Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199058 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #345 on: February 21, 2008, 07:58:40 AM »
Uf zopet sanju pa ne vem ki sn sanju  :P
Pa vseeno lep dan Regina in hvala za odgovor.
Ma sn te mogu pozdravt.
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #346 on: February 21, 2008, 09:40:54 AM »
Ejjj, kako lepo, bikec. Pa ne zato, ker si sanjal in ne veš kaj,  ;D ampak da si me prišel pozdravit. Si mi pa res polepšal dan, zato samo zate
Za sanje pa nič ne maraj. Če si jih nisi zapomnil, niso potrebne ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #347 on: February 21, 2008, 12:10:28 PM »

Hej, hej Reginca! ;D

No pa sem ponovno tukaj! ::) ;) ;D Danes sem imel zanimive sanje. Sanjal sem ponovno o ladji. Bil sem opazovalec in naenkrat se je zaletela v ledeno goro. Tega nisem videl, sem pa vedel! :o ;D In v spodnjih "kletnih" prostorih ladje je pričela vdirati voda. Enako, kot pri Titanicu! :'( In potem sem videl, kako je voda vdirala in tekla. Bila pa je čista in jasna. Nekako "urejena"! ::) ;D

No, zanimive sanje vsekakor, sedaj pa vem, da bo tudi zanimiva razlaga. Že tretjič sem sanjal v kratkem o ladji! :) ;D Enkrat pa sem videl maketo ladje, brez rešilnih čolnov. Sem pa tudi videl ledeno goro, a sem jo z mojimi rokami premaknil, da se ni zaletela. Potem pa sem rekel, kako lahko pustijo ladjo brez čolnev. "Titanic se je potopil in je potopljiv. Torej nadenite čolne!" - nekako tako sem pravil in govoril v sanjah! ;D

No, hvala za razlago in lepo, lepo sončno dopoldne ti želim! ;D

pa,pa***

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #348 on: February 21, 2008, 01:12:31 PM »
Jaz tudi skoz nekaj sanjam...ma zdaj sem imela že davkart zaporedoma podobne sanje...V prvih sem sanjala, da sta umrla moj nečak in moj oče in da se je kar od nekod pojavila moja pokojna sestra..
Danes ponoči pa sem zopet sanjala, da je umrl moj oče, češ, da enostavno ni mogel več in se je odločil umreti..Sanjala sem tudi, da sem dobila vso znanje in lekcije iz Egipta, ki bi ga dobila, če bi šla dol na duhovno potovanje, vendar je bilo to na daljavo...ne spomnim se pa po katerem kanalu je šlo to na daljavo...

To o smrti ne vem več...ali je povezano s tem, ker mi je pred kratkim umrla sestra...ali pa je povezano s tem, ker sem delala precej na sebi in uravnovešanju ženske in moške energije v sebi in to morda kaže, da višek moške energije se vendarle umika...Kar se pa Egipta tiče...sem morala žal potovanje odpovedati in ima to morda tudi kako povezavo ravno s tem uravnovešanjem, ker tam se bo delalo dosti inicijacij po templjih ravno na to temo...morda pa res dobim kaj na daljavo.. ??? ::)

Reginca, komentar??
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #349 on: February 21, 2008, 04:23:48 PM »
"Titanic se je potopil in je potopljiv. Torej nadenite čolne!" - nekako tako sem pravil in govoril v sanjah! ;D

Hmmmm, tole je pa videt kot neka majhna "streznitev", kaj?  ;D
Ampak ni panike, Patrik. Nič strašnega se ti ni (ne bo) zgodilo, pa tudi ti se nisi nič spremenil. Le bolezen te je rahlo zdelala. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #350 on: February 21, 2008, 04:50:10 PM »
To o smrti ne vem več...ali je povezano s tem, ker mi je pred kratkim umrla sestra...ali pa je povezano s tem, ker sem delala precej na sebi in uravnovešanju ženske in moške energije v sebi in to morda kaže, da višek moške energije se vendarle umika...Kar se pa Egipta tiče...sem morala žal potovanje odpovedati in ima to morda tudi kako povezavo ravno s tem uravnovešanjem, ker tam se bo delalo dosti inicijacij po templjih ravno na to temo...morda pa res dobim kaj na daljavo.. ??? ::)

Sem sigurna, da dobiš. Čeprav fizično v Egiptu ne boš prisotna, boš v mentalnem stiku. Za te energije pa vemo,  da zanje ne obstajajo nobene meje.
Vse skupaj pa je verjetno eno z drugim povezano, Nena. Smrt bližnje osebe se nas vedno globoko dotakne, delo na sebi pa ima tudi vedno svoje posledice. Če gledaš realno, se pa že zaradi tega, ker nekoga v svojem življenju izgubimo, precej spremenimo, čeprav se tega, kako in na kakšen način, v glavnem sploh ne zavedamo.
Take ali drugačne "male smrti" v sanjah so sicer neprijetne, so pa spodbudne, Nena.
Lep dan ti želim. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #351 on: February 21, 2008, 04:57:35 PM »
Hvala, Regina za tako izžrpen odgovor. Kar se Egipta tiče, sem ravno danes govrila s prijateljico, ki gre in sva že nekaj naumili kako bi to prišlo tudi do mene, tako, da imava v nedeljo dejt na to temo :)

Res so "smrti" v sanjah neprijetne, vendar pa baje pomenijo dobro v fizičnem svetu...V bistvu mi je bilo bolj vprašanje na temo, da se je ponovila v obeh sanjah ista oseba, moj oče...in ker on predstavlja dost pomembnega moškega v mojem življenju, ki mi je dal dosti misliti in dosti dela imam na sebi zaradi tega sem poskušala to nekako povezati..

