Author Topic: Tarot IV del  (Read 74543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot IV del
« Reply #15 on: January 14, 2008, 04:33:38 PM »
Tebi Tar_Mar in vsem želim veliko notranjega ognja in življenja svojih sanj  :D in naj vam bo čudežno lepo leto...2008

Še eno vprašanje bi imela, kratek čas nazaj sem izvedela, da bom morala en zagovor v službi, za katerega prejmem na koncu diplomo opravljati še v tujini, pri nas sem ga že...v bistvu kot en izpit, ki mi bo omogočil razširitev opcije dela v službi. Kaj pravijo karte na to, mi bo šlo, imam pa to zelo kmalu, začetek januarja? Jaz mislim, da bo vse o.k.
Pa še zanima me, če bo to leto kaj bolj romantično obarvano od preteklega, če se obeta kaj novega, saj je res trajalo precej časa, da sem pustila vso preteklost za sabo  :D

Zdravo!

Ja, ja vse se bo izšlo. Neka moška oseba bo posebej zahtevna. Pripravi se in bo rešeno.

Romantično bo toliko kot boš ti vložila v to romantiko. Vse je odvisno od tebe. Poleg tega bo ta "romantika bolj na materialni osnovi".

Vse lepo naprej in raduj se vseh dnevov

:)

Tar_Mar

No tkole, da povem povratne info, res je naredila sm izpit juhuuuuuu :) :D, tko kot si rekel, samo so me pa izmučili res do konca in naprej  ::)
Ampak je šlo  :P
Kar se tiče ljubezni pa je tkole, nekej je v zraku ::), jst pa se kr malo držim še nazaj, očitno  sem nekam previdna postala v zadnjem času ;D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #16 on: January 14, 2008, 08:21:35 PM »
Ojla Tar_Mar, sem v 3. del pomotoma napisala.
Zanima me samo kako mi kaj kaže nasplošno. So kakšna področja pri katerih moram biti bolj pozorna, da česa ne zamudim...
Hvala že vnaprej  :-*
lp
T.

Zdravo!

Ne zamudila ne boš nič. Le drži se reda in bo šlo.
Saj si pridkana in se trudiš.

Na možne čeri te sproti opozorim ali dam tudi vetra v jadra in ti nastavim kompas.

Imej se lepo

Tar_Mar
« Last Edit: January 15, 2008, 12:55:55 PM by tar_mar »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: January 15, 2008, 01:42:05 PM »
 Hej, hej Tar_mar....

Se kaj novega, zanimivega obeta? ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #18 on: January 15, 2008, 05:16:26 PM »
Hvala Tar_Mar :-*
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: January 16, 2008, 11:22:11 AM »
Hej, hej Tar_mar....

Se kaj novega, zanimivega obeta? ;)

Katero področje te zanima posebej?

Tar_Mar
samo
ljubezen in faks. hvala

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #20 on: January 16, 2008, 11:48:28 AM »

Glede potovanja ni sigurno da boš šla na ptovanje, če že drugo ne boš šla tam kot si planirala ali kot si želiš.

Tar_Mar

Tar_Mar,

tole si mi napisal v Tarot III. Pa mi ni bilo jasno, kaj me lahko ustavi, da ne grem na potovanje. Sedaj razumem, kaj si mi zelel povedat. Kako se bo vse skupaj izslo? Malo me je presenetilo :)
Ce je kaj takega kar ni za v javnost, te prosim, da mi pises na ZS.

Ne vem, kaj drugega lahko recem kot HVALA!

Tar_Mar, kopiram iz prejsnje strani. Kaj mi lahko poves o tem?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #21 on: January 16, 2008, 12:13:16 PM »
Saj po eni strani me bolj zanima kako bo z razlogom, zaradi katerega naj ne bi sla? :)

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: January 16, 2008, 02:49:12 PM »
Dragi Tar_mar!

