ;)

Saj veš kako je tisto...če bi vsak pred svojim pragom pometal, bi imel za celo življenje dovolj dela ;) In vsaka pot se začne s prvim korakom...tudi vpogledom vase ;D Imamo pa ta velik blagoslov, da nam je bila dana možnost izbire in odločitve ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #98 on: April 29, 2008, 03:14:35 PM »
No, res sem malo upornik. Bržkone zato, ker vedno dopuščam tudi drugo opcijo, drugo možnost, veliko stvari v življenju pa močno dobro pretehtam. 
Je pa tudi res, da sem bolj kot ne kritik, saj nenazadnje se mi tako širi tudi obzorje, saj če padem na izpitu sem se iz tega nekaj naučil, če sem imel prav, pa ravno tako.   :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #99 on: April 29, 2008, 09:17:22 PM »
Pišuka ta ogledala mi delaju problem. Pa idim da ne samo meni ampak tudi tebi Andres. :D :D
Theta Practitioner™

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #100 on: April 29, 2008, 11:11:34 PM »
Ker naključja ne obstajajo tudi to, da se v kolektivu najde 30 ljudi, ki jim gre ena oseba na živce ni naključje. Dejstvo je, kot pravi zakon magnetizma, da podobno privlači podobno. In tako si odslikavamo tisto kar nas najbolj žuli...
Boli pa takrat, ko se upiraš :)

Veš kaj pravi Castaneda, naši mučitelji so naši največji učitelji.  In meni je blagoslov to, da sedaj ne samo razumem kaj govori, sedaj to izkušam in živim. In to je zame izjemnen blagoslov. Da jih sprejmeš, jih blagosloviš in odpustiš vse ... in te naha bolet.

ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: May 08, 2008, 04:23:17 AM »

Ah kaj pa vem.  Iz Thete smo prišli na ogledala iz ogledal sedaj na mučitelje, ki so nenazadnje tudi učitelji kar bi se še strinjal.
Ampak včasih sprejemati ni lahko.  Če bi vsi vse sprejmali, bi bilo najbolje biti diktator, saj ta ko je na oblasti vedno najdaljšo potegne. Vsaj za nekaj časa.
Naključje, ki seveda ne obstoja ima verjamem malo skupnega, da se skupaj naberejo sami taki, ki jim gre vsem ena oseba na živce. Nenaključno se ljudje znajdejo skupaj kot sodelavci recimo, vendar vse kar je bolj globalnejšega v življenju ne gre pripisovati nenaključju, saj čisto vse pa tudi ni vnaprej določeno. Nenazadnje se nam usoda od zastavljene, tudi včasih kaj spremeni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: May 08, 2008, 05:13:16 PM »
Jaz komaj čakam konec maja, ko bomo imeli bližnje srečanje s Theto  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #103 on: May 08, 2008, 05:36:23 PM »
Še malček Tea, še malček ;)

Še parkat gresta un giro z barčico in evo, Theta bo tukaj ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #104 on: May 08, 2008, 06:19:59 PM »
Tale Theta pa res blagodejno na tebe vpliva Tea.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858