Hvala še enkrat, Regina :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #352 on: February 21, 2008, 05:24:52 PM »
Me veseli, Nena. Pa še nameravala sem napisat, da se boš sigurno povezala s kom iz skupine, ki gre na to potovanje. ;)
Oče se ti pojavlja iz razloga, s katerim ga boš sama najlažje povezala. Nekomu predstavlja močno avtoriteto,  ki se ji celo življenje upira, model, ki ga je treba posnemati in obenem tekmeca, ki ga je treba premagati,... drugim pa veliko modrost, izkušnje, vrline, nasvet....ali ljubezen, na podlagi katere ženska že od otroštva gradi svojo predstavo o idealnem moškem, princu svojih sanj. Kakor komur torej, zato je simboliko na splošno težko dorečt.
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #353 on: February 21, 2008, 05:35:38 PM »
Hvala za dodatno razlago, Regina. Ma če prav razumem se s "smrtjo" te osebe v sanjah razreši nekaj na tem področju??!! ???
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #354 on: February 21, 2008, 06:36:00 PM »
No, na nek način se razreši, bolj kot to pa ozavesti. Glej, dala ti bom primer, ki je lahko čisto mimo, pa vendar:
Če je bil tvoj oče močna, avtoritativna osebnost, zelo zaposlen in pogosto odsoten, si lahko zaradi občudovanja njegove osebnosti odrasla s prepričanjem, da so samodisciplina, trdo delo in popolna predanost postavljenim ciljem največja vrednota, po kateri se moraš tudi sama naravnati.  Avtoritativnost se ti lahko zdi edini in pravi način učinkovitega vodenja projektov, strogost in kritičnost pa karti, na kateri staviš pri organizaciji svojega poslovnega in zasebnega življenja. Po drugi strani je lahko v podzavest zakopana misel, da so uspešnost, delo na vodilnih položajih in stalna odsotnost neločljivo povezani, vendar tega v nobenem primeru ne gre enačiti s pomanjanjem ljubezni in topline v življenju. Ko človek ozavesti to vprašanje, se zgodi sprememba, ena mala smrt, ker sanje na svoj način pomagajo najti polarnosti in poiskati ravnovesje. Enostavno, nisi več ista.

Sama si rekla: delala si na sebi za uravnovešanje ženske in moške energije in to morda kaže, da se višek moške energije vendarle umika. Torej si ozavestila tisto, kar te je ves čas obremenjevalo ali zadovoljevalo?
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #355 on: February 22, 2008, 09:11:34 AM »

Hmmmm, tole je pa videt kot neka majhna "streznitev", kaj?  ;D
Ampak ni panike, Patrik. Nič strašnega se ti ni (ne bo) zgodilo, pa tudi ti se nisi nič spremenil. Le bolezen te je rahlo zdelala. ;)

Pozdravljena! ;) :)

Hja, marsikaj mi je postalo znano in jasno, kar mi včasih še ni bilo. Nova spoznanja, doživetja in nova življenjska pot, bi se reklo! :) Sem zelo vesel za vse to. Res pa je, da me je bolezen zdelala in sedaj vem, da je zdravje pomembnejše in je vedno prvo zdravje, potem pa vse ostalo! :) ;D ;D

Hvala in lep, lep pozdravček! ;) ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #356 on: February 22, 2008, 09:28:08 AM »
Regina, ti si prava čarovnica... ;)
Tale primer je prav pisan meni na kožo...marička spet imam delo..še dober, da imam Theta in bom to zwei drei zamenjala...sam še do bistva moram pridet..v sam izvor probelma :)

No ja..pa danes ponoči sem zopet sanjala očeta...sam tolk za informacijo ;)..Tokrat sem mu povedla, da lahko rešim sama vse kar imam za rešit in ne potrebujem njegove pomoči, ki izgleda kot nasilje dobrote...po domače povedano "sem ga vrgla čez prag" :P

Hvala za vse, Reginca:)
« Last Edit: February 22, 2008, 09:44:49 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Patrik

• Guest
« Reply #357 on: February 22, 2008, 09:29:37 AM »
Regina, ti si prava čarovnica... ;)

Hja, Regina je zelo posebna osebnost, polna dobre volje, miline in odločnosti. :) Zelo, zelo jo spoštujem, saj mi je marsikaj povedala in približala! :)

Hvala za vse in lep, lep pozdrav in še na mnogo sanj! :) :D ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #358 on: February 22, 2008, 09:42:39 AM »
Hja, marsikaj mi je postalo znano in jasno, kar mi včasih še ni bilo. Nova spoznanja, doživetja in nova življenjska pot, bi se reklo! :) Sem zelo vesel za vse to.

Hehe, faca si, Patrik in res se nisi nič spremenil.  ;D
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #359 on: February 22, 2008, 09:44:01 AM »

Hehe, faca si, Patrik in res se nisi nič spremenil.  ;D

Hvala, enako! :) ;) ;D "Dobro je biti oseba, ki se ne spreminja." ;) ;D - moj moto! :)