kot si mi zadnjič zapisal, se mi na služenem področju obeta boljše od februarja.....tudi astro pogled izdaja čas sprememb od konca februarja pa do konca aprila.....
prosim te za pojasnitev neke službene vezi z nadrejenim (se je precej zakompliciralo, čeprav ne vem zakaj).....ali bo medosebni odnos spet stekel ali sploh ne?
bom morda zaplavala v druge poslovne vode?
zanima pa me tudi moje "sidrišče"; namreč sem med lj in mb; želje in izzivi so v prestolnici; na mb me veže moja ljubezen; se bo odločil in prišel tudi v lj?
pa še to: so morda odprte resne poti za delo v tujini?

res iz srca hvala in uživaj v tem "norem" času!
kasandra  ;)

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #23 on: January 18, 2008, 12:18:56 PM »
Dragi Tar_mar!

kot si mi zadnjič zapisal, se mi na služenem področju obeta boljše od februarja.....tudi astro pogled izdaja čas sprememb od konca februarja pa do konca aprila.....
prosim te za pojasnitev neke službene vezi z nadrejenim (se je precej zakompliciralo, čeprav ne vem zakaj).....ali bo medosebni odnos spet stekel ali sploh ne?
GLEDE ODNOSA SE RES VSE USTAVILO. Naj bi stekel ta osnos, vendar te bo še naprej "bolela glava". Ker pač ne bo pšristen.

bom morda zaplavala v druge poslovne vode?
RADA BI UŠLA, VENDAR ZAENKRAT OSTANEŠ TU KJER SI S KAR PERECEJ KLJUBOVALNOSTI

zanima pa me tudi moje "sidrišče"; namreč sem med lj in mb; želje in izzivi so v prestolnici; na mb me veže moja ljubezen; se bo odločil in prišel tudi v lj?
PO KARTAH NE BO PRIŠEL ZA TEBOJ, TE BO "SKUŠAL" KLJUB VSEM NESOGLASJEM "ČAKATI" SE PA NAJ NE BI PREMAKNIL

pa še to: so morda odprte resne poti za delo v tujini?
NI ŠE PRAVI ČAS, ZA KAM ITI.

res iz srca hvala in uživaj v tem "norem" času!
kasandra  ;)

Tar_Mar

Dragi Tar_Mar!

Si pa res dober v tem svojem poslanstvu!

Sem kar malo žalostna glede na to, kar kažejo karte.....
Kakšen "status" pa bom potem imela v službi? Res nič ne kaže, da bi se kam premaknila še letos?
In ljubezensko stanje.....bo potem trajalo na relaciji lj-mb......kako nasploh kaže v ljubezni?
Ali mi bo to leto naklonjeno?

Hvala in lepo se imej, kasandra

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #24 on: January 22, 2008, 09:35:33 AM »

Zdravo

Malo se naj to kar sem pogledal "odvrti".

Hudo mi je, če si žalostna. Skušaj si iz tega narediti vse najlepše. Tudi to se da.
Vse je v glavi.

Tar_Mar

Ja, imaš res prav...vse je v glavi. Bom trenirala pozitivne misli.....
lepo bodi, k  :D
[/quote]

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #25 on: January 24, 2008, 10:49:01 AM »
Pozdravljen!
Pred časom sem se že obrnila nate. Bili so trenutki, za katere sem mislila, da jih preprosto ne bom zmogla preživeti.
Nasvet je prišel ob pravem času. Ampak, ali jaz nisem bila še pripravljena na spremembe, ali preprosto še ni pravi čas?
Te lahko prosim, če malce pokukaš zame v karte, če se v kratkem obeta kakšna sprememba...vsaj mala?
Včasih se mi zdi, da ne morem več globlje....ampak zgleda, da vseeno lahko še vedno malce potonem...

Hvala ti za tvoj čas!
N

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: January 24, 2008, 12:47:14 PM »
Pozdravljen!
Pred časom sem se že obrnila nate. Bili so trenutki, za katere sem mislila, da jih preprosto ne bom zmogla preživeti.
Nasvet je prišel ob pravem času. Ampak, ali jaz nisem bila še pripravljena na spremembe, ali preprosto še ni pravi čas?
Te lahko prosim, če malce pokukaš zame v karte, če se v kratkem obeta kakšna sprememba...vsaj mala?
Včasih se mi zdi, da ne morem več globlje....ampak zgleda, da vseeno lahko še vedno malce potonem...

