Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1155 on: August 08, 2009, 12:32:25 PM »
fuj kak odurnež je bil E. Hemingway, si ni zaslužil, da živi  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #1156 on: August 08, 2009, 11:24:49 PM »
le kaj ti je nardu, as pil pivo z njim, sj si bil še v megli, torej  izrazi se, poučno nam kaj povej... ang:

kaj si prebral/a

Anonymous

• Guest
« Reply #1157 on: August 09, 2009, 03:07:41 PM »
hočem ga

Anonymous

• Guest
« Reply #1158 on: August 09, 2009, 06:49:57 PM »
sem ali nisem  ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #1159 on: August 09, 2009, 10:18:53 PM »
sem ali nisem  ::)

Jaz sem... Ampak nisem. In nisem, čeprav sem... Hm...kaj sem že hotla povedat?  ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #1160 on: August 10, 2009, 07:22:00 PM »
Še vedno te ljubim, kako naj ti povem? :)
Zaznavaš to, a priznati si nočeš!
Že nekaj mesecev je tišina, ne veva nič o drugem, a srce hrepeni  vse dni in noči  :-*
 ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1161 on: August 11, 2009, 02:46:50 AM »
Še vedno te ljubim, kako naj ti povem? :)
Zaznavaš to, a priznati si nočeš!
Že nekaj mesecev je tišina, ne veva nič o drugem, a srce hrepeni  vse dni in noči  :-*
 ???

Če nekoga ne moreš pozabiti, pomeni, da tudi ta oseba še vedno misli nate in te s tem nekako drži pri sebi.

Anonymous

• Guest
« Reply #1162 on: August 11, 2009, 08:00:09 PM »
upam da je to res,  srčno si to želim, ne morem ga odklopiti, ko si nekako zadam: sedaj pa resnično odrežem iz svojega spomina, pridejo za menoj, čustva nežna spokojna, tista blažena toplota ob spominu na njega, ne moreš verjet, obdaja me kakor krog, krog ognja in ljubezni katera naju povezuje. Pravijo da ljubezen je lahko tudi brez bližine, komunikacije, lahko to potrdim, saj z moje strani je tako. Ne vidim in slišim ga, a v mojih mislih je vedno z menoj, 25 ur na dan.
Občutek imam, da se čustva vedno bolj krepijo, rastejo v višave, ne tonejo v pozabo. Važno da sem pridobila mir v sebi. Sedaj ne boli več. lahko ga ljubim brez mej, tudi če nikoli ne bova skupaj, v meni bo ostal, kakor največji čudež tega življenja, z njim sem odkrila nebesa, raj na zemlji, poklanjam mu častno mesto v mojem srcu. Na oltarju ljubezni sem prižgala svečko v čast tem čustvom.
Tako zelo te ljubim M

Anonymous

• Guest
« Reply #1163 on: August 11, 2009, 11:57:37 PM »
pa same čustvene drame  ???
kje kaj pozitivk"
*

ang:
 ang:
 ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1164 on: August 12, 2009, 09:00:36 AM »
Evo me,evo me...ena je tukaj.  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1165 on: August 12, 2009, 06:46:18 PM »
Rada imam ta forum ...  :)  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1166 on: August 13, 2009, 12:54:08 PM »
upam da je to res,  srčno si to želim, ne morem ga odklopiti, ko si nekako zadam: sedaj pa resnično odrežem iz svojega spomina, pridejo za menoj, čustva nežna spokojna, tista blažena toplota ob spominu na njega, ne moreš verjet, obdaja me kakor krog, krog ognja in ljubezni katera naju povezuje. Pravijo da ljubezen je lahko tudi brez bližine, komunikacije, lahko to potrdim, saj z moje strani je tako. Ne vidim in slišim ga, a v mojih mislih je vedno z menoj, 25 ur na dan.
Občutek imam, da se čustva vedno bolj krepijo, rastejo v višave, ne tonejo v pozabo. Važno da sem pridobila mir v sebi. Sedaj ne boli več. lahko ga ljubim brez mej, tudi če nikoli ne bova skupaj, v meni bo ostal, kakor največji čudež tega življenja, z njim sem odkrila nebesa, raj na zemlji, poklanjam mu častno mesto v mojem srcu. Na oltarju ljubezni sem prižgala svečko v čast tem čustvom.
Tako zelo te ljubim M

kot da berem svoje misli in občutke
pogrešam ga, čeprav ga slišim, pogrešam njegov dotik, igriv ogenj v očeh, objem, nežen ugriz
želim si ga z dušo in telesom

še vedno ga pogrešam

Anonymous

• Guest
« Reply #1167 on: August 13, 2009, 01:46:17 PM »
Bolje,da dam tule ven iz sebe, kot da zadržujem. Ful me je prizadelo dejstvo, da so mi nadrejeni začeli metati naprej mojih par dni dopusta. A oni si vzamejo po mesec. Prav zabolelo me je. Celo leto jim odnašaš rit, si priden, ubogljiv, potem pa si vzameš nekaj dni in zavijajo z očmi. Najprej kot da je vse v redu, ko prideš pa nazaj, pa taka reakcija?! Prav žalostna sem in na jok mi gre. Kot da meni ne pripada počitek, kot da jaz nisem enakopravna z njimi, kot da sem ustvarjena samo zato, da čepim pri dnu. Pa nisem. Tako za malo se mi zdi.
Kolegica me po telefonu tolaži, da je vse samo foušija. Zakaj že?
Pa zakaj so ljudje postali tako nevoščljivi, negativni in nastrojeni en proti drugemu? Kje je fora?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #1168 on: August 13, 2009, 09:46:52 PM »
fuj kak odurnež je bil E. Hemingway, si ni zaslužil, da živi  >:D

HEMINGWAY je bil frajer  8)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #1169 on: August 13, 2009, 10:18:16 PM »
Tako zelo te ljubim M

kot da berem svoje misli in občutke
pogrešam ga, čeprav ga slišim, pogrešam njegov dotik, igriv ogenj v očeh, objem, nežen ugriz
želim si ga z dušo in telesom

še vedno ga pogrešam
Popolnoma te razumem, a ni pomoči?
Mogoče da se še kaj obrne tebi v prid, ne obupaj, prosi, mogoče se ti želje uslišijo?
Bodi močna, vem težko je, ta pot je  polna čeri, skalnata, ne moreš skozi, mostovi neprehodni,ozka, strma in še bi se našlo.
Ko vspostaviš svoj notranji mir ti bo laže, drugačno sliko dobiš o celotni zadevi!
Srečno, držim pesti za tebe naj te  ang: ang: čuvajo  ;)