Hvala ti za tvoj čas!

Zdravo!

Poglej pri tebi oziroma v tebi je nemir, ki te žene k spoznavanju nečesa novega. Vendar se nekako bojiš brez potrebe. V preteklosti si imela kar precej težav ki si si jih  izbojevala in prišla do spoznaj in reči ki jih sedaj poseduješ in imaš na kar malo "krut" način. Veš to te dela plemenito in osebo takšno kot si. No ja v podzavesti misliš, da si na dnu in da si v slepi ulici kar ni res. Neka moška oseba ti bo prišla na proti vendar ne še "takoj juri" še nekaj časa boš morala biti sama s seboj in sama reševetai vse ter tektno pripraviti plan za ljubezensko avanturo oz. zvezo.
Drukače pa v svetu v katerem živiš te spravja v negotovost in preveč razmišljaš! in si neodločna.
Zato naredi kar korajžno to kar si kanila storiti, saj se ti obetajo nagle in hitre spremembe na področju ljubezni. Obeta se ti ljubezen in nato zalužen predah.
Veš se pa pojavlja pri tebi skoz nekako materialnost kar pomeni, da se ne rabiš bati, da boš "stradala".

Imej se lepo in uživaj

Tar_Mar

Res ti hvala za hiter odgovor.

Vsaj malo upanja, ko nekako začutiš (s pomočjo seveda), da se nekje v daljavi začenja jasniti.... Upam, da bom dovolj močna, da prebrodim krizo in svobodno krenem naprej...
Vem, da se ne bo spremenilo na hitro nič, ampak nekako čutim, da ni izhoda, oseba, ki je sedaj polek mene, mi samo jemlje energijo in voljo, oseba, katero bi pa želela ob sebi, pa mi te energije nekako ne zmore dati....ali pa je jaz v vsej tej svoji zmešnjavi ne znam sprejeti...
Imam še eno vprašanje: a zaupam sploh pravi osebi? Je ta oseba prava zame? Ali naj raje krenem po drugi poti?

Tudi ti se imej lepo, sončka na lička ti pošiljam,
N.

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #27 on: January 24, 2008, 01:33:32 PM »
Imam še eno vprašanje: a zaupam sploh pravi osebi? Je ta oseba prava zame? Ali naj raje krenem po drugi poti?

Tudi ti se imej lepo, sončka na lička ti pošiljam,
N.

Po kartah kreni po drugi poti. Ki se konča v začetku poletja.

Imej se lepo

Tar_Mar

[/quote]

Ali prav razumem?
Ta druga pot bi naj pomenila vstran od moža in prihodnost z osebo, ki mi sedaj veliko pomeni? Ali pa bo tudi temu konec v začetku poletja?

Zdravo!

Veš vprašala si za pot. In karte so pokazale poti. Kaj boš naredila, da  boš nekako rešila zadevo do poletja ali pa bo do takrat zadeva čisto jasna, glede tvojih odločitev ali tvojega početja.

Imej se lepo

Tar_Mar
« Last Edit: January 25, 2008, 09:47:37 AM by tar_mar »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #28 on: January 25, 2008, 09:59:03 AM »
Dragi Tar_mar,
konec lanskega leta si mi napovedal veliko presenečenje, ki naj bi se nanašalo na službo, oz. pridobitev položaja. Res, da sem kar se službe tiče neučakana, vendar ti moram povedati, da je tisto "presenečenje" res bilo in to tako, da sem kmalu s stola padla, ampak vse kaj drugega kot služba. No hvala bogu se je vse dobro izšlo, ampak odvisno za koga. Vsem udeležencem je pustilo pečat.

Za službo ne bom več spraševala, ker se že utrujam samo sebe in tebe,  ampak bi me zelo veselilo, če mi v kupček pogledaš, kako bova finančno zvozila v tem letu. Odhod moža v penzijo ne prinaša najboljših obetov.

Od srca hvala za odgovor dragi prijatelj :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #29 on: January 26, 2008, 05:07:44 PM »
kako kaže najin odnos za naprej ::)
XX Universe
X Fortune
VI Lovers

hvala  :-*